مطلبی از امیر عمیدی دبیر سابق فدراسیون
آیا تغییر و تحول لازم است؟ آیا از وضع موجود راضی هستید؟راستی وضع موجود سازمان و ارگانی که در ان هستید چگونه است؟چه عواملی موجب بهبود عملکرد میگردد؟
تغییر یک ضرورت اجتناب نا پذیر است .
رهبرتغییر باید توانایی حفظ کشش خلاق را باید داشته باشد. رهبری یک سازمان باید تغییر را وجه همت خود قرار بدهد و رهبری و تغییر دو روی یک سکه اند ابزار تغییر ،نیروی انسانی و تکنولوژی و اظلاعات است. هیچ سیستم اداری با دستور مدیر و اجرا توسط کارکنان به تحول نخواهد رسید.
تحول =برنامه و اجرا -منابع-انگیزه-مهارت -دیدگاه
حدف هریک از ۵ عامل فوق الذکر موجب میگردد که به جای تحول شاهد چیز دیگری باشیم.
ویزگیهای فعلی فدراسیون تنیس روی میز
بخشی نگر و درون گرا-روزمره مدار و نزدیک بین -تحول گریز و محافظه کار – مشارکت ناپذیر- خود محور و افزون طلب-سنتی و دانش گریز – بی نظم و ناهماهنگ – مداخله گر و مجریو نهایتا رقابت ناپذیر و دولت مدار .اینها وضع موجود فدراسیون ما بود که در قیاس با وضع مطلوب،مشخص میگردد که نه تنها امیدی به تحول نیست ،بلکه حفظ وضع موجود هم امکان پذیر نبوده و سیر قهقرایی را پیش گرفته ایم.
راستی چشم اندازافق و برنامه پنج ساله فدراسیون در چه مرحله ای است ؟برنامه آرشیوی شده و چشم انداز سوم شدن در آسیا ،سالهاست که از باور رییس حذف شده است.(البته از همان ابتدا هم احدی از کارشناسان این باور واهی را قبول نداشتند).فدراسیون کلا تسهیل گر و ناظر و سیاست گذار نیست و خود بعنوان مجری بلا منازع اقدام مینماید برای وضعیت مطلوب ، چند ویژگی بیان میگردد .
نظام گرا و همه سو نگر -بهرهور و ارزش افزا – پاسخگو و شفاف – اثر بخش و نتیجه گرا – مشارکت جو – شایسته سالار و دانش گرا ،خدمتگزار و مردم سالارو…..
باید به سمت دانش بنیان و دانش محور شدن گام برداشت .انسان سالم ،ماهر و دارای تامین ،محور توسعه است همدلی و وفاق و فهم مشترک لازم است در پایان باید عرض کنم اساتید و مربیان و مدرسین و پیش کسوتان این رشته ،همانند کتابهای یک کتابخانه اند و عدم استفاده از آنان و نفی علم در این دوران که میزان علم تولیدی جهان در هر ۷۰ روز ۲ برابر میشود کار بخردانه ای نیست.
اگر شما منکر این مسائل باشید بیشتر از همه به خودتان و باورهایتان ضربه زده ایدو گرنه ارزش علم و عالم پابرجاست.
با سلام و تشکر بخاطر مطلب خوبتان
بله صددرصد به تغییر و تحول نیاز هست. خیر از وضع موجود به هیچ وجه راضی نیستیم. خب برای رسیدن به این عواملی که گفتید نیاز به یک نقشه راهبردی هست. این نقشه به سازمانها نشان می دهد که باید در کدام جهت حرکت کنند و در آینده به کجا خواهند رسید. متاسفانه در فدراسیون تنیس روی میز فعلی از این خبرا نیست و اصلا رئیس نمی داند که نقشه راهبردی چیست و فکر می کند که نقشه راهبردی یعنی اینکه بگوید ما مدال می آوریم. این مطلب را هر کجا بگویید بهتان می خندند. دیگر دنیا نسبت به ۲۰ سال پیش تغییر کرده و این دیدگاه سنتی دیگر در سازمانهای موفق جایی ندارد. امیدواریم رئیس بعدی این موضوع را مدنظر قرار دهد وگرنه باز هم همین آش و کاسه خواهد بود و شاهد پیشرفت چشم گیر در این رشته زیبا نخواهیم بود. از نظر علمی و تجربی داشتن یک نقشه راهبردی و مکتوب برای هر سازمانی یک امر اثبات شده است وگرنه در این محیط پر تلاطم و پویا روز به روز سازمان ضعیف تر خواهد شد و از رقبایش عقب خواهد افتاد. با آرزوی توسعه و پیشرفت برای این رشته دوست داشتنی
جناب علوی قسمت نظر دهید مربوط به رزومه کوروش بسته است لطفاً در آن قسمت اضافه فرمایید.باتشکر
بنده حقیر نیز چند سالی است افتخار آشنایی با ایشان را در مسابقات مختلف داشته ام .بازیکنی که در مسابقات مختلف چهره واقعی خود را در زمان های حساس مسابقه از خود نشان داده که باعث میشه از ایشان به نیکی یاد کنم.چرا که یکی از بهترین زمان ها برای شناخت هر بازیکنی لحظات حساس مسابقات است که ماها آن روی دیگر خود را نشان میدهیم….
بنابراین من کوروش عبدالهی را بازیکن بسیار خوش اخلاق میدانم و همانگونه که رزومه ورزشی ایشان هم نشان میدهد بازیکنی است که از لحاظ فنی نیز بسیار خوب بوده و با حذف حاشیه های موجود برای خودش میتواند موقعیت بسیار بهتری را برای خودفراهم آورد.با آرزوی سلامتی برای ایشان و خانواده محترمشان….
باتشکر
به نام خدا
با سلام.احتراما، متاسفانه چون با یک آی پی چند پیغام بانامهای متفاوت ارسال شده است ؛بخش دیدگاههای این قسمت مسدود شده است.
باتشکر