امروز: یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ | ۰۳:۵۵:۰۷
آخرین بروزرسانی :
آذر ۲۵ام, ۱۳۹۰
سرخط خبری :
تبلیغات
بانوان ملی پوش تنیس روی میز جانبازان و معلولان اولین اردوی آمادگی خود را برای شرکت در مسابقات هنگ کنگ کسب سهمیه پاراالمپیک پشت سر میگذارند و امیدوارند که بتوانند سهمیه حضور در پارالمپیک لندن را در این مسابقات کسب کنند. به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور، اردوی تیم ملی تنیس روی میزبانوان جانبازان…
بانوان ملی پوش تنیس روی میز جانبازان و معلولان اولین اردوی آمادگی خود را برای شرکت در مسابقات هنگ کنگ کسب سهمیه پاراالمپیک پشت سر میگذارند و امیدوارند که بتوانند سهمیه حضور در پارالمپیک لندن را در این مسابقات کسب کنند.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور، اردوی تیم ملی تنیس روی میزبانوان جانبازان و معلولان در فدراسیون جانبازان و معلولان در حال انجام است و ۶ پینگ پنگ باز ایران برای حضور در مسابقات هنگ کنگ در حالی آماده میشوند که تنها یک اردوی دیگر را تا اعزام به این مسابقات پیشرو دارند.
سیما لیموچی، سرمربی تیم ملی بانوان تنیس روی میز جانبازان و معلولان گفت:۶ پینگپنگ باز به منظور آمادگی و حضور در مسابقههای آسیایی هنگ کنگ کسب سهمیه پاراالمپیک در اردوی تیم ملی حضور دارند و این مسابقهها هم از ۲۳ تا ۳۰ آذر در هنگ کنگ برگزار میشود که در صورت قهرمانی هر کدام از قهرمانان میتوانند به صورت مستقیم به مسابقههای پاراالمپیک لندن راه یابند.
وی ادامه داد: ایران در کلاسهای نشسته تنیس سابقه حضور از سال ۱۹۹۰ را در مسابقات دارد و توانسته مقامهای خوبی را هم کسب کند اما پینگ پنگ بازان در کلاسهای ایستاده چند سال بیشتر نیست که در مسابقههای بینالمللی حضور پیدا کرده اند.
لیموچی درباره کسب سهمیه پاراالمپیک هم گفت: هیچ چیزی قابل پیشبینی نیست و کشورها در حال پیشرفت در این رشته هستند.
وی با بیان اینکه تیمهای کره جنوبی، تایلند، هنگ کنگ و چین در برخی از کلاسها حریف ما محسوب میشوند، افزود: آخرین اردوی ما برای آمادگی اعضای تیم ملی از ۱۵ آذر آغاز میشود که تا زمان اعزام در ۲۱ هم ادامه خواهد داشت.
سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان جانباز و معلول ایران افزود: سعی کردهایم که با گرفتن فیلمهای جدید از مسابقههای جهانی تاکتیکهای بروز دنیا را مورد بررسی قرار دهیم تا تمرینهای تیم ملی با توجه به علم روز دنیا صورت گیرد.
لیموچی ادامه داد: برطرف کردن مشکلات تکنیکی و وضعیت روحی تیم ملی از جمله موضوعاتی است که مد نظر ما قرار دارد تا بتوانیم به نتیجه مطلوبی در این مسابقهها دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه نمیتوانیم عنوان کنیم که چه ردهای را در این مسابقهها به دست خواهیم آورد افزود: اگر سرمایهگذاری مطلوبی برای دو سال آینده انجام شود، آن وقت میتوانیم به نتیجهای که میخواهیم دست پیدا کنیم.
وی درباره اینکه چرا تنها دو اردو برای آمادگی تیم ملی در این مسابقهها مد نظر قرار گرفته است، گفت: فکر میکنم این موضوع به دلیل مشکلات مالی است. اگر فدراسیون بتواند مشکلات مالی را برطرف کند، در نتیجه سرمایهگذاری بیشتری هم صورت خواهد گرفت. وزارت ورزش، مجلس، کمیته ملی پاراالمپیک و… باید بدانند که ورزش در بین افراد دارای معلولیت جایگاه ویژهای دارد و تنها به عنوان یک ورزش مطرح نیست بلکه در زندگی آنها اثرگذار است. در نتیجه باید توجه بیشتری به این موضوع شود.
سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان جانباز و معلول ایران ادامه داد: به نظر میرسد که فدراسیون جانبازان و معلولان سرمایهگذاری خود را بر روی رشتههایی گذاشته است که احتمال مدالآوری آنها در پاراالمپیک بیشتر است و البته این موضوع منطقی است. اما نباید از یاد ببریم که ورزش در بین جانبازان و معلولان باعث میشود اعتماد به نفس این افراد بالا رود و بتوانند زندگی راحتتری را داشته باشند.
وی ادامه داد: فردی که با ویلچر است به راحتی نمیتواند از منزل خود بیرون بیاید یا حتی در اردوها حاضر شود در نتیجه این ورزشکاران در تردد خود هم با مشکل روبهرو هستند و برطرف کردن این مشکلات نیازمند هزینه است. امیدواریم وزارت ورزش شرایط بهتری را برای فدراسیون و کمیته ملی پاراالمپیک ایجاد کند تا شرایط ورزشکاران ما هم بهتر شود.
* مسابقههای تدارکاتی پس از گوانگجو نداشتیم
همچنین الهام چزانی که سابقه ۶ سال عضویت در تیم ملی تنیس روی میز جانبازان و معلولان را دارد، درباره اردوی تیم ملی گفت: این اولین اردوی ما برای مسابقههای کسب سهمیه المپیک در هنگ کنگ است که امیدواریم به نتیجه مطلوبی در این مسابقهها برسیم.
وی ادامه داد: حریفان ما در این مسابقهها چین، کره، هنگ کنگ و… هستند و ما مسابقههای سختی را در پیش رو داریم هرچند تلاش میکنیم که کسب سهمیه در این بازیها داشته باشیم.
چزانی گفت: ما اردوی خوبی داشتهایم اما متاسفانه مسابقههای تدارکاتی پس از گوانگجو نداشتیم. در حالی که اگر این مسابقهها برای ما برنامهریزی میشد، میتوانستیم عملکرد بهتری را در مقابل حریفانمان داشته باشیم.
* تنها دو اردو تا مسابقات کسب سهمیه المپیک!
سمیه مصطفوی یکی دیگر از پینگ پنگ بازان ایران نبودن مسابقههای تدارکاتی را از جمله موضوعهایی عنوان کرد که در عملکرد تیم تاثیرگذار است و افزود: برای حضور در مسابقههای هنگ کنگ تنها دو اردو مد نظر قرار گرفته است که هماکنون در حال گذراندن اولین اردو هستیم.
وی ادامه داد: به نظر میرسد که مشکل اصلی در این باره بحث بودجه است که این موضوع هم ربطی به فدراسیون ندارد و باید وزارت ورزش بودجه مورد نیاز را به فدراسیون اعطا کند.
عضو تیم ملی تنیس روی میز بانوان جانباز و معلول افزود: حتی بازیهای تدارکاتی داخلی هم برای آمادگی بیشتر ما گذاشته نشد و ما تلاش میکنیم که در این فرصت خود را برای حضور هرچه بهتر در مسابقههای هنگ کنگ آماده کنیم.
*مجبوریم با هزینههای شخصی به استانهای مختلف سفر کنیم
فاطمه معینی زاده عضو تیم ملی پینگ پنگ بانوان جانبازان و معلولان هم گفت: متاسفانه ما تمرینهای چندانی هم در استانهای خود نداشتیم چون با مشکلات سالن، مربی و… در استانهایمان روبهرو هستیم. در حال حاضر حدود یک هفته است که در اردو به سر میبریم و تنها یک اردوی دیگر تا مسابقهها پیش رو داریم.
وی نبودن مربی در زمان تمرینهای خود را از جمله مشکلات ملیپوشان عنوان کرد و گفت: بیشتر پینگپنگ بازان خودشان به تنهایی و بدون مربی تمرین میکنند و این موضوع بسیار سخت است. ما از نظر شرعی هم نمیتوانیم با مربی مرد تمرین داشته باشیم. متاسفانه استانها هیچ حمایتی از ملیپوشان نمیکنند و ما مجبوریم با هزینههای شخصی خود برای تمرین به استانهای مختلف سفر کنیم.
*آمادگی خوبی دارم اما هنوز به اوج نرسیدهام
نرگس خزائی که در دوره پیش توانسته بود سهمیه المپیک را برای ایران به ارمغان بیاورد هم درباره وضعیت آمادگی خود اظهار کرد: چند ماه پیش اعلام کردند که بناست در مسابقه هنگ کنگ به منظور کسب سهمیه پاراالمپیک شرکت کنیم. در حال حاضر سطح آمادگی خوبی دارم اما هنوز به اوج نرسیدهام و فرصت بیشتری لازم است تا به نقطه مطلوب برسیم.
وی افزود: با توجه به اینکه حریفهای آسیایی حرف اول را در جهان میزنند در نتیجه مسابقههای هنگ کنگ از سطح کیفی بسیار بالایی برخودار است و ما کار سختی را پیش رو داریم.
خزائی با بیان اینکه این اولین اردویی است که برای تیم ملی پس از مسابقههای گوانگجو برگزار شده است افزود: البته در دوره قبل هم برای کسب سهمیه المپیک چنین شرایطی وجود داشت و دو اردو بیشتر تشکیل نشد اما برای بازیهای المپیک، اردوهای بیشتری برگزار شد.
خزائی ادامه داد: با توجه به اینکه من در کلاس ادغامی یک و دو در این مسابقهها شرکت میکنم، نسبت به کلاس دو شانس من کمتر است اما تلاش خود را برای کسب سهمیه المپیک خواهم کرد.
* اردوهای غیرمتمرکز مدنظر فدراسیون است
همچنین مشرف جوادی، نایب رییس فدراسیون جانبازان و معلولان درباره علت نداشتن مسابقات تدارکاتی و کوتاه بودن اردوهای آمادگی به ایسنا اظهار کرد: موضوع مالی در برگزار نشدن اردوها تاثیرگذار بوده است اما این نکته هم در نظر بگیرید که اردوهای غیر متمرکز مدنظر فدراسیون است به طوری که اعضای تیم ملی ما در شهرستان های خود و با نظارت سرمربی تیم ملی تمرین می کنند به طوری که خانم لیموچی با سفر به شهرهای بازیکنان تمرینات لازم را به آن ها میدهند.
وی ادامه داد: ورزشکارانی که به حد تیم ملی میرسند باید خود نیز بتوانند تمرینات خود را خارج از اردوی تداراکاتی ادامه دهند.
نایب رییس فدراسیون جانبازان و معلولان افزود: ما مسابقهای در سطح بالا نداشتیم که بخواهیم تیم ملی را در آن شرکت دهیم.
مشرف جوادی خاطرنشان کرد: برای اولین بار است که تنیس روی میز بانوان جانباز و معلول در رشته ایستاده در مسابقات شرکت میکند و این موضوع تجربه بسیار خوبی است.
نظرات کاربران در "گزارش کاملی از اردوی آمادگی بانوان پینگ پنگ جانباز و معلول ایران"