امروز: یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ | ۰۵:۵۶:۲۹
آخرین بروزرسانی :
بهمن ۱۹ام, ۱۳۹۰
سرخط خبری :
تبلیغات
سهم ورزش از بودجه کل کشور در سال ۱۳۹۱ مشخص شد. امیدوار رضایی، رییس فراکسیون ورزش و جوانان مجلس عنوان کرد دولت در لایحه بودجه سال آینده ۴۷۶میلیارد تومان به وزارت ورزش و جوانان اختصاص داده است. این در حالی است که پیش از این گفته رضایی، محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان در گفتوگو…
سهم ورزش از بودجه کل کشور در سال ۱۳۹۱ مشخص شد.
امیدوار رضایی، رییس فراکسیون ورزش و جوانان مجلس عنوان کرد دولت در لایحه بودجه سال آینده ۴۷۶میلیارد تومان به وزارت ورزش و جوانان اختصاص داده است.
این در حالی است که پیش از این گفته رضایی، محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان در گفتوگو با این خبرگزاری بودجه وزارتخانهاش را ۱۴۰میلیارد تومان اعلام کرده بود.
رییس فراکسیون ورزش و جوانان مجلس درباره بودجه وزارت ورزش در سال آینده گفت: «دولت در لایحه بودجه سال آینده ۴۷۶میلیارد تومان به وزارت ورزش و جوانان اختصاص داده است که از این رقم ۲۳۴میلیارد آن مربوط به انجام کارهای عمرانی و توسعه اماکن ورزشی در کشور است.» البته این بودجه تنها در بخش ورزش صرف نخواهد شد و به هر دو بخش ورزش و جوانان اختصاص دارد.
رضایی در ادامه درباره بودجه کمیته المپیک که جدا از بودجه وزارت ورزش و جوانان است هم توضیح داد: «کمیته ملی المپیک از سال آینده به صورت مستقل فعالیت خواهد کرد و بودجه آن هیچ ارتباطی با وزارت ورزش ندارد، دولت ۵/۲۵میلیارد تومان برای کمک به کمیته ملی المپیک در بودجه سال ۹۱ پیشبینی کرده است.»
پس از عنوان این مطلب از سوی رییس فراکسیون ورزش و جوانان، بهرام افشارزاده در گفتوگو با مهر اختصاص یافتن چنین بودجهای به کمیته را در سالی که المپیک برگزار میشود کم دانست: «افزایش بودجه کمیته ملی المپیک برای سال آینده طبیعی است اما انتظار داشتیم این افزایش بیشتر از ۵/۱میلیارد تومان باشد چون سال ۹۱ به لحاظ برگزاری المپیک سالی پرهزینه است.» افشارزاده تاکید کرد بودجه مورد نیاز کمیته برای سال ۹۱، پنجاه میلیارد تومان بوده است: «کمیته ملی المپیک درخواست خود را برای تصویب این رقم بودجه براساس هزینههایی که باید سال آینده صرف تیمهای المپیکی و آمادهسازی کند، ارایه کرد.
از ابتدای سال آینده تا زمان برگزاری المپیک همه ورزشکاران و تیمهایی که موفق به کسب سهمیه شدهاند حداقل باید در دو سه اردو و تورنمنت برون مرزی شرکت کنند تا با آمادگی کامل در کاروان ورزش ایران قرار بگیرند. ضمن اینکه باید هزینههای لازم برای تامین نیازهای ورزشکاران المپیکی و رسیدگی به مسایل مرتبط با آنها را در مجموع هزینههایی که باید داشته باشیم، لحاظ کنیم.»
با این حال به نظر میرسد کمیته ملی المپیک از راههای دیگر هم میتواند بودجه ۵/۲۵میلیاردتومانی خود را افزایش دهد. افشارزاده در اینباره گفت: «البته مانند سال گذشته از ردیف بودجه متفرقه، ۱۰میلیارد تومان در اختیار کمیته ملی المپیک قرار خواهد گرفت که به طور قطع بخش بیشتر آن صرف کاروان اعزامی به بازیهای المپیک خواهد شد.»
دبیرکل کمیته ملی المپیک همچنین در مورد درخواست ۱۵میلیارد تومانی این کمیته از وزارت ورزش و جوانان گفت: «درخواست کمک مالی ما برای رسیدگی به تجهیز و تعمیر آکادمی ملی المپیک، راهاندازی موزه و کمک به فدراسیونهای المپیکی صورت گرفت اما هنوز موافقتی با آن نشده است.» افشارزاده همچنین یکی از دغدغههای کمیته المپیک را زمان اختصاص یافتن بودجه دانست: «المپیک مردادماه سال آینده برگزار میشود و اعزامهای آمادهسازی تیمهای المپیکیمان هم از فروردینماه آغاز میشود.
بنابراین باید پرداخت بودجه مصوب از اواخر سالجاری آغاز شود تا برای پیشبرد برنامهها دچار مشکلات مالی نشویم. تا پیش از برگزاری بازیهای المپیک ۲۰۱۲ لندن باید سه چهارم بودجه مصوب خود را دریافت کنیم. دراین صورت است که دغدغهای بابت داشتن کاروانی آماده نخواهیم داشت.» همچنین دولت برای کمک به آمادهسازی و شرکت در مسابقات ورزشی منطقهای، جهانی و باشگاهها ۳۰میلیارد تومان در نظر گرفته که این رقم نسبت به بودجه امسال سهبرابر رشد داشته است.
نظرات کاربران در "افشارزاده: سهم کمیته المپیک کافی نیست"