امروز: جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۸:۵۹  آخرین بروزرسانی : اسفند ۲ام, ۱۳۹۰
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : سه شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۰ | کد خبر : 15576
    ارسال خبر چاپ خبر
  • بانوان ملی پوش جوان دچار وقت سوزی شده اند!

    (بانوان ملی پوش  جوان   دچار وقت سوزی شده اند!)

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "بانوان ملی پوش جوان دچار وقت سوزی شده اند!"
    1. حسن گفت:

      با سلام و عرض ادب.بسیار با نظرات شما این حقیر موافق و اضافه می کنم بدون برنامه علمی و برنامه ریزی کاربردی که بصورت مدون تدوین شده و استفاده از نیروها وبازوان اجرایی ذیصلاح که متخصص و متعهد باشند امکان اجرای این مهم در سطح کشور وجود نداشته مگر انکه هدف بعد مفطعی و تبلیقاتی داشته باشد.توصیه می شود برنامه ای اگر موجود است در اختیار استانها و هیات ورزشی قرار گرفته و راهکارهای تبدیل به فعل ان مشخص شوند نگران بودجه هم نباشیم چون متعهدین در این رشته زیاد و اماده کار سازنده هستند.در رابطه با رزومه مربیان اگر این امار پیگیری شود تداخل جایگاه داوران و مربیان که بسیار در ۲۰ سال گذشته ضربه به اموزش رده بخوبی روشن خواهد شد.با تشکر

    2. با سلام
      چندین ماه است که فریادهای بلندی از دل بانوان نونهالان،نوجوانان وجوانان کشور ما به گوش میرسد ولی کجا بود گوش شنوایی مسولین فدراسیون
      بار ها در همین سایت نوشیتم وخواسیتم مسولین پاسخگو باشندولی حتی یکی از مسولین به خودشان زحمت ندادندونگاهی به نظرات ما بندازند در مورد مسابقان قهرمانی نوجوانان سئوال کردیم تماس گرفیم هیچ چیزی به جز وعده
      نشیدیم در آخر هم اعلام کردندکه شهر کرمان هم میزبانی را قبول نمیکند
      پس خانم پوستین دوزکه در راس امور بانوان در فدارسیون هستند چه کار مثبتی را این سه رده انجام داده اند.فقط وقتشان را صرف هزینه کردن برای بزرگسالان کرده اند.تا کی اینها میتوانند برای ایران بازی کنندآیا پنگ پنگ ایران به همین چند نفر خلاصه میشود پس وای به حال پینگ پنگ ایران.
      ما میبینیم که تاریخچه بعضی از رشته ها در کشور ما کمتر است ولی پیشترفت بیشترچون ریئسان این رشته ها به ردههای پایین تر اهمیت میدهندواعزام رده هایی غیر از بزرگسالان به مسابقات برون مرزی دارند چطور برای آنهاهمه چیز هست ولی برای رشته ما نیست .امیدواریم روزی کسانی در راس این رشته بنشینند که خودشان از دل این رشته بیرون آمده باشندو حرف دل بازیکنان، مربیان،داوران،وپدران ومادران بازیکنان را که تنهااز دلسوزان این رشته هستند را بفهمند به امید آن روز.

      • مدیر سایت گفت:

        به نام خدا
        دوست عزیزی که با نام (دوستداران این رشته)دیدگاههای منطقی خود را ارسال میفرمایید لطفا طبق قانون رسانه ای خودتان را بطور کامل برای ما معرفی فرمایید تادرصورت درخواست شما نام شما نزد ما محفوظ بماند.
        درغیر این صورت از انتشار دیدگاههای شما معذوریم
        با تشکر

    3. پيشيار گفت:

      با سلام و احترام
      آقای حسن عزیز
      میشه لطفاً راجع به جمله “تداخل جایگاه داوران و مربیان که بسیار در ۲۰ سال گذشته ضربه به اموزش زده” یه ذره بیشتر توضیح بدید.
      متشکرم

    4. amidi گفت:

      با سلام از بابت تذکری که داده اید تشکر مینماییم.البته انشاالله تا پایان امسال ما اردویی دیگر برای نوجوانان و جوانان دختر خواهیم داشت و تیمهای ملی نوجوانان و جوانان دختر و پسر به مسابقات اواخر اسفند عراق اعزام خواهند شد(۲۴ تا ۲۷ اسفند)

    5. حسین گفت:

      با سلام
      استاد علوی خیلی عالی بود بطور کامل موافقم
      با ردیف ۱ آقای حسن هم موافقم با تشکر

    6. حسن گفت:

      با سلام و عرض ادب.اکثر رشته های ورزشی فعالیت در یکی از این دو مقطع را مجاز رانسته و بسیار موفق هم شدند.توجه فرمایید اعلام میشود مربی نداریم امار بگیریتعداد مربیان و داوران و مربیانی که داور هم هستندو بالعکس مطمئنم از تعداد بازی کنان بیشترند .صحبت در رابطه با استثنا ها که می توانند هم مربی باشند و هم داور نیست صحبت از ان است که خط مشی تخصصی شود بازیکنان و فنیون به مربیگری و غیر فنی و انهایی که بازیکن این رشته نبوده اند و علاقهخ مند هستند به داوری یا اجرائی بپردازند .این رشته ورزشی کاملا فنی و شرایط خاص خود را دارد اگر بازیکن نباشیم مربی خوبی نخواهیم بود.البته استثنا همیشه وجود دارد.ولی دلیل بر اصل و تامین یک کشور از مربی نیست.در ۲۰ سال گذشته چند بازیکن لا اقل در حد استان مربی شده اند و ….تحقیق فرمایید و تعمق کنید ایا دلیل ان این نبوده که مسئول اموزش باز یکن در سطح معقولی نبوده است.با تشکر

    7. ابری گفت:

      ضمن عرض سلام و ارادت خدمت مربیان .داوران گرامی برنامه ریزی فدراسیون برای سال اینده تفکیک داوران ومربیان از یکدیگر میباشد .

    8. دلیر محمدی گفت:

      با سلام خدمت خانواده محترم تنیس روی میز
      من با مطالب فوق کاملا موافق هستم ولی باز هم نکاتی را لازم میدانم که به استحضار برسانم.
      برای کشف استعداد های جدید و پرورش این استعداد ها و نگهداری شان ما به مربیان کاملا تخصصی در هر یک از زمینه های فوق احتیاج داریم.
      به نظر بنده اگر کل دنیا رو بگردیم کسی رو پیدا نمیکنیم که در تمام زمینه های مربوط به کشف ، پرورش و نگهداری بازیکن تبحر کافی داشته باشد.
      پس با این اوصاف به نظر من بهترین روش در حال حاضر استفاده از روش هرمی میباشد که با توجه به افراد مجرب و با استعداد موجود در جامعه پینگ پنگ کشور کار سختی نیست .
      ولی نکته اساسی در این روش هماهنگی و همدلی تمام اعضای خانواده در این راه میباشد که با این کار از ورود افراد غیر ماهر، فرصت طلب و نا کارآمد به سیستم جلوگیری میشود.
      در ضمن روش هرمی از روشهایی است که در ورزش کشورهایی چون چین ، ژاپن و … استفاده میشود.
      با تشکر از مدیریت سایت

      • مدیر سایت گفت:

        به نام خدا
        دوست عزیزی که بانام مهسا دیدگاه خود را ارسال فرموده اید لطفا نام واقعی خود را برای ما ارسال فرمایید و چنانچه تمیلی به درج نامتان برای عمومی ندارید اعلان فرمایید تا بعد دریافت نام واقعی شما با نام محفوظ مطالب شما در سایت منتشر گردد
        با تشکر

    9. پيشيار گفت:

      با سلام و احترام
      آقای حسن عزیز،
      حرفهای شما منطقی است ولی برای حالت ایده‌آل نه برای واقعیت اطراف ما. باید پذیرفت در شرایط کنونی محدودیتهای فراوانی وجود دارد که دست وبال ما رو می‌بنده. اگر واقعاً بشه که هر شهرستان یه نفر به صورت اختصاصی کار استعدادیابی رو انجام بده، یه نفر آموزش رده های پایه، یه نفر متخصص توپ اندازی،یه نفر قهرمان پروری، یه نفر آنالیزور و … قطعاً خیلی خوبه (و جنابعالی به خوبی واقفید که همه موارد فوق مربیگری محسوب می‌شوند ولی به صورت اختصاصی چقدر تفاوت و دنیاهای گسترده‌ای دارند) ولی آیا پول، وقت، فرهنگ خانواده ها و … اجازه این کار رو به ما می‌ده؟آیا این تعداد مربی، بازیکن، بودجه، داور و … در اختیار داریم؟
      تازه مگه یه داور در ماه چند ساعت مسابقه بهش می‌رسه که مزاحم مربیگریش بشه؟چندتا مربی یا داور توی ایران داریم که کار اول و آخرشون پینگ پنگه؟
      به هر حال باید به سمت ایده‌آل‌ها حرکت کرد ولی محدودیت‌ها رو هم درنظر گرفت.

    10. fariba-ghavamzadeh گفت:

      با سلام… شاید یک راه ارتقائ نیرو ها و استعداد های کشور که متاسفانه وارد سیستم استعداد یابی نشدهاند و از امکانات اردوهای ملی بهره مند نیستند ..برقراری اکادمی های خصوصی در چند منطقه کشور باشد که از علاقه.دانش و تجربیات گروه زیادی از مربیان که در فدراسیون جای ندارند میتوان به شکل خصوصی استفاده کرد…خصوصی سازی به معنای شایسته سالاری و نه درامد زایی؟؟؟؟شاید بشود از نیروی همگان برای ارتقائ تنیس روی میز کمک گرفت..

    11. حسن گفت:

      با سلام و عرض ادب.اگر کسی مایل است مربی باشد باید شرایط یک مربی را داشته باشد.موضوع ان نیست که در ماه چقدر به چه کسی میزسد یا نه.موضوع انست که این رشته اموزش تئوریک ندارد اموزش باید تئوری عملی باشد مربی یا از همه مهمتر مدرس مربی ساز باید بتواند تکنیک صحیح را پس از تئوری بصورت عملی روی میزنشان دهد و این مراحل را در موقع بازیگری گذرانده باشد تا طریقه صحیح انتقال به علاقه مندان را بداند. .معضل اینجاست.بازیکنان پایه ما اموزش صحیحی اغلب ندارندو اکثرا پس از مقطع نوجوانان و نونهالان این رشته را ترک می کنند چون تکنیکهای غلط اموزش داده شده در این رشته بخصوص مانع پیشرفت است.یک مربی واقعی باور کنید نمی تواند داور باشدو بالعکس.اگر مشگلی در این رابطه و تفکیک ان وجود دارد مشگل شخص است هم اکنون بحث کلان اموزش فنی است و مربی شرایط خاص خود را داشته و فقط در این صورت جایگاه ان که تخریب شده باز سازی خواهد شد .با تشکر

    12. پيشيار گفت:

      با سلام و احترام
      آقای حسن عزیز
      من که از قبل گفتم بعضی از این موارد جنابعالی رو قبول دارم. مشکل اینجاست که
      اولاً: من عرض نکردم مهمه چقدر به کی می‌رسه، گفتم”چندتا مربی یا داور توی ایران داریم که کار اول و آخرشون پینگ پنگه؟”.معنی حرف من حرفه‌ای‌گری بود نه درآمد از پینگ پنگ چون شغل و درآمد اکثر عاشقان پینگ پنگ از محلهایی غیر از ورزشه.
      دوماً: به فرمایش جنابعالی “یک مربی واقعی” که مراحل بازیگری رو گذرونده باشه و بتونه تکنیک‌ها رو درست اجرا کنه و آموزش بده، داشتن دانش داوری و آگاهی از قوانین و مقررات قضاوت چه لطمه‌ای بهش می‌زنه؟
      برای همین منظور ما در کلاسهای مربیگری درجه ۳، یک جلسه راجع به قوانین داوری و برگزاری مسابقات مطلب می‌گیم.
      علیرغم احترامی که برای نظر جنابعالی قائلم، بنده معتقدم داشتن این دانش برای مربیان بسیار مفیده.
      با تشکر

    13. حسن گفت:

      با سلام و عرض ادب.بسیار عالیست.ترویج و اگاهی رسانی بصورت جزوه یا ماهنامه فدراسیون یا بوسیله سایتها یا سر کلاسهای اموزشی به نیت مطلع بودن بسیار خوب است اگرعوام و تماشاگران هم قوانین و مقر رات بازی را بدانند زیبایی این بازی را حتی اگر از تلویزیون هم ببینند بهتر درک کرده و لذت بیشتری از تماشای بازی می برند .با تشکر.


    تازه ترین اخبار