امروز: پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۶:۲۹  آخرین بروزرسانی : دی ۵ام, ۱۳۹۴
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : شنبه ۵ دی ۱۳۹۴ | کد خبر : 50910
    ارسال خبر چاپ خبر
  •              

    Image011

     

     

     

    111112222333344445555666677778888999910101010

     

     

     

    telgream

     

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "انواع حرکت پا در تنیس روی میز"
    1. اسماعیل فتحی گفت:

      با سلام و احترام نسبت به جناب آقای علوی مدیر پرتلاش سایت و همکاران ایشان، همچنین تشکر از مطلب قابل استفاده جناب آقای لطف الله نسبی مربی زحمتکش ایران
      نکته ای راجع به مبحث حرکات پا ذیل نوشته ارزشمند شما به نظرم رسید که شاید اندکی ضروری به نظر برسد.
      کاربرد عملی حرکات پا که استاد گرانقدر آورده اند بسیار زیاد می باشد و در مرحله آموزش می بایست از آن بهره برد لیکن چیزی که به نظر بنده در بازی ستارگان این رشته در سراسر دنیا به چشم می خورد پرش های پینگ پنگی است تا حرکات ساده تک قدمی و … لذا به نظر من باید به سمتی رفت که حرکات پرشی و تعادلی را در سطوح مختلف، به نسل جوان و با آتیه این رشته آموزش داد.

    2. سجادی گفت:

      با عرض سلام و خدا قوت خدمت استاد گرانقدر جناب آقای جمیل لطف الله نسبی و تشکر فراوان برای به اشتراک گزاری دانش به روز ایشان.
      البته خواستارم که این مطلب همانطور که از پایه ی حرکات پا شروع شده تا سطح پیشرفته بیان شود با تشکر.
      سوالی در باره ی قوانین اجرای سرویس داشتم که ممنون میشم هر کدام از اساتید که اطلاع کاملی از این قوانین داشت بنده رو مطلع کنه و اما سوال من:
      اگر زننده سرویس با رعایت کامل قوانین سرویس که در مطالب داوری گفته شده طوری سرویس رو اجرا کنه که توپ پس از برخورد به ناحیه ی میز خودش و بعد بعد از رد شدن از روی طور و برخورد به ناحیه میز حریف مجددا به میز سرویس زننده برگرده قبل از اینکهحریف حتی بتونه کاری انجام بده و حرکتی بکنه آیا زننده سرویس امتیاز رو گرفته؟
      بنده این سرویس رو در باشگاه اجرا میکنم و به علت اینکه کسی نمیتونه هیچ عکس العملی انجام بده چون پیچ زیر بسیار زیادی به توپ میدم و ارتفاع توپ تا تور هم بسیار کم هست و گاهی اوقات ارتفاع توپ به قدری کم میشه که سرویس پس از برخورد در میز حریف سریعا برمیگرده و به تور برخورد میکنه و امتیاز گیرنده من هستم و حریفهام همیشه اعتراض دارن.البته این سرویس درصد ریسک بالایی داره اما چون حدود دو سالی این سرویس رو اجرا میکنم تسلط کاملی روش دارم و با اعتماد به نفس بالایی اجراش میکنم.
      با تشکر از شما که این سوال مهمی که ذهن من رو درگیر کرده بی جواب نمیگذارید. سجادی

    3. محمدرضا از مهریز گفت:

      با سلام و احترام و تشکر از جناب لطف الله نسبی عزیز
      پس از مدتها به سایت مراجعه کردم و خوشحالم که هنوز هم بزرگان ما در زمینه ی آموزش مطالب قدم بر میدارند
      اما در مورد این ملب نکاتی به ذهن این حقیر رسید که خالی از لطف نیست:
      در مورد حرکات پا که بحث بسیار وسیعیست ، چه در اجرا تک تک حرکات و چه در ترکیبات آن جای بحث زیاد است و معمولا بازیکنان مطرح دنیا در حرکات پا نیز بسته به سبک بازی خود شگرد سازی دارند.
      اما چیزی که مهم است و اغلب آن را فراموش میکنیم این است که حرکات در تنیس روی میز جزعی از فاز اجرا هستند. ما معمولا به فازهای تشخیص و تصمیم گیری توجه نمی کنیم. مثلا در توپی که با قوس های مختلف به سوی فورهند ، با پیچ و سرعت و نقطه فرود مختلف می آید ، قطعا حرکت به سمت آن و زدن ضربه ( فاز اجرا ) متفاوت است. گاهی نیاز به ترکیب چند حرکت پای مختلف دارد. ما معمولا اینها را مورد توجه قرار نمی دهیم. به قول استاد بزرگوارم ، هستند بازیکنانی که در سطح ملی هنوز فرق قوس های مختلف توپ را نمی فهمند و همین نکته باعث امتیاز از دست دادنشان میشود و فکر میکنند که اشکال در نوع زاویه راکت و… است. امیدوارم به مشکلات بصورت ریشه ای توجه شود
      با احترام

    4. روزبه حقیقیi گفت:

      درود ٔبر شما استاد عزیزم، آقا جمیل. با تشکر از مطلب بسیار مفیدتون. مقدور هست مثال هایی از این حرکات به صورت ا‌م پی‌۴ و قابل دانلود به صورت ضمیمه مطلبتون بگذارید؟

    5. جمیل لطف الله نسبی گفت:

      دوست عزیز
      جناب آقای روزبه حقیقی
      باسلام وآرزوی توفیق روزافزون برای حضزتعالی در کلیه شئونات زندگی
      باید عرض کنم تهیه و تنظیم وگرد آوری تصاویر و تشریح آنها کار وقت گیر و پر دردسری است اما به حسب وظیفه و برای ارائه خدمتی ناچیز به خانواده محترم پینگ پنگ به ویژه استانهای دور افتاده که دسترسی به مطالب این رشته ندارند تمامی سختی ها و مشقات این کار را به جان خریده و در حد بضاعت ناچیز خویش مطالبی برای سایت ارسال می نمایم که بی شک خالی از عیب و نقص نیست.
      بنده تلاش خواهم نمود تا این مطالب هرچه مفیدتر باشند که قطعا پیشنهاد حضرتعالی به این موضوع کمک بیشتری خواهد کرد.
      چشم، اطاعت می شود.

    6. نیاز والی اصفهانی گفت:

      با سلام و تشکر از استاد گرانقدر آقا جمیل لطف الله نسبی ، با کسب اجازه از محضر داوران محترم ، در پاسخ به پرسش دوست گرامی آقای سجادی درمورد سرویس برگشتی به طرف تور بر طبق قوانین و مقررات داوری تا سال ۲۰۰۷- ۲۰۰۸ ، سرویس مورد اشاره در مورد معلولین بجا یا لت ( Let ) محسوب میشود .
      عین بند مربوطه چنین است :
      در مورد بازیکنان معلول که از ویلچر استفاده می کنند سرویس صحیح در موارد زیر لت محسوب می شود:
      ۱ـ۵ـ۱ـ۹ـ۲ بعد از برخورد به زمین دریافت‌کننده بسمت تور بر‌گردد؛
      ۲ـ۵ـ۱ـ۹ـ۲ یا در زمین دریافت‌کننده بایستد؛
      ۳ـ۵ـ۱ـ۹ـ۲ یا در بازی انفرادی بعد از برخورد به زمین دریافت‌کننده از هریک از خطوط کناری میز خارج ‌شود.
      ولی برطبق آخرین تغییرات قوانین و مقررات داوری در سال ۲۰۱۰ – ۲۰۱۱ بند مورد اشاره: ۱-۵-۱-۹-۲ برای سایر بازیکنان نادرست تلقی شده برای بار اول داور اخطار داده ولی در دفعات بعدی برای حریف مقابل امتیاز در نظرگرفته می شود.

    7. سید حسن گفت:

      با سلام و عرض تشکر از استاد گرامی و همچنین مدریت محترم
      و همچنین دوست بزرگوار و عزیزی که جواب بنده را داده بودند.عذرخواهم که این پیام تشکر دیر به دستتتان میرسد.
      پس با توجه به گفته های شما اجرای این نوع سرویس برای تمام بازیکنان خطا محسوب میشود و قانونی نیست.با تشکر.
      بنده تسلت بسیار بالایی در اجرای این سرویس داشتم با کمترین خطا…حیف شد… با تشکر.

    8. با سلام درود به آقا جمیل لطف الله نسبی به خاطر اشتراک گذاشتن مطالب بسیار زیبایشان پاینده باشید کمیته داوران لرستان عباس ترابی


    تازه ترین اخبار