امروز: جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۵:۰۶  آخرین بروزرسانی : خرداد ۲۰ام, ۱۳۹۴
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : سه شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ | کد خبر : 61395
    ارسال خبر چاپ خبر
  • محتوای متون آموزشی در رشته تنیس روی میز سالهاست همان اطلاعات سنتی را شامل و با اضافه کردن ترجمه مقالاتی بدون درک کاربرد آنها نام آموزش علم روز را به آن لقب داده اند. هنوز هم بعضا معتقدند یک ورزشکار در رشته تنیس روی میز بایستی سالها حدود ۸ سال بصورت مداوم تمرین داشته تا…

    محتوای متون آموزشی در رشته تنیس روی میز سالهاست همان اطلاعات سنتی را شامل و با اضافه کردن ترجمه مقالاتی بدون درک کاربرد آنها نام آموزش علم روز را به آن لقب داده اند.

    هنوز هم بعضا معتقدند یک ورزشکار در رشته تنیس روی میز بایستی سالها حدود ۸ سال بصورت مداوم تمرین داشته تا در حد نوجوانان در سطح قهرمانی شاید مطرح شود.

    سبک سنتی آموزش که متاسفانه موثر از کلاسهای اموزشی و مربیگری ضعیف بوده بسیار کهنه و علم روز در آن هیچ جایگاهی ندارد .

    دلیل این معضل بزرگ عدم شناخت کاربردی علوم تربیت بدنی بصورت تخصصی در ورزش تنیس روی میز و تطبیق آنها با اجرای صحیح تکنیکها و نهایتا استفاده کامل از فاکتورهای آمادگی جسمانی با صرف کمترین انرژی در اعمال تاکتیکها ست.

    جهت تحقق این مهم ورزشکاران این رشته ورزشی که در سطح قهرمانی ورزش کرده اند و تحصیلات عالیه دانشگاهی را نیز در رشته تربیت بدنی گذرانده باشند یا اطلاعات کامل از علوم ورزشی را دارا باشند و از طرفی مدیر و قدرت انتقال مطلب را نیز دارا – قادر خواهند بود این معضل بزرگ را برای اولین بار حل و با بالا رفتن سطح آموزش و اطلاعات کاربردی آن باعث پیشرفت این ورزش باشند.

    بدیهی است در این شرایط ملاک و میزان برای شایسته سالاری فقط علم و تقوی بوده و هر زیاده خواهی دیگر مدعی مسئولیت در امور ورزش کما فی السابق نخواهد بود.

    بنابر این بستر سازی با استفاده از نیروهای متخصص و متعهد و مدیر لازمه تحول در ورزش است و اولین و اساس این مهم نیز آموزش صحیح می باشد.

    حسن ترکان

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "بستر سازی"
    1. amidi گفت:

      ا سلام من قصد ورود به این امر را نداشته و ندارم ،اما همیشه سه مسئله وجود دارد
      ۱ آیا علم جدید تولید و در دسترس میباشد؟ جواب این سوال آری است
      ۲ آیا سازو کار برای انتقال این علم به کسانی که جویای آن هستند فراهم شده است ؟ جواب این سوال نه است.
      ۳ آیا جویندگان و مربیان خود پیگیر این علم و اطلاعات جدید بوده اند؟متاسفانه جواب این سوال هم تا حدود زیادی خیر است.بعضا حتی در صورت چاپ کتاب و بهای اندک تمایلی به خرید و بکار گیری مطالب آن ندارند.
      ۴مطالب ارائه شده در آخرین کلاسها و همایش ها، مثلا در همایش بیومکانیک دانشگاه شهید بهشتی و ترجمه های آخرین مطالب فیزیولوژی ورزشی تنیس روی میز ،یادگیری حرکتی،روانشناسی ورزشی و … موجود است. مسئله این است که دیگر کلاس بصورت سنتی کارایی خود را از دست داده است و هیاتها باید بفکر همایش های علمی باشند . چرا که مربیان ما با گرفتن مدرک مانول ۱ یا مربیگری درجه ۱ خود را بی نیاز از علوم و تجارب دیگران میدانند.
      ۵ سهم اعتبارات پژوهشی و آموزشی فدراسیون چقدر بوده است ؟ در طول ده سال گذشته صفر بوده است . پس چرا ما انتظار داریم یک منجی بیاید و با سرمایه خود مشکلات را مرتفع کند.
      از اینکه آقای ترکان اینهمه دغدغه آموزش دارند مشخص است که ایشان هم به آموزش بعنوان سرمایه گذاری اعتقاد دارند .اما با وصف مشکلات و ایرادات موجود ،راه کار این است که (جور دیگر باید برنامه ریزی کرد)

    2. ترکان گفت:

      با سلام و عرض ادب.
      وقتی برای انتقال علم روز بر حسب کفته ساز و کار را فراهم نکرده اند به این دلیل است که مسئولیت را حبه کرده اندو نتیجه برای انها مهم نبوده.وقتی مربیان با توجه به مطالب تکراری در کلاسها خود را با درجه مانول ۱ و درجه ۱ الامه می دانند چون روش اموزش مدرک گرایی بوده نه کسب علوم جدید.در مورد مطلب ۴ هم که باز گفته می شود ترجمه موجود است یعنی مترجم برای این رشته کافی است موضوع همین است که تدریس و تفهیم کاربردی این ترجمه ها در اموزش و چگونگی و راه و روش تبدیل به فعل ان و داشتن یک الگوی اموزشی صحیح و یکنواخت در سطح کل کشور که با برنامه و هدفمند و سیستماتیک این مهم پیگیری شود باعث ابادانی است باعث پیشرفت است نه تئوری و کتاب خوانی .در مورد ۵ هم سهم اعتبارات چقدر هست و بوده و خواهد بود بهانه است موقعی که کسی مسئولیتی را قبول می کند قبل از ان این سوالات را جویا می شود که اگر امکانات نبود لااقل زمان که از مادیات مهم تر است را از دست ندهیم نه انکه پس از حمل سالیان دراز تکیه بر مسندی کار که خراب شد ۵ مورد بالا را ردیف کنند.وقتی کار نشد است اگر کسی ماند و امکانات موجود را کافی ندانست یعنی عاشق این مسئولیت بی ارزش است و از دست دادن اعتبارش برایش مهم نیست.
      علی ایهال تبریک به جامعه ورزش تنیس روی میز که با حضور اقای واقفی در این مهم تحول اموزشی را در اینده کاملا احساس خواهند کرد.


    تازه ترین اخبار