ضمن تشکر از اقای لطف الله نسبی باید اضافه کرد متاسفانه بازیکنان رقیب نیز از این موضوع ضربه میخورند که شکست تعدادی از نونهالان بسیار خوب کشور در مسابقات بناب واموزشگاهی مشهد از نمونه های ان هستند و این عمل باعث می شود مربیان دیگر هم برای عادت دادن شاگردان خود به این نوع بازی ,در باشگاه خود یکی دو نفر را به استفاده از این نوع راکت ترغیب نمایند
سلام و عرض ادب خدمت شما رویه های انتی باعث میشود که بازیکنان پینگ پنگ پیچ را بشناسند وکامل شوند البته باسرعت فوق العاده ای که در رشته تنیس روی میز هست بازیکنان دفاعی واقعا کم میتوانند نتیجه بگیرندواین رافراموش نکنید که جوسی هوک کره ای که قهرمان جهان شد باهمین راکتهای ترکیبی نتیجه گرفت ولی من فکرمیکنم که بهترین بازیکنان بازیکنانی هستند که با این سیستم بازی را کاملا بلد باشندنتیجه میگیرند.سیستم انتی یا راکتهای دفاعی در دنیا قابل استفاده است و ما نمیتوانیم به راحتی کناربزاریم این نوع راکتهارو.باتشکر
به نام خدا
باسلام
خدمت جناب حامد نادری بازیکن بااخلاق وارزنده تیم ملی
احتراما،ضمن احترام به نظریات ودیدگاههای حضرتعالی باستحضار می رساند که چنانچه ملاحظه بفرمایید منظور از این مطلب تمرکز وتوجه به رده های پایه بوده است.بطور مثال آقای اشمیت مدرس فدراسیون جهانی تنیس روی میز این گفته آقای لطف الله نسبی را تایید میکند ضمن اینکه اعتقاد داشت که حتی اگر قرار است بازیکنی با روش آنتی رشد وپرورش ویا در نهایت گرایش پیدا کندباید وبهتر است در دورن پایه بصورت حمله ای تحت آموزش قرار بگیرد .
باتشکر
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت آقای علوی
وعرض سلام وخسته نباشید خدمت آقا جمیل عزیز ضمن تشکر از مطلب بسیار ارزشمندی که عنوان کردید میخواستم ببینم آیا این امکان وجود دارد که روزی فدراسیون جهانی مسابقات بازیکنان با رویه آنتی را در یک کلاس جداگانه برگزار کند در آن صورت هم بازیکنان آنتی باز میتوانند یک رقابت برابر داشته باشند هم بازیکنان با رویه ضرر نمی کنند وهم یک مدال به تنیس روی میز اضافه میشود
با عرض سلام خدمت استاد گرامی جناب اقای جمیل لطف اله نسبی،نکته ی بسیار مهمی را اشاره نمودید الان به عنوان مثال در استان ما تبدیل به یک بحران شده در رده خردسالان که بعضی ازشهرستانها برای نتیجه گیری زودتر از این ترفند استفاده میکنند،بازیکن خردسال یا نونهال به دلیل عدم درک در مورد رویه فینت بازی رو در این سن با این چنین بازیکنانی بازی را واگذار میکنند،اما همچنان که مستحضر هستید بازیکنانی که از رویه ی فینت استفاده می کنند اکثرا تا مقطع نونهالان شاید مطرح باشند وبه ندرت در ردهای سنی بالاتر پیش می اید که در سطح اول بازی کنند.تشکر از بیان مسله به این مهمی.
امید است قانونی مصوب شود که در سنین خردسالان ونونهالان از این رویها استفاده نشود.
با تشکر فراوان از استاد ارجمند جناب آقای لطف اله نسبی و بیان موضوع
با احترام به مربیان و پیشکوتان این رشته ، به نظر بنده یکی از مشوقان و توصیه کنندگان استفاده از این رویه ها جهت سنین پایه مربیان و باشگاه داران خصوصی میباشند که جهت کسب نتایج مقطعی و بالا بردن بیلان کاری خود و انجام تبلیغات و معرفی شاگردان موفق خود اقدام به معرفی این نوع رویه ها به بازیکنان پایه میکنند و در نهایت دود آن نیز به چشم خود بازیکن میرود و حسرتی که در آینده برای خانواده ها باقی میماند .
با عرض سلام خدمت همگی
واقعا از این نظراتی که فرمودید متاسفام جوری درباره انتی نظر دادین من فکر کردم کار. کار خلاف شرع صورت گرفته رویه های انتی هم مثل رویه معمولیست فقط با ی نوع سبک متفاوت اگر کسی در بچگی انتی میزند و بعدا رویه خود را عوض میکند این ضعف مربیست.متاسفانه در ایران هیچ مربی نمیتواند به طور اختصاصی این نوع رویه ها را اموزش دهد.مگه این رویه ها از مریخ امده فدراسیون جهانی تایید کرده هیچ رویه ای مثل انتی قدرت پیچ شناسی رو بالا نمیبره به جای ایگنکه ضعف خود را در حذف این رویه ها ببینیم به فکر بالابردن سطح دانش خود باشید.
اتفاقا این سبک خیلی کمک به تیم ملی وکشور میکنه استاد بزرگم جناب نعمتی در گذشته خیلی بردهای بزرگی برای کشور به دست اوردند.خود مت در لیگ عراق همه بازیکنان خوب را شکست دادم خیلی از بازیکنان خوب خارج از کشور نمیتوانند با این رویه ها بازی کنند.خب این ی فرصت است به جای حذف به فکر استفاده از این فرصت باشیم.به طور مثال در همین جام فجر قبلی هنین بازیکن کره ای وه خیلی راحت قهرمان شد در حذفی اینجانب سه بر ی بالا بودم گیم ۵ هم بالا بودن که به دلیل کن تجربگی با بازیکنان خارجی شکست خوردم وگرنه این بازیکن سیستم بازیش کامل به هم خورده بود جالب اینجاس که ایشون هم دفاعی بود.
باسلام. حداقل در سال ۱۳۷۰ یادم هست که استفاده رویه آنتی در مسابقات آموزشگاه ها و مدارس ممنوع بود. چون خودم با فینت او ایکس بازی می کردم و مجبور شدم از یک راکت که رویه های آن فرندشیب و مارک وی بود بازی کنم که اتفاقا در آن سال در مسابقات آموزشگاه های اصفهان (دبیرستان ها) که در کاشان بود مقام اول تیمی بدست آوردیم که البته من همیشه در آرنج بودم.
من نمی دانم که آیا این قانون هنوز در مدارس هست یا نه، ولی ظاهرا با توضیحات فوق این ممنوعیت برداشته شده است. باید بررسی و آسیب شناسی کنند ببینند چرا زمانی این ممنوع بوده و براساس چه نتیجه گیری این ممنوعیت برداشته شده است. اینها نیازمند آرشیو قوی از تجربیات و تبادل و نظر ها است که به آن ارجاع شود و بعد تصمیم گیری کنند.
در اینجا دو بحث نباید با هم خلط گردد:
۱) شروع آموزش پینگ پنگ با رویه آنتی
۲) استفاده ار رویه های آنتی در مسابقات (خردسالان و نونهالان)
چگونه با این سبک مرتبط شدید؟ آیا بازیکنان دیگر و مربیان به شما گفتند که با روبه های دون بلند به خاطر اینکه در آینده هرگز نمی توانید به سطح بازیکنان سطح بالا برسید استفاده نکنید یا اینکه برعکس شما را تشویق به استفاده از این رویه ها بکنند؟
جو سه هیوک: من اولین بار سبک دفاعی را از مربی ام وقتی در سال چهارم ابتدایی بودم یاد گرفتم. وقتی پینگ پنگ را شروع کردم به مدت یک سال به سبک قلمی راکت را می گرفتم. به من گفته شد که از رویه های دون دوری کنم چون که بازی با آنها سخت است و نمی توانی در آینده موفقیتی کسب کنی. در آن زمان من با چالش استفاده از رویه های دون بلند با تمرین های زیاد به سبک دفاعی غلبه کردم.
با سلام و احترام به صاحب نظران موافق و مخالف
به نظر بنده این استفاده از رویه آنتی نیست که ممکن است مخرب باشد بلکه هدف مربیان پایه از پیشنهاد چنین رویه هایی است که می تواند کاملا با اصول علمی مغایر باشد.
متاسفانه همانطور که در بالا ذکر شد هدف بیشتر کسب نتیجه است و در این راستا بسیاری از مربیان پایه فکر می کنند چون شاگرد آن ها توانایی استفاده از رویه و سرعت بالا ندارد باید از رویه آنتی استفاده کند. اما با این کار از استعداد بیکران بسیاری از کودکان جلوگیری خواهد شد.
بازیکنان دفاعی باید دارای ویژگی های روانی حرکتی و ادراکی بالایی باشند. به نظر می رسد حتی اگر بخواهیم به کودکان رویه آنتی پیشنهاد دهیم شناسایی چنین کودکانی کاری دشوار است چرا که تشخیص توانایی های ادراکی و روانی فراتر از دانش بسیاری از مربیان پایه می باشد.
با احترام به جناب آقای ریزبند و نادری که از ورزشکاران نخبه کشور می باشند باید عرض کرد این استعداد و توانایی بالای آنها در ویژگی های ادراکی است که آن ها را در بازی دفاعی موفق کرده است و این امر جز با آموزش کامل مهارت های حمله ای و دفاعی در سنین پایه حاصل نمی شود.
پس به نظر می رسد در سنین پایه آموزش کامل مهارت های حمله ای و دفاعی واجب و مفید خواهد بود نه استفاده از رویه هایی با قابلیت بردهای کاذب
دوستان این رویه انتی نیس که بازی میکند هنر کسی است که با این رویه بازی میکند چرا هی اصرلر دارین بگین بردهای کاذب چرا نمیفرمایید مربیان ما توانایی اموزش انتی را ندارند رویه انتی هم یک سری شگردهای مخصوص دارد که متاسفانه مربیان ما اطلاعات کمی دارند برای همین میفرمایند بردهای کاذب.کسی که اطلاعاتی درباره انتی ندارد نمیتواند به شاگردانش درباره روش بازی با انای کمکی بکند
سلام وعرض ادب این روزها که سطح سرعتی پینگ پنگ بالا رفته بازیکنان انتی یا دفاعی باید تمرینات سخت روزمره ای داشته باشند تا بتوانند به حرفه ای ترین سطح بازی برسند.دررابطه بایادگیری این سیستم متاسفانه یک مربی باید در سنین پایه که اگربازیکنی میخواهدحرفه ای این رشته مفرح را ادامه دهد اولین کاری که پیش رو دارد شناختن پیچ و کنترل بازی دراین رشته است که خوداین ترکیب باعث پیشرفت میشود متاسفانه پینگ پنگ ماکه باوجودبازیکنی مثل نوشاد که خودفوق العاده است درسطح جهان به همین دلیل است که سالها عقب ودرجامیزند.به نظربنده حقیر کارپایه بازیکن یعنی یک بازیکن که ازمبتدی به حرفه ای میرسد شناخت پیچ کنترل بازی تداوم و بعد زدن ضربه سرعتی و فوق حرفه ای است که اینها همش در سنین خردسالی و نونهالی صورت میگیرد باتشکر ازشما که به این بحث مهم میپردازید.
با سپاس از استاد لطفالله نسبی که با تقاضای اینجانب در مورد استفاده بی رویه برنامه این رویه ها در سطح کشور ایشان در جایگاه استادی علمی و تجربی به بهترین شکلی مساله را مطرح نمودند و امیدوارم بسیاری از مربیان و همکاران که نتیجه گرا هستند به نتایج دراز مدت چشم بدوزند و دلخوش به این سبک اموزش بی اعتبار نگردند و ضمنا خوب است که همکاران اقا به این نکته توجه کنند که ببین چی میگویند نبین که کی میگوید و لازم است درصد بازیکنان برتر جهان با چنین سیستم هایی در رنکینگ جهانی نیز بررسی د گردد..با ارزوی حرکت به سمت سیستماتیک کردن اموزش فدراسیون بر اساس داده های فدراسیون جهانی..باز هم سپاسگزار سایت کوشا و استاد گرانمایه هستیم..
با سلام وعرض ادب
لازم است یادآوری شود این مطلب در مورد رده های پایه است نه دوستان بزرگسال.کسی منکر توانمندی بازیکنان آنتی نشده است.اتفاقا کشور ما نیازمند پرورش چنین بازیکنانی است اما درزمان مناسب نه در رده های سنی پایه.
با سلام و عرض ادب، این که بازی با هر نوع رویه انتی در دوره پایه به صلاح اینده بازیکن مستعد و با پشتکار نیست جای هیچ شکنی نیست ولی برای این که این گونه بازیها جاذبه چندانی پیدا نکند نهی مربیان پایه لازم ولی کافی نیست بلکه لازم است مربیان پس از اموزش پایه ، چند جلسه اموزش دقیق تئوری وعملی ضد انتی داده و در این رابطه مقالات مؤثر ومفیدی ارایه شود .حقیر در این رابطه عمل نموده و مؤثر واقع شده البته مقاله ای در این رابطه نیز در حال اتمام دارم که خدمت عزیزان ارایه خواهم نمود ان شاءا… سایر دوستان نیز چه به صورت علمی ویا تجربی نقطه نظراتشان را ارایه دهند. با تشکر
من یه حرفه ای تنیس روی میز نیستم
ولی باتوجه به اینکه جدابیت بازی تنیس روی میز به سرعت این بازی هست
و همه این بازی رو به عنوان سرعتی ترین بازی جهان میشناسن
این رویه ها باعث کاهش جذابیت این بازی میشه
ولی به صورت ناجوانمردانه ای در بعضی از بازی ها به علت عدم شناخت بازیکنان از این رویه ها باعث پیروزی این بازیکنان میشود
امیدوارم در آینده این رویه ها به کل از تنیس روی میز حذف شود
این بحثها برای بازیکنان نوجوان و جوان روحیه شکن است .بهتر است روشهای مقابله با انواع بازیکنان دفاعی را یاد دهیم نه اینکه صورت مسئله را پاک کنیم . مگر میشود از ترکیب یک بازیکن دفاع از دور و بازیکن فول حمله ای در مقابل هم لذت نبرد .
با تشکر، مطلب کاملا به جایی است. قانون منع استفاده از رویه های آنتی برای رده های پایه باید اجرایی گردد.
ضمن تشکر از اقای لطف الله نسبی باید اضافه کرد متاسفانه بازیکنان رقیب نیز از این موضوع ضربه میخورند که شکست تعدادی از نونهالان بسیار خوب کشور در مسابقات بناب واموزشگاهی مشهد از نمونه های ان هستند و این عمل باعث می شود مربیان دیگر هم برای عادت دادن شاگردان خود به این نوع بازی ,در باشگاه خود یکی دو نفر را به استفاده از این نوع راکت ترغیب نمایند
سلام و عرض ادب خدمت شما رویه های انتی باعث میشود که بازیکنان پینگ پنگ پیچ را بشناسند وکامل شوند البته باسرعت فوق العاده ای که در رشته تنیس روی میز هست بازیکنان دفاعی واقعا کم میتوانند نتیجه بگیرندواین رافراموش نکنید که جوسی هوک کره ای که قهرمان جهان شد باهمین راکتهای ترکیبی نتیجه گرفت ولی من فکرمیکنم که بهترین بازیکنان بازیکنانی هستند که با این سیستم بازی را کاملا بلد باشندنتیجه میگیرند.سیستم انتی یا راکتهای دفاعی در دنیا قابل استفاده است و ما نمیتوانیم به راحتی کناربزاریم این نوع راکتهارو.باتشکر
به نام خدا
باسلام
خدمت جناب حامد نادری بازیکن بااخلاق وارزنده تیم ملی
احتراما،ضمن احترام به نظریات ودیدگاههای حضرتعالی باستحضار می رساند که چنانچه ملاحظه بفرمایید منظور از این مطلب تمرکز وتوجه به رده های پایه بوده است.بطور مثال آقای اشمیت مدرس فدراسیون جهانی تنیس روی میز این گفته آقای لطف الله نسبی را تایید میکند ضمن اینکه اعتقاد داشت که حتی اگر قرار است بازیکنی با روش آنتی رشد وپرورش ویا در نهایت گرایش پیدا کندباید وبهتر است در دورن پایه بصورت حمله ای تحت آموزش قرار بگیرد .
باتشکر
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت آقای علوی
وعرض سلام وخسته نباشید خدمت آقا جمیل عزیز ضمن تشکر از مطلب بسیار ارزشمندی که عنوان کردید میخواستم ببینم آیا این امکان وجود دارد که روزی فدراسیون جهانی مسابقات بازیکنان با رویه آنتی را در یک کلاس جداگانه برگزار کند در آن صورت هم بازیکنان آنتی باز میتوانند یک رقابت برابر داشته باشند هم بازیکنان با رویه ضرر نمی کنند وهم یک مدال به تنیس روی میز اضافه میشود
با عرض سلام خدمت استاد گرامی جناب اقای جمیل لطف اله نسبی،نکته ی بسیار مهمی را اشاره نمودید الان به عنوان مثال در استان ما تبدیل به یک بحران شده در رده خردسالان که بعضی ازشهرستانها برای نتیجه گیری زودتر از این ترفند استفاده میکنند،بازیکن خردسال یا نونهال به دلیل عدم درک در مورد رویه فینت بازی رو در این سن با این چنین بازیکنانی بازی را واگذار میکنند،اما همچنان که مستحضر هستید بازیکنانی که از رویه ی فینت استفاده می کنند اکثرا تا مقطع نونهالان شاید مطرح باشند وبه ندرت در ردهای سنی بالاتر پیش می اید که در سطح اول بازی کنند.تشکر از بیان مسله به این مهمی.
امید است قانونی مصوب شود که در سنین خردسالان ونونهالان از این رویها استفاده نشود.
با تشکر فراوان از استاد ارجمند جناب آقای لطف اله نسبی و بیان موضوع
با احترام به مربیان و پیشکوتان این رشته ، به نظر بنده یکی از مشوقان و توصیه کنندگان استفاده از این رویه ها جهت سنین پایه مربیان و باشگاه داران خصوصی میباشند که جهت کسب نتایج مقطعی و بالا بردن بیلان کاری خود و انجام تبلیغات و معرفی شاگردان موفق خود اقدام به معرفی این نوع رویه ها به بازیکنان پایه میکنند و در نهایت دود آن نیز به چشم خود بازیکن میرود و حسرتی که در آینده برای خانواده ها باقی میماند .
با عرض سلام خدمت همگی
واقعا از این نظراتی که فرمودید متاسفام جوری درباره انتی نظر دادین من فکر کردم کار. کار خلاف شرع صورت گرفته رویه های انتی هم مثل رویه معمولیست فقط با ی نوع سبک متفاوت اگر کسی در بچگی انتی میزند و بعدا رویه خود را عوض میکند این ضعف مربیست.متاسفانه در ایران هیچ مربی نمیتواند به طور اختصاصی این نوع رویه ها را اموزش دهد.مگه این رویه ها از مریخ امده فدراسیون جهانی تایید کرده هیچ رویه ای مثل انتی قدرت پیچ شناسی رو بالا نمیبره به جای ایگنکه ضعف خود را در حذف این رویه ها ببینیم به فکر بالابردن سطح دانش خود باشید.
اتفاقا این سبک خیلی کمک به تیم ملی وکشور میکنه استاد بزرگم جناب نعمتی در گذشته خیلی بردهای بزرگی برای کشور به دست اوردند.خود مت در لیگ عراق همه بازیکنان خوب را شکست دادم خیلی از بازیکنان خوب خارج از کشور نمیتوانند با این رویه ها بازی کنند.خب این ی فرصت است به جای حذف به فکر استفاده از این فرصت باشیم.به طور مثال در همین جام فجر قبلی هنین بازیکن کره ای وه خیلی راحت قهرمان شد در حذفی اینجانب سه بر ی بالا بودم گیم ۵ هم بالا بودن که به دلیل کن تجربگی با بازیکنان خارجی شکست خوردم وگرنه این بازیکن سیستم بازیش کامل به هم خورده بود جالب اینجاس که ایشون هم دفاعی بود.
باسلام. حداقل در سال ۱۳۷۰ یادم هست که استفاده رویه آنتی در مسابقات آموزشگاه ها و مدارس ممنوع بود. چون خودم با فینت او ایکس بازی می کردم و مجبور شدم از یک راکت که رویه های آن فرندشیب و مارک وی بود بازی کنم که اتفاقا در آن سال در مسابقات آموزشگاه های اصفهان (دبیرستان ها) که در کاشان بود مقام اول تیمی بدست آوردیم که البته من همیشه در آرنج بودم.
من نمی دانم که آیا این قانون هنوز در مدارس هست یا نه، ولی ظاهرا با توضیحات فوق این ممنوعیت برداشته شده است. باید بررسی و آسیب شناسی کنند ببینند چرا زمانی این ممنوع بوده و براساس چه نتیجه گیری این ممنوعیت برداشته شده است. اینها نیازمند آرشیو قوی از تجربیات و تبادل و نظر ها است که به آن ارجاع شود و بعد تصمیم گیری کنند.
در اینجا دو بحث نباید با هم خلط گردد:
۱) شروع آموزش پینگ پنگ با رویه آنتی
۲) استفاده ار رویه های آنتی در مسابقات (خردسالان و نونهالان)
اگر به صفحه http://ooakforum.com/viewtopic.php?f=56&t=22125
مراجعه کنید، مصاحبه با جو سه هیوک را ببینید در فوریه ۲۰۱۳ با ایشان انجام شده است، اولین سوال از ایشان این است که
چگونه با این سبک مرتبط شدید؟ آیا بازیکنان دیگر و مربیان به شما گفتند که با روبه های دون بلند به خاطر اینکه در آینده هرگز نمی توانید به سطح بازیکنان سطح بالا برسید استفاده نکنید یا اینکه برعکس شما را تشویق به استفاده از این رویه ها بکنند؟
جو سه هیوک: من اولین بار سبک دفاعی را از مربی ام وقتی در سال چهارم ابتدایی بودم یاد گرفتم. وقتی پینگ پنگ را شروع کردم به مدت یک سال به سبک قلمی راکت را می گرفتم. به من گفته شد که از رویه های دون دوری کنم چون که بازی با آنها سخت است و نمی توانی در آینده موفقیتی کسب کنی. در آن زمان من با چالش استفاده از رویه های دون بلند با تمرین های زیاد به سبک دفاعی غلبه کردم.
با سلام و احترام به صاحب نظران موافق و مخالف
به نظر بنده این استفاده از رویه آنتی نیست که ممکن است مخرب باشد بلکه هدف مربیان پایه از پیشنهاد چنین رویه هایی است که می تواند کاملا با اصول علمی مغایر باشد.
متاسفانه همانطور که در بالا ذکر شد هدف بیشتر کسب نتیجه است و در این راستا بسیاری از مربیان پایه فکر می کنند چون شاگرد آن ها توانایی استفاده از رویه و سرعت بالا ندارد باید از رویه آنتی استفاده کند. اما با این کار از استعداد بیکران بسیاری از کودکان جلوگیری خواهد شد.
بازیکنان دفاعی باید دارای ویژگی های روانی حرکتی و ادراکی بالایی باشند. به نظر می رسد حتی اگر بخواهیم به کودکان رویه آنتی پیشنهاد دهیم شناسایی چنین کودکانی کاری دشوار است چرا که تشخیص توانایی های ادراکی و روانی فراتر از دانش بسیاری از مربیان پایه می باشد.
با احترام به جناب آقای ریزبند و نادری که از ورزشکاران نخبه کشور می باشند باید عرض کرد این استعداد و توانایی بالای آنها در ویژگی های ادراکی است که آن ها را در بازی دفاعی موفق کرده است و این امر جز با آموزش کامل مهارت های حمله ای و دفاعی در سنین پایه حاصل نمی شود.
پس به نظر می رسد در سنین پایه آموزش کامل مهارت های حمله ای و دفاعی واجب و مفید خواهد بود نه استفاده از رویه هایی با قابلیت بردهای کاذب
دوستان این رویه انتی نیس که بازی میکند هنر کسی است که با این رویه بازی میکند چرا هی اصرلر دارین بگین بردهای کاذب چرا نمیفرمایید مربیان ما توانایی اموزش انتی را ندارند رویه انتی هم یک سری شگردهای مخصوص دارد که متاسفانه مربیان ما اطلاعات کمی دارند برای همین میفرمایند بردهای کاذب.کسی که اطلاعاتی درباره انتی ندارد نمیتواند به شاگردانش درباره روش بازی با انای کمکی بکند
با سلام.تا اونجایی که حافظه م یاری میده، خودِ آقا جمیل، قاتلِ درجه یک تمامی آنتی بازهای قهار دهه های ۶۰ و ۷۰ کشور بودند.یا حق
سلام وعرض ادب این روزها که سطح سرعتی پینگ پنگ بالا رفته بازیکنان انتی یا دفاعی باید تمرینات سخت روزمره ای داشته باشند تا بتوانند به حرفه ای ترین سطح بازی برسند.دررابطه بایادگیری این سیستم متاسفانه یک مربی باید در سنین پایه که اگربازیکنی میخواهدحرفه ای این رشته مفرح را ادامه دهد اولین کاری که پیش رو دارد شناختن پیچ و کنترل بازی دراین رشته است که خوداین ترکیب باعث پیشرفت میشود متاسفانه پینگ پنگ ماکه باوجودبازیکنی مثل نوشاد که خودفوق العاده است درسطح جهان به همین دلیل است که سالها عقب ودرجامیزند.به نظربنده حقیر کارپایه بازیکن یعنی یک بازیکن که ازمبتدی به حرفه ای میرسد شناخت پیچ کنترل بازی تداوم و بعد زدن ضربه سرعتی و فوق حرفه ای است که اینها همش در سنین خردسالی و نونهالی صورت میگیرد باتشکر ازشما که به این بحث مهم میپردازید.
با سپاس از استاد لطفالله نسبی که با تقاضای اینجانب در مورد استفاده بی رویه برنامه این رویه ها در سطح کشور ایشان در جایگاه استادی علمی و تجربی به بهترین شکلی مساله را مطرح نمودند و امیدوارم بسیاری از مربیان و همکاران که نتیجه گرا هستند به نتایج دراز مدت چشم بدوزند و دلخوش به این سبک اموزش بی اعتبار نگردند و ضمنا خوب است که همکاران اقا به این نکته توجه کنند که ببین چی میگویند نبین که کی میگوید و لازم است درصد بازیکنان برتر جهان با چنین سیستم هایی در رنکینگ جهانی نیز بررسی د گردد..با ارزوی حرکت به سمت سیستماتیک کردن اموزش فدراسیون بر اساس داده های فدراسیون جهانی..باز هم سپاسگزار سایت کوشا و استاد گرانمایه هستیم..
با سلام وعرض ادب
لازم است یادآوری شود این مطلب در مورد رده های پایه است نه دوستان بزرگسال.کسی منکر توانمندی بازیکنان آنتی نشده است.اتفاقا کشور ما نیازمند پرورش چنین بازیکنانی است اما درزمان مناسب نه در رده های سنی پایه.
با سلام و عرض ادب، این که بازی با هر نوع رویه انتی در دوره پایه به صلاح اینده بازیکن مستعد و با پشتکار نیست جای هیچ شکنی نیست ولی برای این که این گونه بازیها جاذبه چندانی پیدا نکند نهی مربیان پایه لازم ولی کافی نیست بلکه لازم است مربیان پس از اموزش پایه ، چند جلسه اموزش دقیق تئوری وعملی ضد انتی داده و در این رابطه مقالات مؤثر ومفیدی ارایه شود .حقیر در این رابطه عمل نموده و مؤثر واقع شده البته مقاله ای در این رابطه نیز در حال اتمام دارم که خدمت عزیزان ارایه خواهم نمود ان شاءا… سایر دوستان نیز چه به صورت علمی ویا تجربی نقطه نظراتشان را ارایه دهند. با تشکر
سلام رویه های بکهند و فورهند جوسی هیوک چیه؟ ممنون میشم جواب بدین
بله با تشکر از اساتید محترم
بهتره مسابقات آنتی بازها با هم باشه و حذف نشوند و رویه های صاف و حمله ای هم باهم!
من یه حرفه ای تنیس روی میز نیستم
ولی باتوجه به اینکه جدابیت بازی تنیس روی میز به سرعت این بازی هست
و همه این بازی رو به عنوان سرعتی ترین بازی جهان میشناسن
این رویه ها باعث کاهش جذابیت این بازی میشه
ولی به صورت ناجوانمردانه ای در بعضی از بازی ها به علت عدم شناخت بازیکنان از این رویه ها باعث پیروزی این بازیکنان میشود
امیدوارم در آینده این رویه ها به کل از تنیس روی میز حذف شود
این بحثها برای بازیکنان نوجوان و جوان روحیه شکن است .بهتر است روشهای مقابله با انواع بازیکنان دفاعی را یاد دهیم نه اینکه صورت مسئله را پاک کنیم . مگر میشود از ترکیب یک بازیکن دفاع از دور و بازیکن فول حمله ای در مقابل هم لذت نبرد .