رئیس کمیته مربیان فدراسیون تنیس روی میز گفت: پینگپنگ ایران از یک بیماری مزمن رنج میبرد و راه علاج آن یک جراحی گسترده و خلاصی از دست غیرمتخصصان امتحان پس داده است. به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور ،سید منصور علوی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره نتایج تنیس روی میز ایران…
رئیس کمیته مربیان فدراسیون تنیس روی میز گفت: پینگپنگ ایران از یک بیماری مزمن رنج میبرد و راه علاج آن یک جراحی گسترده و خلاصی از دست غیرمتخصصان امتحان پس داده است.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور ،سید منصور علوی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره نتایج تنیس روی میز ایران در مسابقات قهرمانی آسیا اظهار داشت: بدون شک تکرار مقام هفتمی قاره آسیا که قطب بلامنازع تنیس روی میز جهان محسوب میشود آنهم بعد از بیست و پنج سال حتی با وجود عدم حضور نفرات اصلی تیمهای هند و کره شمالی یک موفقیت بزرگ برای پینگپنگ ایران محسوب میشود. انصاف حکم میکند تا مدتها از این موفقیت به سود تنیس روی میز ایران بهرهبرداری شود، هر چند میشد نتیجه بهتری هم بهدست آورد.
وی افزود: استفاده از نیروهای جوان در کنار ملیپوشان با تجربه و اعزام به مسابقات برون مرزی قبل از آغاز مسابقات تایلند از شاخصههای مثبت این دوره از رقابتهای آسیایی برای ایران محسوب میشد. همچنین بحث پرداخت پاداشهای نقدی روحیهبخش بلافاصله بعد از بهدست آمدن موفقیت ملیپوشان توسط سرپرست فدراسیون یکی دیگر از اقدامات مثبت این دوره از مسابقات آسیایی بود.
رئیس کمیته مربیان فدراسیون تنیس روی میز گفت: ایجاد فضایی عاری از تنش و به دور از فراز و نشیبهایی که در پنج سال گذشته توسط منفعتطلبان و عاشقان سفر گریبانگیر تنیس روی میز ایران بوده را میتوان از دیگر نکات مهم و مثبت این دوره از مسابقات قلمداد کرد.
علوی عنوان کرد: ایراداتی از قبیل عدم برنامهریزی برای سایر ملیپوشان یعنی چیزی شبیه وضعیت نیما عالمیان یا اعزام سرمربی تیم ملی بزرگسالان به همراه نیما بهعنوان یک بازیکن در اروپا و رهاسازی دیگر اعضای تیم ملی در ایران صِرف برگزاری یک اردوی چند روزه بدون حضور مربی اصلی تیم ملی وجود دارد که به سادگی نمیتوان از کنار آن گذشت.
وی خاطرنشان کرد: به اذعان کارشناسان و با توجه به کارنامه بازیکنان در تایلند، نیما عالمیان بازیکن برجسته و شاخص تیم ملی ایران بود که بدون شک یکی از اصلیترین دلایل این موفقیت تمرکز، توجه و اعزام چند هفتهای به اروپا و حضور مستمر و پیوسته در چند تورنمنت بینالمللی در این قاره محسوب میشود. در طرف دیگر افشین نوروزی که همواره در رقابتهای برونمرزی و بینالمللی روند قابل قبولی را به ثبت رسانده یا نوشاد عالمیان باتجربه که از پس بیشتر بازیکنان قدرتمند برآمده است، بدون برنامهریزی مدون در ایران صِرف برگزاری یک اردوی چند روزه و از همه مهمتر بدون حضور سرمربی تیم ملی در اختیار خود قرار گرفتند.
عضو کمیته فنی فدراسیون تنیس روی میز با اشاره به حضور همسران دو نفر از ملیپوشان در تایلند گفت: اعزام همسران دو ملیپوش تنیس روی میز (با هزینه شخصی) در رقابتهایی به حساسیت مسابقات آسیایی یکی دیگر از مواردی است که باید در حوزه کارشناسی و فنی مورد ارزیابی بیطرفانه قرار بگیرد که آیا این مهم از لحاظ روحی تاثیر مثبت داشته است یا منفی. برای مثال شکست نوشاد عالمیان برابر گونزالس فیلیپینی که مقابل ملیپوش کشورمان از هر لحاظ حرفی برای گفتن ندارد را شاید بتوان مرتبط با این موارد عنوان کرد.
علوی درباره حضور بانوان ایران در این مسابقات اظهار داشت: به نظر میرسد در حوزه بانوان عدم مساوات و برابری عادلانه به نسبت بخش آقایان بهعنوان یک عادت و یا روال تبدیل شده و با توجه به اینکه در سالهای گذشته نیز این بخش مورد توجه جدی از سوی مسئولان قرار نداشته، نمیتوان این رده انتظارات معجزه آسایی داشت، هر چند سرمربی تیم ملی بانوان از وضعیت موجود اظهار رضایت کرده بود. با این شرایط کسب سهمیه المپیک در بخش بانوان بسیار دشوارتر از دوره قبل به نظر میرسد که از حالا زنگ خطر این مهم به صدا در آمده است.
وی در خصوص عملکرد فدراسیون در دوره سرپرستی سعادتمند گفت: باید توجه داشته باشیم که قرعه سرپرستی فدراسیون تنیس روی میز در شرایطی به نام سعادتمند خورد که این فدراسیون یکی از پرتنشترین و از همه مهمتر پرسروصداترین فدراسیونهای ورزشی کشور شناخته شده بود، یعنی اینکه سرپرست فدراسیون یک مدینه فاضله را تحویل نگرفته بود و اوضاع کاملاً برعکس بود. هجوم و رسوخ منفعتطلبان و به قولی غیر پینگپنگیها در ساختار اصلی این فدراسیون و بیرون ماندن مربیان طراز اول و کارشناسان برجسته، بدهیهای مالی فراوان تنها برخی از مشکلات اساسی فدراسیون تنیس روی میز بود که سعادتمند تحویلدار آن شد. به نظر میرسد سعادتمند توانسته در حوزه ورزش همگانی بسیار عالی عمل کند اما استفاده از تمام کادر قبلی فدراسیون با آن همه سروصدا در ورزش کشور که شاید یکی از عمدهترین دلایل رفتن رئیس قبلی و آمدن ایشان به فدراسیون باشد، یکی از انتقادات وارده است.
رئیس کمیته مربیان در پاسخ به این سوال که چرا با وجود گذشت چند ماه از انتصابش به این سمت هنوز این کمیته آغاز به کار نکرده است، تصریح کرد: به این سوال باید سعادتمند پاسخ دهد.
علوی در پاسخ به این سوال که چه راهکاری برای موفقیت آینده این رشته توصیه میکنید، گفت واقعیت تنیس روی میز ایران این است که این رشته بهشدت بیمار است و از این بیماری مزمن در رنج و عذاب بوده و تنها راهکار و علاج آن یک جراحی گسترده و خلاصی از دست منفعتطلبان کاهل و غیرمتخصصهای امتحان پس داده است که جایگاه صاحبنظران واقعی را حدود پنج سال است اشغال کردهاند. همچنین باید مسئولیتها در اختیار متخصصان مستقل و غیرحقوقبگیر قرار بگیرد. شایسته سالاری تنها راه نجات تنیس روی میز کشور است.
وی درباره برگزار نشدن انتخابات ریاست فدراسیون تنیس روی میز گفت: فکر میکنم عدم برگزاری انتخابات صرفاً مختص فدراسیون تنیس روی میز نیست اما اعتقاد دارم این فدراسیون از سایر فدراسیونها اهمیت بیشتری دارد، زیرا یک دوره بسیار سخت و پر فراز و نشیب پنج ساله حاکمیت غیرپینگپنگیها را پشتسر گذاشته است. بهدلیل طولانی شدن این مهم، حرف و حدیثها و شایعات فراوانی به وجود آمده است. مطمئنم انتخابات فدراسیون تنیس روی میز بهزودی برگزار خواهد شد و با توجه به گفتههای وزیر ورزش و جوانان و معاون حوزه قهرمانی کمترین شکی در آن وجود ندارد.
سلام
آ منصور خدا قوت دهت
متاسفانه ما مدرسان دلسوزی نداریم. بعدا یکی از مواردی که خودم مشاهده کردم و بسیار تاسف خوردم رو خدمتتون عرض می کنم.
سلام . این روزها خیلی فعال نیستید یا انشاله همه چیز خوب است.
امیدوارم خوب و سلامت باشید
با سلام وخسته نباشید خدمت شما عکس آقای ناصر خطیب زاده سرویس زن قهار پینک پنک را از شما مدیر محترم سایت خواستاریم قبلا از بذل توجه شما سپاسگذار بوده ایم