داور بین المللی تنیس روی میز بانوان گفت: هزینه رفت و برگشت به هر مسابقه بین المللی برای قضاوت کردن بر عهده داور است و از این رو برایمان صرف نمیکند، در خارج از کشور قضاوت کنیم. به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،پراوانه خلوصی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: ایران از…
داور بین المللی تنیس روی میز بانوان گفت: هزینه رفت و برگشت به هر مسابقه بین المللی برای قضاوت کردن بر عهده داور است و از این رو برایمان صرف نمیکند، در خارج از کشور قضاوت کنیم.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،پراوانه خلوصی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: ایران از نظر داوری در تنیس روی میز نیرو های خوبی را چه در بخش آقایان و چه در بخش بانوان دارد، ۴۰ یا ۵۰ داور بین المللی دارد و ۳۰ نفر داور درجه یک در سطح ایران هستند به علاوه ۲ داوری که دارای مدرک معتبر داوری بلووچ هستند و این ها افتخار بزرگی است.
وی در پاسخ اینکه چرا هیچ کدام از داوران بین المللی ایران به دنبال گرفتن مدرک سرداوری بین المللی نرفته اند، گفت: دلیل اینکه هیچ کدام از داوران بین المللی به دنبال سرداوری بین المللی نرفته اند این است که فدراسیون تنیس روی میز نمیدانم به چه دلیلی بودجه ندارد یا غیره، کمک هزینه ای برای گرفتن این مدرک به داوران نمیدهد.
وی اضافه کرد: هزینه گرفتن این مدرک بسیار سنگین است به علاوه اینکه باید شرایط لازم پذیرش آن مثل رزومه کاری و تجربه قضاوت در چند مسابقه بین المللی را داشته باشی تا اجازه بدهند در کلاس های آنها شرکت کنی.
این نکته را هم نمیتوان نادیده گرفت که ممکن است هرگز در این امتحان قبول نشوی به همین دلیل هزینه کردن به صرفه نیست و هیچ کدام از داوران علاقه ای برای گرفتن این مدرک ندارند.
خلوصی خاطر نشان کرد: هزینه ای که به داوران بین المللی و در هر قضاوت خارج از کشور میدهند بسیار کم است از این رو داوران بین المللی حتی برای قضاوت کردن در میادین بین المللی هم رغبتی ندارند زیرا فقط پول ایاب و ذهاب به خارج از کشور برگردنشان میافتد بدون اینکه پولی برایشان داشته باشد.
داور بین المللی تنیس روی میز کشورمان درباره قضاوتهای داخل ایران بیان کرد: در بازی های لیگ در ایران هر تیمی که میزبان مسابقات باشد از داوران دعوت میکنند.
اما مشکل اصلی این است که در بسیاری از مسابقات برای صرف هزینه کمتر معمولا از داوران درجه ۲ و ۳ استفاده میکنند و داوران بین المللی را کنار میزنند این باعث میشود انگیزه داوران سطح بالاتر از بین برود.
وی اضافه کرد: متاسفانه این موضوع ناشی از سیاستهای غلط ارگانها است و هیچ کس ناظر این معضلات نیست، ممکن است قضاوت داوران درجه ۲ و ۳ در مسابقات منطقه ای مشکل زیادی نداشته باشد اما داوری آنها در مسابقات معتبر کشوری را میتوان به حق درد جامعه ورزش دانست.
خلوصی که سابقه قضاوت در فینال رقابتهای تنیس روی میز قاره ها در ژاپن و داوری در تورنمنت بین المللی چین را نیز در کارنامه فعالیت های خود دارد درباره مسابقات بین المللی دهه فجر که قرار است آذرماه برگزار شود بیان کرد: سال گذشته من در این رقابتها قضاوت نکردم زیرا در گرگان برگزار شد و نمیتوانستم به دلایلی از تهران خارج شوم، در مسابقات امسال هنوز مشخص نیست چه کسی سرداور بانوان است.
وی در انتها خاطر نشان کرد: هزینه ای که در داخل از کشور به داور بین المللی میدهند فقط ۱۰ هزار تومان بیشتر از داوران درجه پایین تر است و چیزی نصیب داوران بین المللی نمیشود./