امروز: پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۶:۰۵  آخرین بروزرسانی : اسفند ۱۱ام, ۱۳۹۳
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : شنبه ۹ فروردین ۱۳۹۳ | کد خبر : 53814
    ارسال خبر چاپ خبر
  • خلاف واقع پرداز ترین رئیس فدراسیون جهان: *سال ۹۲ برای تنیس روی میز کشور در حالی سپری گردید که طی آن رئیس فدراسیون بارها وبارها قول های بدون وعده داد و در کارنامه وی ده ها دروغ وگزارشات خلاف واقع به ثبت رسید.دخالت در نحوه انتخاب وانتصاب اعضای تیم ملی آقایان و بانوان ،اعزام برخی…

    DefaultPicture

    خلاف واقع پرداز ترین رئیس فدراسیون جهان:

    *سال ۹۲ برای تنیس روی میز کشور در حالی سپری گردید که طی آن رئیس فدراسیون بارها وبارها قول های بدون وعده داد و در کارنامه وی ده ها دروغ وگزارشات خلاف واقع به ثبت رسید.دخالت در نحوه انتخاب وانتصاب اعضای تیم ملی آقایان و بانوان ،اعزام برخی نفرات به مسابقات برون مرزی و حذف برخی بازیکن ذیحق ودروغگویی به برخی رئیسان هیئتها از قبیل اینکه برخی بازیکنان قرار است با هزینه خود اعزام گردند اما واقعیت چیز دیگری بود ورئیس فدراسیون تنیس روی میز مملکت جمهوری اسلامی همچنان در حال دروغ پردازی ….!

    (این اسناد موجود می باشد وبزودی منتشر خواهد شد)

     

    *فدراسیون بدون نائب رئیس بانوان

    فدراسیون تنیس روی میز کشور سال ۹۲ را درحالی پشت سرگذاشت که مشکل عدم نائب رئیس بانوان در این فدراسیون بعد از یازده ماه مرتفع گردید.رئیس فدراسیون در آخرین مصاحبه خود رسما اعلام کرد ه بود که تا ده روز آینده نائب رئیس بانوان این فدراسیون انتخاب خواهد شد اما با گذشت چند ماه از این ماجرا خبری از نائب رئیس بانوان در این فدراسیون نشد.تا اینکه در روزهای پایانی سال خانم وجیهه گیاهی که در حال حضار بازنشسته می باشد بعنوان نائب رئیس بانوان فدراسیون تنیس روی میز انتخاب گردید.

    گفتنی است فاطمه پوستین دوز که چند سال بعنوان نائب رئیس بانوان فعالیت می کرد بعد از چند بار استعفا و عدم حضور در فدراسیون بالاخره در ۲۰ فروردین ماه بصورت رسمی از این فدراسیون خدا حافظی کرد.

    *در سال ۹۲ شاهد انتصاب های داخلی بین الملی از اهالی این رشته بودیم.مهندس شهنازی بعنوان معاون دائمی کنفدراسیون آسیا انتخاب شد .همچنین وی که سالها سابقه رئیس فدراسیون تنیس ر وی ایران را در کارنامه خود دارد بعنوان دبیر کمیته ملی المپیک انتخاب گردید.

    *برکناری احمد جعفری پور وروی کار آمدن علیدخت بعنوان مربی تیم ملی و…تکرار ماجرا!

    در فروردین ماه سال ۹۲ احمد جعفری پور که بعنوان مربی تیم ملی فعالیت می کرد بیکباره وبدون سرو صدااز تیم ملی کنارگذاشته شد و ابراهیم علیدخت با برپایی اردوی تیم ملی در شمال کشور ودر ویلای شخصی رحمت عالمیان سکان هدایت تیم ملی بزرگسالان را برعهده گرفت.

    علیدخت علاوه بر سرمربی تیم ملی بعنوان دبیر کمیته فنی نیز انتخاب شد.

    روی کار آمدن علیدخت بعنوان سرمربی تیم ملی بعنوان اولین انتخاب سال ۹۲ رقم خورد.

    گرچه طبق پیش بینی های قبلی سرمربیگری علیدخت با فدراسیون نیز دوامی نیاورد اما روی کار آمدن دوباره احمد جعفری پور بعد از برکناری از نکات قابل توجه و تامل در این رشته محسوب می شود.

    علیدخت دلیل استعفای خود را دخالت رئیس فدراسیون در امورات خود عنوان کرده بود.

    با استعفای علیدخت بار دیگر احمد جعفری پور بعنوان مربی تیم ملی مشغول بکار گردید .جعفری پور طبق اظهارات خود که در رسانه ها موجود می باشد اعلام کرد که با شرایط سفت و سخت و بصورت تام الاختیار به فدراسیون بازگشته است اما با گذشت زمان مشخص شد تا محمد زارع پور در این رشته وجود دارد دیگران هیچکاره بوده و وی با وجود غیر پینگ پنگی بودن در تمام شئونات و امورات فنی و غیر فنی دخالت میکند.

    *استفاده از مربی خارج نشین برای هدایت تیم ملی

    فدراسیون تنیس روی میز کشور در اقدامی عجیب و با وجودی که سرمربی تیم ملی برعهده ابراهیم علیدخت بود از اعزام وی به مسابقات جهانی بلژیک جلوگیری بعمل آورد اما بعدا مشخص شد که مسئولان فدراسیون با یکی از مربیان خارج نشین که تبعه اروپا می باشد وبیش از بیست سال در ایران حضور نداشته آن هم جلوی چشمان مسئولان جمهوری اسلامی برای هدایت نوشاد عالمیان به تفاهم رسیده بودند.

    این ماجرا زمانی لو رفت که تصاویر این مسابقات نشان دهنده یک مربی جدید پشت دست نوشاد را نشان می داد.

     

    * استعفا مجید احتشام زاده و برگشت دوباره به فدراسیون

    مجید احتشام زاده که در طی تصدی محمد زارع پور یکی از نزدیکان و همفکران نزدیک او محسوب می شودبقول خودش بدلیل دخالتهای زارع پور در امور کمیته فنی از فدراسیون استعفا داد.وی در رسانه های مختلف و صداو سیما برعلیه رئیس فدراسیون مصاحبه هایی انجام داد اما بعد از چند ماه بار دیگر به فدراسیون برگشت وتمام گفته ها و مصاحبه های خود را به فراموشی سپرد.

    *برگزاری مسابقات بین المللی فجر کاپ به میزبانی ایران

    مسابقات بین المللی فجر کاپ در قسمت نوجوانان و جوانان وهمچنین در بخش بزرگسالان به میزبانی ایران برگزار شد .باوجود هزینه های فراوان برای این مسابقات، بیشتر بازیکنان ایران در رده بندی جهانی با رشد منفی مواجه شده و نوشاد عالمیان که از وی بعنوان نابغه تنیس روی میز کشور نام برده می شود با سه پله سقوط در جایگاه ۶۰ جهان قرار گرفت.

    گرچه برگزاری این چنین مسابقاتی به میزبانی کشورمان مثبت تلقی می شود اما جایزه بیست هزار دلاری در نظر گرفته شده در این مسابقات نه بدست بازیکنان ایران رسید و نه برخی از بازیکنان خارجی طعم آن را چشیدند.

    *انتخاب وانتصاب عجیب برای انتخابی تیم ملی

    فدراسیون تنیس روی میز درتصمیمی عجیب انتخابی تیم ملی بزرگسالان را باشیوه جدید مواجه ساخت. طی این تصمیم نفرات اول و دوم از سوی کمیته فنی انتصاب و نفرات چهارم و پنجم نیز از سوی سرمربی تیم ملی انتصاب می گردند. این درحالی است که مسابقات انتخابی تیم ملی صرفابرای انتخاب یک نفر برگزار گردید که در نوع خود بی سابقه می باشد.

    نکته جالب در این ماجرا نقش نداشتن مربی در این ماجرای عتیقه بود که برخلاف گفته ها و اظهارات مربی محترم تیم ملی تلقی می شود.

    *عدم توجه به وضعیت بغرنج تنیس روی میز بانوان

    وضعیت بانوان تنیس روی میز کشور همچنان در شرایط منفی قرار داشته و این وضعیت به قوت خود باقی است.

    تاکنون نداشتن نائب رئیس بانوان و تصمیم گیری برای این این قشر مظلوم توسط آقایان ونداشتن ردیف بودجه مشخص و کمیته فنی مستقل برای آنان از اساسی ترین مشکلات آنان به نظر می رسد.

    عدم برگزاری اردو های تیم ملی و عدم اعزام این قشر به مسابقات برون مرزی و بین المللی از دیگرچالشهای این قشر مظلوم تنیس روی میز کشور می باشد.

    *سفرهای بدون اردو ودیدار مربی و بازیکن در فرودگاه همچنان ادامه دارد…

    متاسفانه ملی پوشان کشورمان در رده های مختلف بدون اینکه با برگزاری یک اردوی منسجم مواجه باشند و یا اینکه برگزاری اردوهای چند روزه به برخی مسابقات بین المللی حضور یافته که این روند شائبه دیدار بازیکن و مربی در فرودگاه را بار دیگر همچون سابق در این رشته تداعی می کند.به نظر کارشناسان برگزاری اردوهای چند روزه نه تنها نتیجه ای در برنخواهد داشت بلکه به ضرر آنان نیز تمام خواهد شد.که بزودی همانند عقب گردهای دیگر در این رشته شاهد آن خواهیم بود.

    *اما و اگر ها در باره برخی مربیان تیم ملی!

    در طی چند سال گذشته که مربیان برجسته و طراز اول و بازیکن ساز کشور به هر طریق حاضر به همکاری با فدراسیون فعلی نشدند مسئولان فدراسیون از مربیانی استفاده کرده که همواره با اما واگر همراه بوده است. یکی از چالش های اصلی از دیدگاه کارشناسان در این باره این بوده که مربیان مورد استفاده فدراسیون نه تنها یک بازیکن در این جمع ندارند بلکه حتی بازیکنی از استان ومحل فعالیت آنان در این جمع وجود ندارد.

    *بی اختیاری مربیان تیم ملی با نام تام الاختیاری:

    فدراسین تنیس روی میز با اعلام اینکه مربیان تیم های ملی بزرگسالان مردان و زنان کشورمان تام الاختیار می باشند سکانداری تیم های ملی مردان را به احمد جعفری پور و تیم بانوان را به سیما لیموچی سپرده است. این در حالی است که با توجه به اتفاقات رقم خورده این دو مربی نه تنها هیچ اختیاری در هیچکدام از ارکان تیم های ملی ندارند بلکه به نظر می رسد که حتی برخلاف دیدگاههای آنان کارهایی نیزانجام پذیرفته است.

    اینکه چرا و به چه علت مربیان محترم تیم ملی باوجود بی اختیاری در تیم ملی کماکان سکوت اختیار کرده تنها یکی از شبهات وامااگرهای موجود می باشد.

    حرمت شکنی در حق مربیان سابق تیم ملی و برخی بازیکنان:

    محمد زارع پور به همراه و مدد برخی افراد غیر پینگ پنگی و نیمچه پینگ پنگی خود بصورت کاملا هدایت شده بصورت کاملا مشخص کمر به نابودی این رشته بسته که یکی از بارزترین آن حرمت شکنی کاملا آشکار در حق مهران احدی و شاهین اخلاق پسند کاپیتانهای ادوارمختلف  وقابل احترام این رشته بود. البته در لیست سیاه زارع پور و برخی حقوق بگیران  وی نام بازیکنان دیگری نیز وجود داشت که به لطف خدا و به همت توانایی فنی آن بازیکنان زارع پور نتوانست این باره به آرزوی خود برسد.

    سال ۹۲ برای تنیس روی میز سال بدون برگزاری اردوی تیم ملی:

    در سال ۹۲ نیز همانند دیگر دوران تصدی محمد زارع پور بر تنیس روی میز کشورمان نه تنها خبری از اردوهای دراز مدت و در بیشتر مواقع پاره وقت نبود بلکه به صورت قاطعانه میتوان ابراز کرد که اگر چه گاها اردویی هم برگزار گردید نه تنها برای سطح و کلاس بازیکنان کشورمان  قابل قبول نبود بلکه هیچ خروجی قابل قبولی نیز نداشت.

    محمد زارع پور جایگاه مقدس مربیگری در تیمهای ملی را به بله چشم قربان گویی افراد به نسبت خود مقایسه میکند که در این بین هرکس باب میل او باشد بیشتر به سفر عزام خواهد شد ولو اینکه حتی یک دقیقه اردو برگزار گردد و حتی اگر اردویی هم برگزار شده هیچ خروجی نداشته است.

     

     

     

     

     

     

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "عملکرد فدراسیون تنیس روی میز در سال۹۲"
    تازه ترین اخبار