امروز: سه شنبه, ۱۲ فروردین , ۱۴۰۴ | ۰۱:۲۴:۲۱
آخرین بروزرسانی :
دی ۲۱ام, ۱۳۹۰
سرخط خبری :
تبلیغات
رییس فدراسیون پینگ پنگ کشورمان گفت:این رشته ورزشی در ایران طی سال های اخیر رشد زیادی کرده و ما بدنبال کسب سهمیه بیشتر برای بازی های المپیک لندن هستیم محمد زارع پور روز چهارشنبه پس از راهیابی نوشاد عالمیان و ندا شهسواری به بازی های المپیک لندن در گفت وگو با ایرنا افزود:حق پینگ پنگ…
رییس فدراسیون پینگ پنگ کشورمان گفت:این رشته ورزشی در ایران طی سال های اخیر رشد زیادی کرده و ما بدنبال کسب سهمیه بیشتر برای بازی های المپیک لندن هستیم
محمد زارع پور روز چهارشنبه پس از راهیابی نوشاد عالمیان و ندا شهسواری به بازی های المپیک لندن در گفت وگو با ایرنا افزود:حق پینگ پنگ ایران بیش از این است و ما برای اینکه سهمیه بیشتری در المپیک داشته باشیم ملی پوشان خود را به مسابقه های انتخابی اعزام خواهیم کرد تا نمایندگان بیشتری در این بازی ها داشته باشیم.
وی کسب سهمیه ورودی بازی های پینگ پنگ المپیک لندن را به جامعه ورزش کشور تبریک و تصریح کرد:راهیابی بازیکنان ما به رقابت های المپیک نتیجه تلاش کادر فنی و تلاش شبانه روزی پینگ پنگ بازان بود که به تمامی آنان کسب این موفقیت را تبریک می گویم.
کارشناسان پیش از آغاز این رقابت ها صعود نوشاد را به بازی های المپیک پیش بینی کرده و در عین حال بختی برای زنان ایران قائل نبودند.
زارع پور درباره راهیابی شهسواری به بازی های المپیک نیز گفت: برای نخستین بار یک بانوی ایرانی در رشته ورزشی پینگ پنگ به بازی های المپیک راه پیدا کرده است که ما از این موضوع بسیار خوشحالیم.
وی ادامه داد: هدف گذاری مسوولان فدراسیون از قبل برای دستیابی به کسب سهمیه های بخش مردان و زنان بوده است از این رو کسب این سهمیه به هیچ وجه اتفاقی نبوده است.
رییس فدارسیون پینگ پنگ دراین ارتباط به برنامه های فدراسیون دربخش بانوان اشاره کرد و افزود: درطول سال گذشته برنامه های اردویی مختلف داخلی و برون مرزی را برای بانوان طراحی کرده و با تدارکات مناسب و برنامه های فنی مطلوب که کادر فنی برای ملی پوشان در نظر گرفتند توانستیم به این مهم دست پیدا کنیم.
زارع پور درخصوص برنامه های آتی این فدراسیون برای المپیکی های پینگ پنگ کشورمان نیز گفت: ما پیش از این ۴ نماینده دربازی های المپیک داشته ایم که متاسفانه هیچ کدام نتوانستند در این مسابقه ها پیروزی برای ما کسب کنند درهمین راستا برنامه های ویژه ای برای ملی پوشان المپیکی خود تدارک دیده ایم تا آنان بتوانند در المپیک لندن از نظر بعد فنی عملکرد بهتری نسبت به گذشتگان خود داشته باشند.
گفتنی است؛نوشاد عالمیان و نداشهسواری طی ۳ روز رقابت با نمایندگان کشورهای آسیای مرکزی توانستند جواز حضور دربازی های المپیک ۲۰۱۲ لندن را کسب کنند.

نظرات کاربران در "رییس فدراسیون پینگ پنگ:بدنبال کسب سهمیه بیشتر المپیک هستیم"