امروز: پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ | ۲۰:۲۲:۳۱  آخرین بروزرسانی : اسفند ۱۳ام, ۱۳۹۱
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ | کد خبر : 37200
    ارسال خبر چاپ خبر
  •   مسابقات انتخابی برترینهای تنیس روی میز مردان کشور طی دو مرحله با حضور برترینهای کشور آغاز گردید. بدون شک عدم حضور افشین نوروزی ملی پوش باسابقه در این مسابقات بخوبی محسوس بود.گفتنی است که نوروزی بدلیل یک مصاحبه معمولی با محرومیت شدیدی روبرو شد . در دور اول این مسابقات نیما عالمیان در غیاب…

     

    مسابقات انتخابی برترینهای تنیس روی میز مردان کشور طی دو مرحله با حضور برترینهای کشور آغاز گردید.

    بدون شک عدم حضور افشین نوروزی ملی پوش باسابقه در این مسابقات بخوبی محسوس بود.گفتنی است که نوروزی بدلیل یک مصاحبه معمولی با محرومیت شدیدی روبرو شد .

    در دور اول این مسابقات نیما عالمیان در غیاب برادر خود قاطعانه و بدون باخت قهرمان گردید.

    عالمیان در این دور از بازیها هفت گیم به حریفان خود واگذار کرد . این گیمها شامل یک گیم به طاهرخانی دوگیم به احمدی فر ویک گیم میرالماسی و دوگیم به لطف الله نسبی ویک گیم به مالمیری بود.

    عالمیان در دور دوم نیز بخوبی ظاهر شد و توانست فقط با یک باخت به مهران احدی به مقام دومی دست پیدا نماید تا در مجموع ودر غیاب برادر بزرگتر خود مقام قهرمانی را ازآن خود نماید. نیما خوب ظاهر شد اما مطمئنا به همان اندازه نیز به رقابتهای برون مرزی اعزام شده و کانون توجهات فدراسیون بوده است وسوال این است که اگر دیگر بازیکنان خوب کشورمان مورد توجه قرار میگرفتند و به رقابتهای برون مرزی اعزام می شدند آیا شاهد قدرت نمایی چند نوشاد ویا نیما در تنیس روی میز کشور نبودیم؟

     

    مهران احدی یار کهنه کار تیم ملی وبازیکن خوش اخلاق وخصیت علمی خوب کشورمان توانست در دوراول این مسابقات آن هم بعد از یک دوره دوری از میادین ورزشی با در نظر گرفتن مشغله تدریس و زندگی به مقام نائب قهرمانی دست یابد.

    مطمئنا باید به مهران احدی درود فرستاد و برای او ارزش قائل شد که باتوجه به سن و مشغله تدریس در دانشگاه و … وخصوصا یک دوره دوری از مسابقات به این مقام ارزشمند دست یافته است.

    اما در مجموع ودرعین حال از قهرمانی و نائب قهرمانی احدی در دور اول ودوم میتوان به عنوان چالش بسیار جدی پیش روی تنیس روی میز کشور نام برد !

    زیرا با این وجود میتوان با قاطعیت از عدم پیشرفت و حرکت به جلوی تنیس روی میز کشور علیرغم آمارها و تبلیغات فدراسیون و مسئولان آن نام برد.به این ترتیب میتوان نتیجه گرفت که اگر هروقت احدی یا شاهین اخلاق پسند ویا…. دو سال دیگرا ز صحنه تنیس روی میز دور باشند و دوباره هوس برگشت نمایند براحتی میتوانند عضوی از تیم ملی باشند و این موضوع برای آنان یک افتخار و قدرت نمایی ماندگار و برای فدراسیون و سیاست گذاران آن و در مجموع ورزش کشور یک چالش و عدم موفقیت در پیشرفت این رشته محسوب می شود.

    حمید رضا طاهر خانی در این دوره از رقابتها بسیار عالی ظاهر شد وتوانست در دور اول به مقام پنجم و در دور دوم به مقام سومی دست پیدا نموده تا خود را در جمع ملی پوشان مدعی احساس نماید.به این ورزشکار زحمت کش و بااراده تبریک عرض کرده و برای ایشان آرزوی موفقیت داریم.همچنین به هیئت تنیس روی میز قزوین برای بدست آمدن این افتخار تبریک عرض میکنیم.

    عارف احمدی فر بازیکن خوش خلق وخوی ومحجوب تنیس روی میز کشورمان بعد از سالها تلاش و پشتکار توانست با زحمت فراوان و با ارائه بازیهای قابل قبول پیراهن مقدس وارزشمند تیم ملی را برتن کند.

    احمدی فر در دوراول مسابقات انتخابی توانست با غلبه بر وپوریا عمرانی ومیرالماسی و در راس این پیروزیها غلبه بر مهران احدی وغلبه بر طاهرخانی ومالمیری ووباخت ۳بر۲ به عالمیان گام بلندی برای انتخاب شدن برای تیم ملی برداشت گرچه در دور دوم نتایج او با فراز و نشیبهایی همراه بود.در هر صورت به ی قهرمان دوست داشتنی و محجوب خوب کشورمان تبریک گفته و برای ایشان آرزوی موفقیت داریم.

    میدیا لطف الله نسبی دیگر ملی پوش ارزشمند کشورمان بود که در دور اول مسابقات به مقام چهارمی دست یافت.

    میدیا در دوران طلایی خود با مشکلات فراموش نشدنی ولطمات جبران ناپذیر بدعت بسیار غلط انتصاب روبرو شد و بطور قطع اثر این فاجعه بسادگی از ذهن و روح او تا ابد پاک نخواهد شد همچنان که مسبب آن هرگز و بسادگی از طرف خانواده تنیس روی میز بخشوده نخواهد شد.

    در هر صورت یکی از دلایل اصلی فراز و نشیب بازی میدیا را میتوان موارد فوق ذکر نمود.در هر صورت او توانست در دور اول خود را در جمع چهار نفر اول تثبیت نماید.هرچند در دور دوم رقابتهای او از ثبات و نشاط لازم برخوردار نبود .

    محمد علی روئین تن بازیکن جوان و آینده دار خوب کشورمان که از دورانی که در رده جوانان بود بصورت محسوس روند رو به رشد خود را بخوبی آغاز کرده بود در این دور از رقابتها توانست در مجموع به مقام ۶ این دور از رقابتها دست یابد.گرچه او میتوانست در رتبه بهتری قرار گیرد اما با این وجود نیز خوب بازی کرد و با غلبه برحریفان قدرتمند و با سابقه ای چون پوریا عمرانی ومالمیری در دور اول وهمچنین غلبه بر بازیکنانی از قبیل احمدی فر وباخت نزدیک به مهران احد ی(۳بر۲) به این مقام دست پیدا کند .گرچه این بازیکن نیز در دور دوم همانند دور اول ظاهر نشد اما در مجموع اگر توجه و تمکرز بشدت اشتباه فدراسیون از روی تک بازیکنان برداشته شود و به این بازیکنان جویای نام و دارای پتانسیل میدان داده شود آینده روشنی در پیش رو خواهد داشت.

    انصرافات دامنه دار در این دوراز رقابتها باید مورد توجه و تمرکز مسئولان قرار گیرد.

    باتوجه به افت اکثریت بازیکنان کشورمان در آخرین رده بندی جهانی بسادگی میتوان نتیجه گرفت که تمام هیاهوها در این رشته برای هیچ است!

    مدیر سایت:سید منصور علوی

     

     

     

     

     

     

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "تحلیل مسابقات دسته برتر بزرگسالان مردان کشور"
    1. سر همین انصرافات ، انرژی خیلی از بازیکنان من جمله آقای احدی تحلیل رفت !! ای کاش قوانین جدیدی جهت انصرافات وضع شود تا افرادی که آن شخص را برده اند با کسانی که با آن شخص بازی نکرده اند قائل شوند.

    2. جمیل لطف الله نسبی گفت:

      نحوه برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی روشی عادلانه نیست و با اعمال ضرایب اهمیت آخرین دور از سایر دورها بیشتر می شود که عادلانه ومنصفانه نیست.اگر بررسی ای اجمالی در مورد مرغوبیت عناوین کسب شده توسط بازیکنان در این چند دور انتخابی انجام شود متوجه می شوید که بعضی بازیکنان با یک دور خوب بازی کردن در دور آخر وحتی باعناوینی ضعیف تر در دورهای قبلی اکنون در رده بالاتر از بازیکنانی هستند که در دورهای اول خوب بازی کرده اند که این منصفانه نیست.دلیل اعمال چنین ضرایبی را که سالیان سال است که اعمال می شود ،تا کنون متوجه نشده ایم.اصرار بر اجرای این نحوه انتخابی کاری اشتباه است که فدراسیون های مختلفی مرتکب آن شده اند.باید روشی نوین را جایگزین این روش قدیمی وغیر عادلانه کرد وخصوصیات وشرایط دیگری را در مورد بازیکنان در نظرگرفت.ازجمله آمادگی جسمانی،سن وسال،روش بازی،حضوردر تمرینات اردویی،نظم وترتیب در اردو و تبعیت از شرایط اردویی ،میزان عرق وتعصب وغیرت در بازی ،توانمندی های روانی (توان بازی در شرایط سخت و تحت فشار )و……..سپس با درنظرگرفتن جمیع جهات اقدام به گزینش بازیکنان تیم ملی کرد.

    3. محمد پیشیار گفت:

      با سلام و احترام
      اعمال ضریب بیشتر برای دورهای نهایی مسابقات انتخابی برای یک تورنمنت مشخص به این دلیل است که بازیکنانی شانس انتخاب بیشتر پیدا کنند که هرچه به زمان تورنمنت نزدیکتر می شویم آماده تر باشند.
      اگر مسابقه انتخابی با تورنمتی فاصله زمانی داشته باشد, اعمال ضریب معنایی نخواهد داشت.

    4. هوشنگ شریعتی اصل گفت:

      دور ماقبل آخر و آخر این مسابقات به فاصله یک روز برگزار شده است.بنابراین نزدیکی به مسابقات معنی خاصی ندارد.اگر ملاک انتخاب بازیکن آماده است در همان نزدیکی مسابقات اقدام به برگزاری انتخابی شود بهتر است


    تازه ترین اخبار