با سلام خدمت دوست و برادر گرامی ، جناب ساکیانی عزیز
اولا بخاطر زحمتی که برای بیان این مطالب کشیده اید برخود لازم میدانم از شما تشکر کنم. دوما اگر اجازه میفرمایید ، مواردی برای ابراز وجود حقیرانه بیان کنم ؟ …. با اجازه
در مورد جدولی که تهیه شده ، به نظر این بنده حقیر باید جای مورد ۸ با ۲ عوض شود
واما برنامه تمرینی : بنده بر این عقیده هستم که تمرینات هرشخص پس از رسیدن به مرحله یادگیری تکنیک باید اختصاصی شود و برای او برنامه ای بلند مدت طراحی گردد. هرچند که میتوان این برنامه را از ابتدا بصورت اختصاصی برای او ریخت. از همه مهمتر هم درست چیده شدن برنامه هفتگی ودر امتداد بودن آن با توجه به نوع آموزش وبرگشت پذیر بودن آن است. اصل اضافه بار باید بخوبی و منطقی رعایت شده و از تمرین زدگی جلوگیری گردد.جلسات روانی همان اندازه ای زمانبر باشد که تمرینات مکانیکی انجام میشود و بصورت دوشادوش با یکدیگر.
من فکر میکنم اگر در این جدول ، زمانی در حدود ۱۵ دقیقه برای تصویر سازی تکنیک و تاکتیکهای مختص آن جلسه در نظر گرفته میشد ( آنهم در ابتدای جلسه ) بسیار مفید بود و نیز زمانی در حدود ۵ دقیقه برای صحبت کردن با بازیکنان و بیان هدف از تمرین و…
ببخشید که جسارت نمودم. ارادتمند
جناب آقای محمدرضا
با سلام
از اظهار نظر شما ممنونم.از آنجاییکه مربی یا مربیان ، خود بخوبی از شرایط بازیکنان آگاهند خود مختارند مورد یا مواردی را با توجه به وضعیت آن بازیکن در دستور کار قرار دهند چون در یک برنامه تمرینی همه چیز را نمی توان گنجاند ولی در مورد جابجایی موارد ۲ با ۸ ، اگر منظورتان اینست که تمرین سرویس را از مورد ۸ به ۲ تغییر دهیم، پیشنهاد می کنم این کار را نکنیم چون تا مچ ،بصورت کامل گرم نشده تمرین سرویس انجام نشود. ضمنا از امروز تمرینات اختصاصی را به ترتیب،جهت علاقمندان ، ارائه خواهم داد و انشاالله علاقمندان نیز می توانند با توجه به نیازشان از آن استفاده نمایند و از اینکه مجبورم برنامه تمرینی را دستی تهیه کنم قبلا عذر خواهی می کنم.
با سلام و عرض ارادت خدمت ایشان چون این سایت نقش فراتری از اطلاع رسانی دارد .دوست دارم مطلبی را اشاره کنم امید که منشائ اثر باشد.
۱-حتما لازم است در برنامه تمرینی رده سنی و اهداف عنوان گردد
۲-با توجه به کوتاه تر شدن گیم ها بهتر است تایم هر تمرین کوتاه تر گردد.
۳-خوب است که تکنیک و تاکتیک معین گردد تا برای گروههای متفاوت قابل درکتر واجرای ان معنا دار تر گردد.
۴-تذکر در مورد یکسان نبودن فرود ها در تمرینات ضروری است تا از افت تمرکز جلوگیری شود.
باز هم سپاسگزار از زحمات همگی.
آقا ساکیانی سلام و ارادت
منظور من از جابجایی مورد ۸ با دو این بود که تا مغز بازیکن دوچار خستگی براثر تمرین نشده و نیز بدلیل اینکه تمرین سرویس ، یکی از تمریناتیست که تمرکز بالا و ذهن آماده میطلبد ؛ پس بهتر است که در ابتدا به آن بپردازیم البته با گرم کردن صحیح بدن.همچنین به بازیکن هم باید توضیح دهیم که چرا تمرین سرویس را در ابندا انجام میدهیم تا دوچار افت روحیه و بی اعتتمادی به مربی نشود.
تا نظر دیگران چه باشد. ارادتمند همیشگی : محمدرضا
باسلام خدمت اقای ساکیانی.تشکر میکنم از اینکه همچین برنامه ای در اختیار ما بازیکنان گذاشتند اما یه زحمت دارم اگه میشه یک برنامه ی کامل برای بازیکنان دفاعی(فینتی)هم در اختیار مان بگذارید.
باسلام برنامه نوشته شده خوب بود اما یک مربی باید دارای مدیریت زمان باشد تا بتواند این برنامه کفته شده را اجرا کند همجنین مدت زمانهای ذکرشده بسیار کوتاه است و این برنامه نوشته شده نیاز به یک آکادمی مجهز دارد که بازیکنان شبانه روزی در آن تمرین کنند.البته با زمانهای زیاد وفاصله استراحت مناسب .البته تمرین آخر همواره بازی دو حریف است و ماقبل آن تمرین سرویس که آقای ساکیانی خوب به این مورد اشاره کرده اند .باتشکر
به نام خدا
با سلام
اول باید از جناب علوی تشکر کرد بابت انتشار این چنین مواردی
دوم از آقای ساکیانی که وقت خود را بابت نوشتن این برنامه تمرینی صرف نموده اند.
به نظر من مدت زمان اجرا کافی نمی باشد اگر زمان ها را بیشتر کنیم شاید بهتر باشدو همچنین در مورد جابجایی تمرین سرویس با بدنسازی و… موافق حرفهای اقای ساکیانی هستم.
با سلام مجدد
در مورد ۶ (درون جدول )دوست عزیزم آقای ساکیانی نوشته اند : تمرینات ترکیبی فورهند و بکهند تاپ اسپین. سوال من این است: آیا این تمرینات نباید با شروع سرویس همراه باشد؟. قطعا باید با شروع سرویس و دریافت و در ادامه ، انجام دادن تمرینات ترکیبی تاپ اسپین. حال اگر ما تمرینات سرویس را در انتها انجام دهیم، آیا فرصتی برای اجرای این تمرینات و آموزه های ما پیدا میشود ؟!!!۱. شاید بگویید با گیم زدن در انتها این فرصت ایجاد میشود اما این فرصت درحد آزمون مربیست که بفهمد این تمرینات بدردبخور بوده است یا باید برگشت پذیر باشد. از لحاظ شرایط روانی هم که یررسی کنیم میفهمیم که تمرینات سرویس باید در ابتدا باشد ، نه انتها….. کمی بیشتر روی این موضوع تامل کنیم. متشکر
فاکنبرگ نوعی حرکت پاست که در تمرینات بصورتهای مختلف مانند پیزی که آقای ساکیانی گفته اند و یا نمونه زیر و نمونه های دیگر اجرا میشود:
۱ بکهند از گوشه بکهند ۲ فورهند از گوشه بکهند ۳ فورهند از گوشه فورهند ( همگی به سمت یک نقطه از میز حریف ) . اگر با استفاده از توپ زیاد باشد بهتر است
با احترام
ضمن عرض سلام خدمت جناب اقای ساکیانی.نکته ظریف این برنامه تمرینی که ایشان نوشتند مربوط به ردیف ۲ میباشد که تمرینات بدنسازی ایستگاهی قدرتی و سرعتی میباشد.همانطور که میدانید تمرینات سرعتی نیاز به تمرینات بی هوازی(تارهای تند تنش)و تمرینات قدرتی واستقامتی تمرینات هوازی(تارهای کند تنش)نیاز داردو بسیار مهم است در رشته تنیس روی میز به هر دو مقوله تمرینات سرعتی و قدرتی اهیت داده شود زیرا درستد است تنیس روی میز نیاز به سرعت بالایی دارد برای جابجایی اما دقت شود که در مجموع کل بازی که تعداد رالی های آن بسیار زیاد میباشد استقامت وقدرت بدنی بسیار حئز اهمیت میشود.با تشکر
ضمن عرض سلام خدمت جناب اقای ساکیانی.نکته ظریف این برنامه تمرینی که ایشان نوشتند مربوط به ردیف ۲ میباشد که تمرینات بدنسازی ایستگاهی قدرتی و سرعتی میباشد.همانطور که میدانید تمرینات سرعتی نیاز به تمرینات بی هوازی(تارهای تند تنش)و تمرینات قدرتی واستقامتی تمرینات هوازی(تارهای کند تنش)نیاز داردو بسیار مهم است در رشته تنیس روی میز به هر دو مقوله تمرینات سرعتی و قدرتی اهیت داده شود زیرا درست است تنیس روی میز نیاز به سرعت بالایی دارد برای جابجایی اما دقت شود که در مجموع کل بازی که تعداد رالی های آن بسیار زیاد میباشد استقامت وقدرت بدنی بسیار حائز اهمیت میشود.با تشکر
با سلام به دوستان
مدت زمان تمرین با توجه به مدت زمانی که مربیان محترم در اختیار دارند و همچنین سطح بازیکنان و نیاز آنان، قابل کم و زیاد شدن است. مثلا اگر مدت برنامه ارائه شده یک ساعت است و شما ۲ ساعت فرصت دارید به همین نسبت می توانید زمان را تغییر دهید.
فالکنبرگ یکی از شهرهای کشور سوئد است و تمرینی که به آن اشاره داشته ام اولین بار در اردوهای بازیکنان سوئد در آن شهر انجام شده و به این نام معروف گردیده است و در حقیقت ،این نوع تمرین توسط سوئدیها ، معرفی گردید.
ضمنا ۲ روز ماموریت بودم و الان به اینترنت دسترسی پیدا کردم و بابت تاخیر در پاسخگویی پوزش می خواهم .
با سلام و عرض ادب و تشکر از اقای ساکیانی.توجه به چند نکته توصیه می شود.۱-برنامه تمرینی روزانه که باید منشعب از هفتگی و ماهیانه باشد.در روزانه زمان ۶۰ دقیقه و در ماهیانه هفته ای ۲۱۰ دقیقه منظور شده و در این صورت هر جلسه ۱۰ دقیقه هیچ گونه برتامه ای پیش بینی نشده و بازیکن بلاتکلیف است.
۲-حالت برگشت به حالت اولیه در روزانه و تمرین یک ساعته ۵ دقیقه در یک هفته تمرین ۳ جلسه ای هم ۵ دفیفه اعلام شده است.یعنی هر جلسه حدود یک و نیم دقیقه بسیار کم است بخصوص جلساتی که در ان بدن سازی اعمال می شود.
۳-بدن سازی در ۸۴۰ دقیقه تمرین یک ماه فقط ۶۰ دفیفه یعنی حدود ۷ در صد تمرین در جلسه تمرینی ماهیانه انهم در اولویت و وقت شماره ۲ منطقی نیست البته سرعت بوسیله حرکات پا و سایه زنی تکنیکها اشکال ندارد ولی قدرتی باید اخر تمرین ومنطقی نیست .
و مهمتر اینکه هفته اول و سوم انهم یکسان از نظر زمان یعنی شدت بیشتر بنابر این هفته سوم بدن سازی اجرا و چهارم و هفته پنجم که استراحت است تا شروع مسابقه فقط عدم توازون و بر هم خوردگی هماهنگی ها را بهمراه دارد.
۴-در ۸۴۰ دقیقه تمرین ماهیانه اگر بتوان مسابقه را تاکتیک حساب کرد که اینطورنیست حدود ۱۱ درص تمرینات تاکتیک و بعبارتی دیگر تمرین تاکتیک اصلا نداریم چون مسابقه هم باید تاکتیکهای اعمالی در مسابقه قبلا تمرین شده باشد که وجود ندارد.
۵-با توجه باینکه اعلام شده است یک هفته استراحت سپس شرکت در مسابقات یعنی این تمرین یک ماهه اردو و در شرایط قبل از مسابقه و به نیتان انجام می پذیرد و حاکی از ان است که قبل از شروع این تورینات تمرینات منسجمی وجود نداشته چون زمان یک ساعته و هفته ای ۳ جلسه منظور شده.بهترین نتیجه گیری بخصوص در شرایط قبل مسابقه استمرار و سیستماتیک بودن ان است حد اقل هفته ای ۵ جلسه و اگر اردوی تیم ملی در سطح بالا باشد ۹ جلسه در هفته لازم است.
۶-کل تمرینات برنامه ریزی شده ۷درصد بدن سازی و ۹۳ درصد تکنیک است و این مهم همیشه ثابت است در طول تمرینات و این مهم شرایط قبل از مسابقه یا جهت شرکت در مسابقه توصیه نمی شوداما تمرینی معمولی در سطح نوجوانان و جوانانی که چند ماهی است این رشته را شروع کرده اند مناسب که تمرین عادی انجام دهند و برای این عزیزان پیشنها می شود.
-جهت اعمال تمرینات حرفه ای در شرایط قبل از مسابقه و اردو پیشنهاد می شود تمرینات ۲۸ جلسه ای و مستمر هر روز که ابتدای تمرینات ۵۰ درصد بدن سازی که اکثر ان سرعت چابکی -انعطاف جهت هماهنگی اعصاب و عضلات و توان برنامه ریزی و از تمرینات قدرتی چون فبل از مسابقه هستیم پرهیز شودواین مهم تا جلسه ششم ادامه و پس از ان در هر جلسه ۳ درصدکم و به تاکتیک اضافه و در جلسات اخر ادغام و زمان ان به تاکتیک اضافه می شود.
-در ابتدای برنامه ۴۰ در صد تکنیک و بالابردن سرعت ساعد و رفع اشکالها ۱۰ در صد و از جلسه ۶ ببعد هر جلسه ۳ در صد کم و در تاکتیک ادغام و اضافه شود.
-هدف از برنامه تمرینی کلی باید مشخص و در هر جلسه توضیح هدف از این جلسه تمرینی برای بازیکن باید داده شود و نتیجه در اخر تمرین مشخص باشد.
-تمرین روزانه و اهداف ان بهتر است از تمرین هفتگی و ماهیانه منشعب و در هر جلسه و اخر هر هفته تمرینات و نتیجه تمرین قبلی بصورت سریع اجرا و به تمرین ان جلسه تمرینی ربط داده شده و در تاکتیکها و تکنیکها که رو به جلو میرویم ارتباط و سیستماتیک بودن ان کاملا مشخص می باشد.
-در روزهای اخر تمرین باکتیک به۸۰ درصد و تکنیک ۱۰درصددرصد و ۱۰ درصد مسائل روانی توضیحات و برگشت به حالت اولیه و گرم کردن و ریلکس شدن بازیکن و….. تمرینات اختصاصی بازیکنان در حالت تاکتیک و زمان ان برنامه ریزی می شود.
– زمان استراحت بین تمرینات و زمان ازاد زنی نیز باید لحاض و زمان گیم زدن با توجه به تاکتیکهای تمرین شده با کنترل کامل بازیکن که همان را اجرا کند در زمان تاکتیک برنامه ریزی و توصیه می شود.با تشکر.
جناب آقای حسن اقا با سلام
خوشحالم که در این مورد اظهار نظر فرموده و راهنمایی نمودید.خدمت شما و سایر عزیزان عرض کنم این دو برنامه تمرین از هم کاملا منفک هستند و یکی از آنها مکمل دیگری نیست. یکی از آنها یک زمان ۱ ساعت تمرین روزانه است و دیگری ۳/۵ ساعت و ماهیانه.
من فکر کنم توضیحات مبسوطی که ارائه نموده اید ، بنوعی آنها را در کنار هم دیده اید. این فقط یک چهارچوب تمرین است و این مربیست که باید با کمک آن، سیطره خود را بر بازیکنانش حاکم کرده و به سلیقه خود ،آن را ادامه دهد. اینکه هدف تمرین باید از قبل مشخص و برای بازیکن توضیح داده شود کاملا منطقی و صحیح است ولی من این را به عهده مربیان عزیزم قرار می دهم، چون این یک برنامه ریزی کلی نیست که بخواهد همه چیز را در بر بگیرد چون برنامه کلی ، یک ماهه نیست بلکه یک جلسه تمرینی است که چهار چوبی را برای ما مشخص میکند و اگر در یک جلسه تمرین یک ساعته توجه فرموده باشید در بند ۱ فقط ۵ دقیقه گرم کردن در نظر گرفته شده است.ضمنا جلسات تمرین یک ساعته بسیار هدفمند و بقول حضرتعالی که بر ما منت گذاشته و با حوصله بسیار، اینهمه زحمت اظهار نظر منطقی فرموده اید، در حال نوشتن است که جلسه شماره (یک) را جهت استفاده علاقمندان در اختیار آقای علوی قرار داده ام و فکر کنم تا عصر در سایت قرار گیرد.
باز هم ممنونم
در توضیح تمرینات بهتر است از شکل استفاده گردد.انجام تمرینات قدرتی و سرعتی با هم اشتباه است.وقت تمرینات باید با تناسب نزدیکی به مسابقات تغییر کند.رده سنی مشخص شود.هدف از تمرین مشخص شود.ووووووو
آقای بشیری
سلام
این فقط یک برنامه تمرینی است و همانطور که اشاره نموده ام ، مربی با توجه به شناختی که از بازیکنانش دارد میتواند مدت زمان را کم و زیاد کند و در مورد تمام بازیکنان در تمام رده های سنی این موضوع صدق میکند. در ضمن چنانچه بخواهیم تمام موارد را همراه با شکل تشریح کنیم همین برنامه بالا ۱۰ تا ۱۵ صفحه خواهد شد که فکر نکنم هیچکس از آن استفاده کند و این خود مربی است که با توجه به اطلاعاتی که دارد انجام می دهد و هدفش را هم خودش میتواند مشخص نماید . من نگفتم که در یک جلسه هم بطور کامل سرعتی و هم قدرتی کار شود بلکه منظور اینست که در برنامه، اینگونه تمرینات گنجانده شوند با درصد کم و زیاد، یا در یک جلسه این و در جلسه دیگر آن و به تناسب انجام داد وووووووو
با سلام از آقای بشیری استدعا دارم که چنانچه علم وتوانایی آموزش را دارند بسم الله واگر ندارند با بیان مطالبی ،باعث دلسردی کسانی که قصدشان خیر وکمک رسانی آموزشی است نشوند . از زحماتی که آقای ساکیانی متحمل می شوند بی نهایت سپاسگذارم .
با سلام خدمت دوست و برادر گرامی ، جناب ساکیانی عزیز
اولا بخاطر زحمتی که برای بیان این مطالب کشیده اید برخود لازم میدانم از شما تشکر کنم. دوما اگر اجازه میفرمایید ، مواردی برای ابراز وجود حقیرانه بیان کنم ؟ …. با اجازه
در مورد جدولی که تهیه شده ، به نظر این بنده حقیر باید جای مورد ۸ با ۲ عوض شود
واما برنامه تمرینی : بنده بر این عقیده هستم که تمرینات هرشخص پس از رسیدن به مرحله یادگیری تکنیک باید اختصاصی شود و برای او برنامه ای بلند مدت طراحی گردد. هرچند که میتوان این برنامه را از ابتدا بصورت اختصاصی برای او ریخت. از همه مهمتر هم درست چیده شدن برنامه هفتگی ودر امتداد بودن آن با توجه به نوع آموزش وبرگشت پذیر بودن آن است. اصل اضافه بار باید بخوبی و منطقی رعایت شده و از تمرین زدگی جلوگیری گردد.جلسات روانی همان اندازه ای زمانبر باشد که تمرینات مکانیکی انجام میشود و بصورت دوشادوش با یکدیگر.
من فکر میکنم اگر در این جدول ، زمانی در حدود ۱۵ دقیقه برای تصویر سازی تکنیک و تاکتیکهای مختص آن جلسه در نظر گرفته میشد ( آنهم در ابتدای جلسه ) بسیار مفید بود و نیز زمانی در حدود ۵ دقیقه برای صحبت کردن با بازیکنان و بیان هدف از تمرین و…
ببخشید که جسارت نمودم. ارادتمند
جناب آقای محمدرضا
با سلام
از اظهار نظر شما ممنونم.از آنجاییکه مربی یا مربیان ، خود بخوبی از شرایط بازیکنان آگاهند خود مختارند مورد یا مواردی را با توجه به وضعیت آن بازیکن در دستور کار قرار دهند چون در یک برنامه تمرینی همه چیز را نمی توان گنجاند ولی در مورد جابجایی موارد ۲ با ۸ ، اگر منظورتان اینست که تمرین سرویس را از مورد ۸ به ۲ تغییر دهیم، پیشنهاد می کنم این کار را نکنیم چون تا مچ ،بصورت کامل گرم نشده تمرین سرویس انجام نشود. ضمنا از امروز تمرینات اختصاصی را به ترتیب،جهت علاقمندان ، ارائه خواهم داد و انشاالله علاقمندان نیز می توانند با توجه به نیازشان از آن استفاده نمایند و از اینکه مجبورم برنامه تمرینی را دستی تهیه کنم قبلا عذر خواهی می کنم.
با سلام و عرض ارادت خدمت ایشان چون این سایت نقش فراتری از اطلاع رسانی دارد .دوست دارم مطلبی را اشاره کنم امید که منشائ اثر باشد.
۱-حتما لازم است در برنامه تمرینی رده سنی و اهداف عنوان گردد
۲-با توجه به کوتاه تر شدن گیم ها بهتر است تایم هر تمرین کوتاه تر گردد.
۳-خوب است که تکنیک و تاکتیک معین گردد تا برای گروههای متفاوت قابل درکتر واجرای ان معنا دار تر گردد.
۴-تذکر در مورد یکسان نبودن فرود ها در تمرینات ضروری است تا از افت تمرکز جلوگیری شود.
باز هم سپاسگزار از زحمات همگی.
آقا ساکیانی سلام و ارادت
منظور من از جابجایی مورد ۸ با دو این بود که تا مغز بازیکن دوچار خستگی براثر تمرین نشده و نیز بدلیل اینکه تمرین سرویس ، یکی از تمریناتیست که تمرکز بالا و ذهن آماده میطلبد ؛ پس بهتر است که در ابتدا به آن بپردازیم البته با گرم کردن صحیح بدن.همچنین به بازیکن هم باید توضیح دهیم که چرا تمرین سرویس را در ابندا انجام میدهیم تا دوچار افت روحیه و بی اعتتمادی به مربی نشود.
تا نظر دیگران چه باشد. ارادتمند همیشگی : محمدرضا
ببخشید. یادم رفت از لطفی که به این بنده حقیر دارید تشکر کنم. ممنونم
باسلام خدمت اقای ساکیانی.تشکر میکنم از اینکه همچین برنامه ای در اختیار ما بازیکنان گذاشتند اما یه زحمت دارم اگه میشه یک برنامه ی کامل برای بازیکنان دفاعی(فینتی)هم در اختیار مان بگذارید.
باتشکر فراوان
باسلام برنامه نوشته شده خوب بود اما یک مربی باید دارای مدیریت زمان باشد تا بتواند این برنامه کفته شده را اجرا کند همجنین مدت زمانهای ذکرشده بسیار کوتاه است و این برنامه نوشته شده نیاز به یک آکادمی مجهز دارد که بازیکنان شبانه روزی در آن تمرین کنند.البته با زمانهای زیاد وفاصله استراحت مناسب .البته تمرین آخر همواره بازی دو حریف است و ماقبل آن تمرین سرویس که آقای ساکیانی خوب به این مورد اشاره کرده اند .باتشکر
به نام خدا
با سلام
اول باید از جناب علوی تشکر کرد بابت انتشار این چنین مواردی
دوم از آقای ساکیانی که وقت خود را بابت نوشتن این برنامه تمرینی صرف نموده اند.
به نظر من مدت زمان اجرا کافی نمی باشد اگر زمان ها را بیشتر کنیم شاید بهتر باشدو همچنین در مورد جابجایی تمرین سرویس با بدنسازی و… موافق حرفهای اقای ساکیانی هستم.
با تشکر فراوان از اقای ساکیانی بابت طراحی برنامه تمرینی مفید و متنوع
ممنون میشم اگه بگین فالکن برگ یعنی چی؟
با سلام مجدد
در مورد ۶ (درون جدول )دوست عزیزم آقای ساکیانی نوشته اند : تمرینات ترکیبی فورهند و بکهند تاپ اسپین. سوال من این است: آیا این تمرینات نباید با شروع سرویس همراه باشد؟. قطعا باید با شروع سرویس و دریافت و در ادامه ، انجام دادن تمرینات ترکیبی تاپ اسپین. حال اگر ما تمرینات سرویس را در انتها انجام دهیم، آیا فرصتی برای اجرای این تمرینات و آموزه های ما پیدا میشود ؟!!!۱. شاید بگویید با گیم زدن در انتها این فرصت ایجاد میشود اما این فرصت درحد آزمون مربیست که بفهمد این تمرینات بدردبخور بوده است یا باید برگشت پذیر باشد. از لحاظ شرایط روانی هم که یررسی کنیم میفهمیم که تمرینات سرویس باید در ابتدا باشد ، نه انتها….. کمی بیشتر روی این موضوع تامل کنیم. متشکر
فاکنبرگ نوعی حرکت پاست که در تمرینات بصورتهای مختلف مانند پیزی که آقای ساکیانی گفته اند و یا نمونه زیر و نمونه های دیگر اجرا میشود:
۱ بکهند از گوشه بکهند ۲ فورهند از گوشه بکهند ۳ فورهند از گوشه فورهند ( همگی به سمت یک نقطه از میز حریف ) . اگر با استفاده از توپ زیاد باشد بهتر است
با احترام
با سلام وارادت خدمت استاد ساکیانی از اینکه به گرم کردن بدن در ابتدا وسرد کردن وبرگشت به حالت اولیه اهمییت خاصی نمودید سپاسگذارم ومتشکریم .
ضمن عرض سلام خدمت جناب اقای ساکیانی.نکته ظریف این برنامه تمرینی که ایشان نوشتند مربوط به ردیف ۲ میباشد که تمرینات بدنسازی ایستگاهی قدرتی و سرعتی میباشد.همانطور که میدانید تمرینات سرعتی نیاز به تمرینات بی هوازی(تارهای تند تنش)و تمرینات قدرتی واستقامتی تمرینات هوازی(تارهای کند تنش)نیاز داردو بسیار مهم است در رشته تنیس روی میز به هر دو مقوله تمرینات سرعتی و قدرتی اهیت داده شود زیرا درستد است تنیس روی میز نیاز به سرعت بالایی دارد برای جابجایی اما دقت شود که در مجموع کل بازی که تعداد رالی های آن بسیار زیاد میباشد استقامت وقدرت بدنی بسیار حئز اهمیت میشود.با تشکر
ضمن عرض سلام خدمت جناب اقای ساکیانی.نکته ظریف این برنامه تمرینی که ایشان نوشتند مربوط به ردیف ۲ میباشد که تمرینات بدنسازی ایستگاهی قدرتی و سرعتی میباشد.همانطور که میدانید تمرینات سرعتی نیاز به تمرینات بی هوازی(تارهای تند تنش)و تمرینات قدرتی واستقامتی تمرینات هوازی(تارهای کند تنش)نیاز داردو بسیار مهم است در رشته تنیس روی میز به هر دو مقوله تمرینات سرعتی و قدرتی اهیت داده شود زیرا درست است تنیس روی میز نیاز به سرعت بالایی دارد برای جابجایی اما دقت شود که در مجموع کل بازی که تعداد رالی های آن بسیار زیاد میباشد استقامت وقدرت بدنی بسیار حائز اهمیت میشود.با تشکر
با سلام به دوستان
مدت زمان تمرین با توجه به مدت زمانی که مربیان محترم در اختیار دارند و همچنین سطح بازیکنان و نیاز آنان، قابل کم و زیاد شدن است. مثلا اگر مدت برنامه ارائه شده یک ساعت است و شما ۲ ساعت فرصت دارید به همین نسبت می توانید زمان را تغییر دهید.
فالکنبرگ یکی از شهرهای کشور سوئد است و تمرینی که به آن اشاره داشته ام اولین بار در اردوهای بازیکنان سوئد در آن شهر انجام شده و به این نام معروف گردیده است و در حقیقت ،این نوع تمرین توسط سوئدیها ، معرفی گردید.
ضمنا ۲ روز ماموریت بودم و الان به اینترنت دسترسی پیدا کردم و بابت تاخیر در پاسخگویی پوزش می خواهم .
با سلام و عرض ادب و تشکر از اقای ساکیانی.توجه به چند نکته توصیه می شود.۱-برنامه تمرینی روزانه که باید منشعب از هفتگی و ماهیانه باشد.در روزانه زمان ۶۰ دقیقه و در ماهیانه هفته ای ۲۱۰ دقیقه منظور شده و در این صورت هر جلسه ۱۰ دقیقه هیچ گونه برتامه ای پیش بینی نشده و بازیکن بلاتکلیف است.
۲-حالت برگشت به حالت اولیه در روزانه و تمرین یک ساعته ۵ دقیقه در یک هفته تمرین ۳ جلسه ای هم ۵ دفیفه اعلام شده است.یعنی هر جلسه حدود یک و نیم دقیقه بسیار کم است بخصوص جلساتی که در ان بدن سازی اعمال می شود.
۳-بدن سازی در ۸۴۰ دقیقه تمرین یک ماه فقط ۶۰ دفیفه یعنی حدود ۷ در صد تمرین در جلسه تمرینی ماهیانه انهم در اولویت و وقت شماره ۲ منطقی نیست البته سرعت بوسیله حرکات پا و سایه زنی تکنیکها اشکال ندارد ولی قدرتی باید اخر تمرین ومنطقی نیست .
و مهمتر اینکه هفته اول و سوم انهم یکسان از نظر زمان یعنی شدت بیشتر بنابر این هفته سوم بدن سازی اجرا و چهارم و هفته پنجم که استراحت است تا شروع مسابقه فقط عدم توازون و بر هم خوردگی هماهنگی ها را بهمراه دارد.
۴-در ۸۴۰ دقیقه تمرین ماهیانه اگر بتوان مسابقه را تاکتیک حساب کرد که اینطورنیست حدود ۱۱ درص تمرینات تاکتیک و بعبارتی دیگر تمرین تاکتیک اصلا نداریم چون مسابقه هم باید تاکتیکهای اعمالی در مسابقه قبلا تمرین شده باشد که وجود ندارد.
۵-با توجه باینکه اعلام شده است یک هفته استراحت سپس شرکت در مسابقات یعنی این تمرین یک ماهه اردو و در شرایط قبل از مسابقه و به نیتان انجام می پذیرد و حاکی از ان است که قبل از شروع این تورینات تمرینات منسجمی وجود نداشته چون زمان یک ساعته و هفته ای ۳ جلسه منظور شده.بهترین نتیجه گیری بخصوص در شرایط قبل مسابقه استمرار و سیستماتیک بودن ان است حد اقل هفته ای ۵ جلسه و اگر اردوی تیم ملی در سطح بالا باشد ۹ جلسه در هفته لازم است.
۶-کل تمرینات برنامه ریزی شده ۷درصد بدن سازی و ۹۳ درصد تکنیک است و این مهم همیشه ثابت است در طول تمرینات و این مهم شرایط قبل از مسابقه یا جهت شرکت در مسابقه توصیه نمی شوداما تمرینی معمولی در سطح نوجوانان و جوانانی که چند ماهی است این رشته را شروع کرده اند مناسب که تمرین عادی انجام دهند و برای این عزیزان پیشنها می شود.
-جهت اعمال تمرینات حرفه ای در شرایط قبل از مسابقه و اردو پیشنهاد می شود تمرینات ۲۸ جلسه ای و مستمر هر روز که ابتدای تمرینات ۵۰ درصد بدن سازی که اکثر ان سرعت چابکی -انعطاف جهت هماهنگی اعصاب و عضلات و توان برنامه ریزی و از تمرینات قدرتی چون فبل از مسابقه هستیم پرهیز شودواین مهم تا جلسه ششم ادامه و پس از ان در هر جلسه ۳ درصدکم و به تاکتیک اضافه و در جلسات اخر ادغام و زمان ان به تاکتیک اضافه می شود.
-در ابتدای برنامه ۴۰ در صد تکنیک و بالابردن سرعت ساعد و رفع اشکالها ۱۰ در صد و از جلسه ۶ ببعد هر جلسه ۳ در صد کم و در تاکتیک ادغام و اضافه شود.
-هدف از برنامه تمرینی کلی باید مشخص و در هر جلسه توضیح هدف از این جلسه تمرینی برای بازیکن باید داده شود و نتیجه در اخر تمرین مشخص باشد.
-تمرین روزانه و اهداف ان بهتر است از تمرین هفتگی و ماهیانه منشعب و در هر جلسه و اخر هر هفته تمرینات و نتیجه تمرین قبلی بصورت سریع اجرا و به تمرین ان جلسه تمرینی ربط داده شده و در تاکتیکها و تکنیکها که رو به جلو میرویم ارتباط و سیستماتیک بودن ان کاملا مشخص می باشد.
-در روزهای اخر تمرین باکتیک به۸۰ درصد و تکنیک ۱۰درصددرصد و ۱۰ درصد مسائل روانی توضیحات و برگشت به حالت اولیه و گرم کردن و ریلکس شدن بازیکن و….. تمرینات اختصاصی بازیکنان در حالت تاکتیک و زمان ان برنامه ریزی می شود.
– زمان استراحت بین تمرینات و زمان ازاد زنی نیز باید لحاض و زمان گیم زدن با توجه به تاکتیکهای تمرین شده با کنترل کامل بازیکن که همان را اجرا کند در زمان تاکتیک برنامه ریزی و توصیه می شود.با تشکر.
با سلام مجدد
البته شرحی که آقای محمدرضا داده اند نیز کاملا در خصوص نوع انجام آن تمرین صحیح بوده و راهنمایی را کامل کردند و از ایشان ممنونیم.
جناب آقای حسن اقا با سلام
خوشحالم که در این مورد اظهار نظر فرموده و راهنمایی نمودید.خدمت شما و سایر عزیزان عرض کنم این دو برنامه تمرین از هم کاملا منفک هستند و یکی از آنها مکمل دیگری نیست. یکی از آنها یک زمان ۱ ساعت تمرین روزانه است و دیگری ۳/۵ ساعت و ماهیانه.
من فکر کنم توضیحات مبسوطی که ارائه نموده اید ، بنوعی آنها را در کنار هم دیده اید. این فقط یک چهارچوب تمرین است و این مربیست که باید با کمک آن، سیطره خود را بر بازیکنانش حاکم کرده و به سلیقه خود ،آن را ادامه دهد. اینکه هدف تمرین باید از قبل مشخص و برای بازیکن توضیح داده شود کاملا منطقی و صحیح است ولی من این را به عهده مربیان عزیزم قرار می دهم، چون این یک برنامه ریزی کلی نیست که بخواهد همه چیز را در بر بگیرد چون برنامه کلی ، یک ماهه نیست بلکه یک جلسه تمرینی است که چهار چوبی را برای ما مشخص میکند و اگر در یک جلسه تمرین یک ساعته توجه فرموده باشید در بند ۱ فقط ۵ دقیقه گرم کردن در نظر گرفته شده است.ضمنا جلسات تمرین یک ساعته بسیار هدفمند و بقول حضرتعالی که بر ما منت گذاشته و با حوصله بسیار، اینهمه زحمت اظهار نظر منطقی فرموده اید، در حال نوشتن است که جلسه شماره (یک) را جهت استفاده علاقمندان در اختیار آقای علوی قرار داده ام و فکر کنم تا عصر در سایت قرار گیرد.
باز هم ممنونم
با سلام و عرض ادب.انشااله موفق باشید.با تشکر.
در توضیح تمرینات بهتر است از شکل استفاده گردد.انجام تمرینات قدرتی و سرعتی با هم اشتباه است.وقت تمرینات باید با تناسب نزدیکی به مسابقات تغییر کند.رده سنی مشخص شود.هدف از تمرین مشخص شود.ووووووو
آقای بشیری
سلام
این فقط یک برنامه تمرینی است و همانطور که اشاره نموده ام ، مربی با توجه به شناختی که از بازیکنانش دارد میتواند مدت زمان را کم و زیاد کند و در مورد تمام بازیکنان در تمام رده های سنی این موضوع صدق میکند. در ضمن چنانچه بخواهیم تمام موارد را همراه با شکل تشریح کنیم همین برنامه بالا ۱۰ تا ۱۵ صفحه خواهد شد که فکر نکنم هیچکس از آن استفاده کند و این خود مربی است که با توجه به اطلاعاتی که دارد انجام می دهد و هدفش را هم خودش میتواند مشخص نماید . من نگفتم که در یک جلسه هم بطور کامل سرعتی و هم قدرتی کار شود بلکه منظور اینست که در برنامه، اینگونه تمرینات گنجانده شوند با درصد کم و زیاد، یا در یک جلسه این و در جلسه دیگر آن و به تناسب انجام داد وووووووو
با سلام از آقای بشیری استدعا دارم که چنانچه علم وتوانایی آموزش را دارند بسم الله واگر ندارند با بیان مطالبی ،باعث دلسردی کسانی که قصدشان خیر وکمک رسانی آموزشی است نشوند . از زحماتی که آقای ساکیانی متحمل می شوند بی نهایت سپاسگذارم .
سلام و خسته نباشید خدمت استاد ساکیانی…
ببخشید من یه برنامه تمرینی یکساله برای ورزشکاره حرفه ای میخوام…ممنون میشم راهنماییم کنید