امروز: پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ | ۲۰:۴۱:۰۲  آخرین بروزرسانی : شهریور ۵ام, ۱۳۹۲
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : سه شنبه ۵ شهریور ۱۳۹۲ | کد خبر : 46208
    ارسال خبر چاپ خبر
  •     خطاب به مسولان جدید وزارت ورزش    سرمربی پینگ‌پنگ بانوان: تکلیف ورزش بانوان را مشخص کنید     سرمربی تیم ملی پینگ پنگ بانوان می‌گوید باید تکلیف بانوان در ورزش کشور مشخص شود و اگر ورزش بانوان در حوزه فدراسیون‌ها فعال است،باید بودجه آن‌ها به صورت تکفیک شده برایشان هزینه شود.    …

     

     

    خطاب به مسولان جدید وزارت ورزش

     

     سرمربی پینگ‌پنگ بانوان: تکلیف ورزش بانوان را مشخص کنید

     

     

    سرمربی تیم ملی پینگ پنگ بانوان می‌گوید باید تکلیف بانوان در ورزش کشور مشخص شود و اگر ورزش بانوان در حوزه فدراسیون‌ها فعال است،باید بودجه آن‌ها به صورت تکفیک شده برایشان هزینه شود.

     

     

     

    به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،سیما لیموچی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، درباره عملکرد دختران پینگ پنگ‌باز در بازی‌های آسیایی نوجوانان گفت: زمانی که چنین مسابقاتی در دنیا برگزار می‌شود،‌نشان دهنده آن است که جهان به بحث جوانان اهمیت می‌دهد. ما هم از این جهان هستیم و باید اهداف و سیاستگذاری خود را در این راستا انجام دهیم.

     

     

     

    وی ادامه داد: اگر بخواهیم در سال‌های ‌آینده در ورزش حرفی برای گفتن داشته باشیم،‌ باید عملکرد خود در رده نوجوانان و جوانان را نشان دهیم. اگر مسوولان وزارت ورزش،‌ کمیته ملی المپیک و فدراسیون‌ها نگاهی به جدول مدال‌های این رقابت‌ها داشته باشند، مشخص می‌شود که در چه جایگاهی قرار داریم.

     

     

     

    لیموچی افزود: برای آن که پینگ پنگ بتواند در رده نوجوانان و جوانان در سطح آسیا مدال آور باشد،‌ باید از چهارسال قبل برایشان برنامه‌ریزی شود. ما هر چه که بکاریم همان را درو می‌کنیم، به همین دلیل از همین امروز باید برای دوره بعد این رقابت‌ها برنامه‌های خود را آغاز کرد. البته برنامه‌ریزی‌ها بودجه کافی می‌خواهد تا بتوان اردوهای برون مرزی،‌حریف تمرینی قدرتمند را برای ملی پوشان خود داشته باشیم.

     

     

     

    سرمربی تیم ملی پینگ پنگ بانوان،‌ با اشاره به عملکرد دختران ایران در این رقابت‌ها گفت:‌ فکر می‌کنم که باید تکلیف بانوان در ورزش کشور مشخص شود. یعنی اگر قرار است که ورزش بانوان در حوزه فدراسیون‌ها فعال باشد باید بودجه آنها به صورت تکفیک شده برای آن‌ها هزینه شود.

     

     

     

    وی افزود: نوشتن تقویم ورزشی کار چندان سختی نیست و می‌توان برنامه‌ریزی منسجمی را برای تیم ملی در نظر گرفت. حتی ملی پوشان را یک ماه به کمپ چین اعزام کرد و نتیجه‌اش را دید اما چه کسی می‌خواهد هزینه این برنامه‌ها را پرداخت کند؟ وزیر جدید ورزش باید تکلیف بانوان را مشخص کند. مسوولان اگر بر این باورند که باید ورزش بانوان فعال باشد که البته اینگونه هم هست،‌ نباید چنین صحبت‌هایی در حد حرف بماند بلکه باید عملیاتی شود.

     

     

     

    لیموچی در پاسخ به این که آیا آینده پینگ پنگ بانوان امیدوارکننده است؟‌گفت: دو سال پیش زمانی که به دورتمند آلمان رفته بودیم و من مربی بودم عنوان کردم که تیم ملی پینگ پنگ بانوان ایران به عنوان یک تیم چشم گیر معرفی شده است و گفتم که اگر امکانات مورد نیاز در اختیار تیم ملی قرار گیرد در دوسال آینده ایران جزء تیم‌های مطرح خواهد بود اما متاسفانه پیگیری‌هایی که تا کسب سهمیه المپیک وجود داشت،‌ بعد از آن کاهش یافت.

     

     

     

    سرمربی تیم ملی پینگ پنگ بانوان خاطرنشان کرد: من یک روند رو به عقب را در پینگ پنگ بانوان می‌بینم اگر قرار باشد که مانند سال گذشته در این بخش فعالیت کنیم اگر شانس بیاوریم می‌توانیم رتبه یازدهم آسیا را حفظ کنیم.

     

     

     

    وی افزود: پشتوانه پینگ پنگ در بخش نوجوانان و جوانان بی‌نظیر است و اگر این پتانسیل هدایت شود، می‌تواند نتیجه بی‌نظیری هم بگیریم. این تیم نیاز دارد که ماهی یک اردوی ۱۰ روزه داشته باشد و هر دو ماه یکبار در تورنمنت بین‌المللی حضور یابد. حتی باید تکنولوژی روز را هم در اختیار داشته باشیم. این در شرایطی است که ما حتی توپ کافی را در اردوی تیم ملی نداریم و بازیکنان ما با ۲۰۰ ‌تا ۳۰۰ توپ تمرین می‌کنند در حالی که کشورهای دیگر حدود ۵هزار توپ برای تمرین دارند. زمانی که ما به مسابقات می‌رویم ۲۰ توپ هم نداریم و در چنین شرایطی بازیکنان ما در رقابت‌های مختلف شرکت می‌کنند.

     

     

     

    لیموچی در ادامه اظهار کرد: حرف اول و قدرت اول پول است. اگر مشکلات مالی وجود نداشته باشد می‌توان برای تیم ملی برنامه‌ریزی کرد. به طور مثال در پینگ پنگ برای حدود هر ۳۰ ساعت یکبار باید “رویه” راکت ملی پوشان تعویض شود این در حالی است که قیمت هر روی راکت حدود ۶۰۰ هزارتومان است. ملی پوشان نمی توانند چنین هزینه ای را متقبل شوند و فدراسیون هم نمی‌تواند هزینه کند به همین دلیل بازیکنان ما در حالی که با یک روی راکت خود ۵۰ تا ۶۰ ساعت تمرین کرده‌اند به مسابقات می‌روند و این موضوع کیفیت بازی آنها را پایین می‌آورد.

     

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "سیما لیموچی:خطاب به مسولان جدید وزارت ورزش/تکلیف ورزش بانوان را مشخص کنید"
    تازه ترین اخبار