دبیر فدراسیون پینگ پنگ با تشریح چگونگی انتخاب ملی پوشان برای حضور در مسابقات دهه فجر، می گوید ملاک انتخاب پینگ پنگ بازان برای تیم ملی متفاوت است و کمیته فنی با نگاهی فنی تصمیم گیری می کند. به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،احسان باقری در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،…
دبیر فدراسیون پینگ پنگ با تشریح چگونگی انتخاب ملی پوشان برای حضور در مسابقات دهه فجر، می گوید ملاک انتخاب پینگ پنگ بازان برای تیم ملی متفاوت است و کمیته فنی با نگاهی فنی تصمیم گیری می کند.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،احسان باقری در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، درباره چگونگی انتخاب پینگ پنگ بازان برای اردوی تیم ملی گفت: روال کار این است که سرمربی تیم ملی ،افراد موردنظر خود را بر اساس ملاک های خود مانند رده بندی های دسته برتر و غیره انتخاب می کند و اسامی را در نامه ای به رییس فدراسیون اعلام می کند. پس از آن از سوی رییس فدراسیون موضوع در کمیته فنی مطرح می شود و در نهایت در این باره تصمیم گیری خواهد شد.
وی درباره انتخاب نفرات تیم ملی “ب” پینگ پنگ ایران در مسابقات دهه فجر و نبودن نام محمدرضا اخلاق پسند و مهران احدی در بین ملی پوشان گفت: برای انتخاب ملی پوشان دلایل متعددی مدنظر قرار می گیرد و موضوعاتی همچون سن و سال بازیکنان در این تصمیم تاثیر داشته است چون کمیته فنی می خواست، فرصتی برای جوانان ایجاد شود و پشتوانه سازی صورت گیرد. بحث رده بندی بازیکنان، یکی از موضوعاتی بود که مدنظر قرار گرفت و در نهایت لیست دعوت شدگان به جمع بندی نهایی رسید.
دبیر فدراسیون درباره این که فدراسیون اعلام کرده بود که در مسابقات جهانی از ترکیب بازیکنان پیشکسوت و جوان استفاده خواهد کرد اما حالا فرصتی به باتجربههایی همچون احدی در مسابقات دهه فجر داده نمی شود تا به رده بندی بازگردند، گفت: ستاره دار شدن پینگ پنگ بازان در رده بندی جهانی به دلیل مشکلات مالی فدراسیون است که نتوانستیم آن ها را به مسابقات مختلف اعزام کنیم. البته قوانین جدید در فدراسیون جهانی هم شرایط را سخت تر کرده است چون فاصله زمانی برای ستاره دار شدن ورزشکاران کمتر شده به طور مثال در گذشته اگر پینگ پنگ بازی یکسال در رقابت ها حضور نداشت، ستاره دار می شد اما حالا اگر ورزشکاری ۹ ماه در رقابتها حضور نداشته باشد از جدول رده بندی حذف می شود.
باقری ادامه داد: با این وضعیت، ما دستورالعمل اعزام به مسابقات برون مرزی با هزینه شخصی را به عنوان راهکار در نظر گرفتیم، چون هزینه فدراسیون محدود است و امکان هزینه کردن برای افرادی را دارد که در رده بندی جایگاه بالاتری دارند و احتمال گرفتن نتیجه بهتری در رقابت های بین المللی را دارند. به همین دلیل در این دستورالعمل اعلام کردیم که هر ورزشکاری می تواند با هزینه شخصی در مسابقات برون مرزی شرکت کند و در صورتی که رنکینگ خود را ارتقاء دهد، بخشی از هزینه های او از طرف فدراسیون پرداخت می شود.
وی در پاسخ به این که با توجه به تاکید فدراسیون بر جوانگرایی آیا دیگر احدی و اخلاق پسند به تیم ملی دعوت نمی شوند، گفت: نمی توانیم بگوییم که آن ها را به تیم ملی دعوت نمی کنیم اما با توجه به این که شرایط سخت شده است در این شرایط نمی توانیم آن ها را دعوت کنیم.
دبیر فدراسیون پینگ پنگ درباره این که فکر نمی کنید برگزاری مسابقات دهه فجر در ایران شرایط بهتری است که این پینگ پنگ بازان بتوانند رنکینگ خود را ارتقاء دهند؟گفت: شما درست می گویید اما کمیته فنی به این تصمیم رسیده که این فرصت را به افرادی با سنین پایین بدهد تا از کمند ستاره دار شدن بیرون بیایند و بتوانند در آینده در مسابقات برون مرزی حضور یابند.
وی درباره این که دعوت نشدن اخلاق پسند و احدی به موضوعات گذشته و اختلافاتی که با فدراسیون داشته اند، بازمی گردد؟ گفت: این موضوعی است که شما به آن دامن می زنید! احدی، اخلاق پسند و نوروزی سه بازیکن پیشکسوت ما هستند که هر کدام موضوعاتشان با هم متفاوت است، به طوری که احدی تا کنون پایش به کمیته انضباطی نرسیده است و اخلاق پسند تنها یک بار به این کمیته فراخوانده شد اما افشین نوروزی بدترین شرایط را کمیته انضباطی داشت و می بینید که نوروزی به اردو دعوت شده است. این موضوع نشان می دهد که نگاه کمیته فنی یک نگاه فنی است.
دبیر فدراسیون پینگ پنگ درباره این که رییس فدراسیون در انتخاب اعضای تیم ملی تا چه اندازه تاثیرگذار بوده است؟گفت: رییس فدراسیون زمانی که لیست اولیه اعلام شده از سوی مربی را می بیند، ممکن است درباره چند نفر نظر بدهد اما این که چه کسی از لیست حذف شود یا حذف نشود براساس نظر کمیته فنی انجام می شود.
وی درباره اختلافات بین جعفری پور سرمربی تیم ملی و رییس فدراسیون درباره لیست نفرات دعوت شده به تیم ملی هم گفت: بین آن ها اختلافی وجود ندارد. آنها با هم مشاوره و صحبت می کنند و نظر می دهند. مگر مشاوره گرفتن و گپ و گفت، اختلاف نظرمی شود؟
باقری در پایان با بیان این که دراین دوره از مسابقات دهه فجر ۱۲ کشور حضور دارند، عنوان کرد: امیدوارم شاهد مسابقات بسیار خوبی در این دوره از رقابت ها باشیم و بتوانیم نتیجه بگیریم.
توضیح مدیر سایت:
آقای باقری از کمیته فنی و اعمال نظر فنی در فدراسیون سخن گفته ند که واقعا جای تعجب ندارد!زیرا آقای باقری بدلیل غیر پینگ پنگی بودن بطور مثال یک زمانی در باره یک شخصی اعتقاد داشته که باید مثلا سرمربی تیم ملی بشود!واین نشان دهنده عدم آگاهی ایشان از مسائل این خانواده تخصصی می باشد.
آقای باقری گویا مطالب دیکته شده ای را در این مصاحبه بیان داشته اند زیرا کسی با جوانگرایی و تغییر ارنج سنتی برخی تیمها مخالف نیست اما بنا به دلایلی این حرفها قابل قبول نمی باشد یکی از دلایل اصلی در این باره این است که اگر واقعا فدراسیون نشینان در گفته ها و نیتهای خود برای جوانگرایی صادق هستند چرا این اعمال تغییرات را در حوزه بانوان انجام نداده اند؟
جوانگرایی در صورتی قابل قبول است که یک فدراسیون توانسته باشد پشتوانه سازی کرده باشد که این مهم نه تنها در این حوزه انجام نشده بلکه ریشه این رشته تحت شعاع قرار گرفته است وبدلیل تمرکز و توجه بر روی تک بازیکنان از دیگر پتانسیلهای رو به رشد بازمانده ایم.
واقعا گاهی وقتها طفره رفتن و وارد بحثهای دیگران نشدن یک راهکار موفق به حساب می آید اما متاسفانه آقای باقری این تاکتیک را رعایت نکرده اند خصوصا در این بل بشو!امروزه همه اطلاع دارند که اختلاف بین سرمربی و ورئیس فدراسیون حرف تازه ای نیست و این امر در طی چهار سال گذشته بصورت یک سریال کاملا تکراری رخ داده است …حال چرا آقای باقری خود را میاندار این ماجرا کرده جای تعجب و بحث دارد!
بهتر بود آقای باقری از تخصص و خروجی افراد کمیته فنی وخصوصا مدارک تحصیلی و علم آنان وهمچنین کارنامه آنان سخن میگفت تا مرتب از نام کمیته فنی استفاده نماید..کدام کمیته فنی با کدام خرجی و کدام کارنامه؟این کمیته فنی تاکنون چه کاری برای این رشته انجام داده لطفا بیان بفرمایید؟