امروز: جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۸:۴۳  آخرین بروزرسانی : بهمن ۵ام, ۱۳۹۰
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : چهارشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۰ | کد خبر : 13967
    ارسال خبر چاپ خبر
  • عدم توجه به مشکلات اصلی ورزش و به چالش کشاندن مسئولان ورزشی کشور، در کنار تعریف‌ها و تمجیدها، «ورزش و مردم» را دچار روزمرگی کرده است. گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»؛ شبکه ملی جمهوری اسلامی ایران بیش از ۳۰ سال است که هر صبح جمعه با برنامه‌ای تحت عنوان «ورزش و مردم» به خانه‌های مردم ایران…

    عدم توجه به مشکلات اصلی ورزش و به چالش کشاندن مسئولان ورزشی کشور، در کنار تعریف‌ها و تمجیدها، «ورزش و مردم» را دچار روزمرگی کرده است.
    گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»؛ شبکه ملی جمهوری اسلامی ایران بیش از ۳۰ سال است که هر صبح جمعه با برنامه‌ای تحت عنوان «ورزش و مردم» به خانه‌های مردم ایران می‌آید و تلاش می‌کند تا برخی از موضوعات مهم ورزشی هفته را بررسی کند.
    این برنامه سال‌هاست که شفیع را به عنوان مجری خود دارد و تقریباً یک روند تکراری را طی می‌کند؛ این در حالی است که «ورزش و مردم» در به چالش کشاندن مسئولان ورزشی کشور چندان موفق نبوده است.
    نحوه طرح سوالات در این برنامه قابل بررسی است و به نظر می‌رسد شفیع در طرح سوالات مردمی موفق نبوده و مسائل مطرح شده در «ورزش و مردم» دغدغه اصلی مردم در امر ورزش نیست.
    در برنامه این هفته «ورزش و مردم» دکتر عباسی، وزیر ورزش و جوانان برای نخستین بار در یک برنامه تلویزیونی حضور یافت تا به سوالات مخاطبان این برنامه پاسخ دهد، اما بر عکس آنچه انتظار می‌رفت سوالات مطرح شده در این برنامه چندان کاربردی و جذاب نبود.
    در ابتدای این برنامه،‌ شفیع از تعداد زیاد سوالات خبر داد و آرزو کرد که بتواند سوالات خود را مطرح، و پاسخ آن‌ها را از وزیر ورزش و جوانان دریافت کند، اما روند برنامه به سمت تعریف و تمجید از وزیر ورزش پیش رفت که مجری این برنامه به عنوان رئیس فدراسیون هاکی پیش قراول این تعاریف بود.
    در ادامه رئیس فدراسیون های شمشیربازی و هندبال نیز طی یک تماس تلفنی به جمع اضافه، و ادامه‌دهنده راه شفیع شدند و خود به خود مسیر این برنامه به جای چالش کشیدن وزیر ورزش و بیان مشکلات ورزش کشور، به سمت تعریف از عملکرد این وزارتخانه رفت و مسائل مهمی مانند چگونگی خصوصی سازی باشگاه ها استقلال و پرسپولیس، برگزاری انتخابات فدراسیون ها به خصوص کشتی، عملکرد فدراسیون فوتبال و چگونگی افزایش زیر ساخت ها مورد بررسی قرار نگرفت.
    این اتفاق تنها مربوط به برنامه این هفته نیست، بلکه بارها در برنامه «ورزش و مردم» این رویه دیده شده است؛ برای مثال چندی پیش لیگ‌های مورد بررسی قرار گرفت که تمام مصاحبه‌ها به تعریف و تملق‌گویی شفیع، رئیس فدراسیون ‌هاکی گذشت.
    نکته دیگر در خصوص این برنامه، نحوه پرداختن به روزنامه ورزشی است که در نوع خود جالب است.
    در این بخش از برنامه، شفیع با کنایه‌های خود، در مقابل برخی از تیم‌ها یا رئیس فدراسیون‌ها، موضع می‌گیرد و این مسئله گاهی به سمت تمسخر پیش می‌رود که این موضع‌گیری درخور یک برنامه مردمی که در آن تمام بخش‌های ورزش کشور مورد توجه قرار می‌گیرد، نیست.
    این برنامه با سابقه طولانی در پرداختن به موضوع ورزش، دچار روزمرگی شده است و آن طور که باید و شاید نمی‌تواند مخاطبان خود را راضی کند.
    انتظار نمی‌رود که برنامه «ورزش و مردم» روند برنامه «نود» را در پیش گیرد؛ چرا که این برنامه تمام حوزه‌های ورزش را مدنظر دارد، اما حرکت این برنامه به سمت اهداف شخصی و نظرات فردی، تا حدودی در تکراری و بی محتوا شدن این برنامه تاثیر داشته است.
    این نظرات شخصی و حتی برخی از رانت‌ها در پرداختن این برنامه به اخبار سایت‌ها و خبرگزاری‌ها کاملاً مشهود است که خبرگزاری «اوج نیوز» یکی از این موارد است.
    به هر حال انتظار می رود که طرح سوالات کاربردی‌تر و پرداختن به موضوعات مهم‌تر، البته به دور از افراط و تفریط و موضع گیری شخصی، این برنامه را متحول کند
    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "«ورزش و مردم»؛ طرح مشکلات ورزش یا تعریف و تمجید؟"
    تازه ترین اخبار