با سلام و عرض ادب.تشکر از زحمات شما .انچه در تمرینات زحمت کشیده شده متوجه نمی شوم ارتباط بین تمرینات و حتی ارتباط یک جلسه تمرینی با جلسه قبل یا جلسات قبلی و این مهم که ایا قرار است بازیکنان به چه هدفی از نظر تکنیکی یا تاکتیک برسند.در تکنیکها در یک تمرین در ابتدا هدف بالا بردن سرعت ساعد و مهارت بازیکن منظور است سپس می تواند این مهم روی تکنیکهای ترکیبی در همان جلسه انجام شود و این سرعت ساعد و ترکیبی بعد از ان تبدیل به انجام تاکتیکهای ضرب ۱ یا ۳ یا ۵و…انچه واجب است اینکه تا کجا پیش امدهایم و به جلو رفته ایم جلسه بعد و جلسات بعد ان را ادامه می دهیم یعنی تمام تمریناتی که به بازیکن داده می شود مرتبط می کند تمرین اول وقت را تا اخر و ارتباط دارد با جلسه قبل و جلسات قبلی در بطن هدف اصلی تکنیکی و تاکتیک یعنی از یک جایی شروع کردهایم در این جلسه اینقدر جلو رفته ایم در جلسه بعد با تمرینات مرتبط ادامه تا به هدف برسیم..مثال بازیکنی در ترکیبی مشگل دارد ابتدا تسلط روی بکهند کار می شود سپس تمرین تسلط روی فورهند وترکیب به صورتی که چند بک هند یک فورهند انهم روی نقطه ای مشخص.سپس بکهند کمتر و فورهند اضافه و نهایتا ترکیبی کامل این مهم ممکن است ۵ جلسه طول بکشد اگر در این مدت یک تمرین غیر مرتبط داده شود کل زحمات از بین رفته و نتیجه نحواهیم گرفت.باید جلسه بعدی تمرین جلسه قبل با اتجام تکنیکهای مشابه در زمان کمتر دوره و سپس تمرین جدید و این مهم یعنی ارتباط دادن ودر رابطه با فراگیری تاکتیکهای مختلف نیز به همین ترتیب.
به همین دلیل است که باید مشخص باشد تمرین در چه شرایطی ایا شرایط مسابقه یا شرایط عادی یا قصلی یا …است و تمرینات منظور شود که اهداف از نظر وقتی و مدت مشخص و به نتیجه برسد.اگر فکر کنیم مربی خود برداشت کند کسی که بتواند برداشت کند خودش هم برنامه می نویسد چون این مهم را یا کسی می داند یا نمیداند و این تفاوتی است بین تمرینات عادتی و ….و از همه مهمتر بازیکن در اخر هر جلسه تمرین حتما باید دویدن و …. را داشته و نهایتا کوفتگی را از بدن مربی بوسیله کشش عضلات و …خارج کند و پس از ان در زمان بسیار کوتاه انچه در ان جلسه شد را توضیح و انچه در جلسه بعد قرار است پیگیر شود را روشن که بازیکن از نظر فکری برای ان اماده باشد و در عین حال سر حال بدون کوفتگی و خستگی سالن را ترک و به مسائل دیگر زندگی از جملع درس و …برسد .در این صورت تمرینات جذاب و کارا بوده و از عادتی تمرین کردن و تکراری خارج خواهیم شد.با تشکر از شما .
باسلام با نظر شماره ۱کاملا موافقم واینجانب در تمرینات ترکیبی برای بازیکنان این موضوع را کاملا درک کردام البته دست آقای ساکیانی دردنکند که زحمت میکشند واین مطالب را درسایت قرار میدهند.
با سلام از استاد ساکیانی بابت زحماتی که درارتباط با برنامه های آموزشی می کشند ممنون هستیم اگر این تمرینات برای بازیکنان در پروسه زمانی مشخصی وتحت نظر مربیان مجرب وبصورت یک تکلیف اجراء شود بازیکنان فعلی از برتری نسبی قابل توجهی برخوردار خواهند شد ولی آنچه که بنظر میرسد کم تمرین کردن وبی اهمیت دادن به تمرینات مدون است واین روندبرای رشد وارتقاء تنیس خطر ناک ونهایت آن پس روی است.
به نام خدا
با سلام
احتراما ؛ نظر ۱ درست است اما مطمینا جناب ساکیانی هم اهدافی در تمریناتشان دارند که مشکل اساسی بیشتر بازیکنان ماست همانند تشخیص و جهش کوتاه، سرعت ساعد ، تشبیه به پوین گیم و… اما آنچیزی که حسن آقا میگن در مورد مربی صادق است که همواره همراه بازیکن در مسابقات باشد و از تک تک بازیهای او فیلم و آمار گرفته و براساس آن ، طراحی تمرین کند.در اینصورت است که باید برروی نقاط ضعف او طراحی تمرین کرده و تا نتیجه گیری نهایی از افزودن تمرین بی مورد جلوگیری کند.
درضمن ؛ به عقیده ی بنده تمرکز کردن به نقطه ضعف بازیکنان در صورتی که خودش هم آگاه باشد باعث تفکرات منفی در بازیکن میشود. گاهی مربی از تمریناتی استفاده میکند که بازیکن درضمن تقویت نقطه ضعف خود از آن آگاه نمیشود یعنی فکر نمیکند این تمرینی که دارد انجام میدهد ، تکیه بر نقطه ضعف او دارد. این تمرین چند حسن دارد”
۱ باعث اشتیاق بازیکن در انجام آن میشود
۲ تفکرات منفی را از بازیکن درو میکند
۳ بازیکن را به این تفکر میرساند که چون مربی دیگر بر فلان تمرینات تمرکز ندارد پس حتما بهبود یافته است. مربی نیز با تایید این موضوع ، خودباوری دوچندان به بازیکن میدهد
.
ممکن است چندین جلسه بازیکن برنقاط ضعف خود کارکرده باشد ، بدون اینکه متوجه شود و این هنر مربیست
با احترام
درضمن باید یادآوری شود که یک مربی برای طراحی تمرین درست و سوق دادن بازیکن به سوی اوج پیشرفت باید از موارد زیر آگاه و براساس آن عمل نماید:
۱ عادات روزانه ی بازیکن
۲ نحوه و زمان استراحت و غدا خوردن و میزان آن
۳ فرهنگ خانوادگی بازیکن
۴ انتطارات والدین بازیکن
۵ سطح تلاش و پشتکار بازیکن
۶ خصوصیت های ژنتیکی خانواده بازیکن و…
این اصول زمانی رعایت میشود که موارد زیر اتفاق افتد :
۱ حاشیه امنیتی مالی مربی
۲ دلسوز و عاشق بودن مربی
۳ مربی بودن به عنوان شغل اول
۴ سطح دانش بالای مربی
فکر نمیکنم این موارد ف حالا حالاها اتفاق افتد مگر با توجه ویژه مدیران و مسولین بالا و حمایت خانواده ها و پیگیری آنها
با سلام
از توجه دوستان تشکر کرده و توضیحاتی را لازم می دانم تقدیم کنم. این جلسه تمرینی و جلسات قبلی ، فقط جلسات تمرینی پیشرفته و مسابقه ای هستند که در هر جلسه تمرین ، که از چند قسمت تشکیل شده است ، تلاش شده که تمرین در بخش اختصاصی ، از حالت از پیش تعیین شده ، به حالت غیر قابل پیش بینی و از قبل تعیین نشده،(anticipation)، مبدل گردیده که عینا همانند مسابقه است و تمام هدف هم همین است که تمرین ، شبیه مسابقه شود. و در مراحل سخت تر ، کلا با سرویس شروع و همانند یک رالی به پایان می رسد و تمرینات از حالت بسته به تمرینات باز تبدیل خواهند شد. بازیکنانی که قصد دارند تمرینات اختصاصی را که تقدیم گردیده، انجام دهند بی شک باید ویژگی تاکتیک پذیر بودن را داشته باشند که شرط آن ، با اراده به توپ ضربه زدن و نیز کنترل و حفظ توپ بر روی میز است و شاید نیاز باشد یک جلسه تمرینی را در چند جلسه به تمرین اختصاص دهید تا بازیکن به راحتی قادر به انجام آن ها باشد پس بازیکنان متوسط و کمتر از آن فقط از تمرینات عمومی آن استفاده کنند و با پیشرفت ، بتدریج تمرینات اختصاصی را انجام دهند. لذا این تمرینات حتی برای بازیکنان ملی پوش بسیار سودمند بوده و شباهت آن به مسابقه ،در آنها به وضوح مشهود است.حتی در بخش عمومی هم ،تنوع تمرین و تفاوتهایی با نوع تمرینات روزمره ، که در باشگاهها انجام می شود ،دیده میشود و در حقیقت تمرینات عمومی در هر جلسه تمرین ، تکمیل کننده همان تمرینات اختصاصی بوده و کمک میکنند تا تمرینات اختصاصی را با سهولت بهتر و بیشر انجام داد. تمرینات اختصاصی ارائه شده ، باعث ارتقای عکس العمل بازیکن ، و استفاده از بهترین حالت اجرای تکنیک را موجب می شود چیزی که نیاز واقعی یک بازیکن در مسابقه بوده و کل هدف را تشکیل می دهد. اگر این تمرینات چنین قابلیتی را بطرز چشمگیر افزایش دهند ، آیا ما چیزی جز این، از تمرین می خواهیم.اگر این تمرینات باعث ارتقای عکس العمل و واکنش پیش بینانه بازیکن شود ف نظر ما را تامین نکرده است. این تمرینات برای تمام بازیکنان قابل استفاده است برای بعضی ها کمتر و برای بعضی ها کاملا به اندازه و برای برخی هم کمتر از نیاز آنها. لذا بجای تاکید روی هدف تمرین، به نیاز بازیکن خودتان توجه فرموده و اگر هم برای بازیکنی مفید نمی دانید ، استفاده نکرده و تمرینی که به مصلحت بازیکن خودی است را انجام داده که قطعا مفیدتر خواهد بود . این تمرینات برای بازیکنان مشخصی نیستند که در آن هدف را مشخص کنم اگر بخواهم همه آیتم ها را در تمرین مشخص کنم ، باید حتما و حتما و حتما بدانیم که این برنامه برای کدام بازیکن است و بر اساس قابلیت های او ، تمرین را طراحی نمود. برای اینکه به منظور من نزدیک شوید، از شما تقاضا دارم، یک جلسه تمرینی سیستماتیک، هدفدار و با تعیین هدف تمرین، مدت دار، علمی و مفید برای همه بازیکنان (فراموش نفرمایید برای همه بازیکنان) طراحی و ارائه فرمایید تا متوجه شوید که وقتی برنامه تمرینی ، که عمومیت دارد ، ارائه می گردد ، نمی شود از آن انتظار بر آورده شدن و تامین همه نیازهای تمام بازیکنان را داشت.چون بحث عمومیت است. لطفا امتحان کنید. باز هم از دوستان و صاحب نظران ممنونم و چنانچه لازم دانستید جلسات بعدی را با احترام خاص تهیه و تقدیم نمایم و اگر هم مفید نیستند ، به طریق دیگر ارائه خدمت نموده و وقت عزیزان را هدر ندهم.
با تشکر
حسن آقا و آقا محمد رضا و آقای مهدی غفاری
با سلام
توضیحات شما با تمرینی که من ارائه داده ام ، فکر کنم تناسبی نداشته باشد من در تمرینات نه اشاره ای به بالا بردن سرعت ساعد و دست داشته ام و نه گفته ام روی نقاط ضعف بازیکن کار نشود یا اینکه مربی از مسابفه و تمرین بازیکن فیلم تهیه بکند یا نکند. من که نمی توانم در یک برنامه تمرین هزاران آیتم را در نظر بگیرم که اگر غیر از این باشد که برنامه تمرینی نیست . هر بازیکنی شرایط خاص خودش را دارد و هیچیک از هر کدام از تکنیکهای ۲ بازیکن در دنیا شبیه بهم نبوده و اختلاف دارند . ۴ نفر در ۴ فصل ، ۴ درخت را ۴ طور می بینند.
با سلام مجدد
پیشنهاد می کنم دوستان برنامه های تمرینی شماره ۳-۲-۱ را یک بار دیگر ملاحظه فرمایند. ان تمرینات مملو از روشهای مسابقه ای و غیر فابل پیش بینی است.بهترین تمرینات شامل تمرینات مسابقه ای و غیر فابل پیش بینی بر اساس قابلیتهای فیزیکی ، فنی ، تکنیکی و تاکتیکی بازیکنان است . همه بازیکنان باید قابلیت انجام تمریناتی که ارائه شده است را دارا باشند و آن چیزی که می تواند در آنها متفاوت باشد مهارت آنهاست.لطفا عنایت فرمایید.
جناب ساکیانی عزیز
سلام
احتراما توضیحات بنده را باردیگر بخوانید. من گفتم شما دارای هدف هستید و برنامه شما درراستای هم قرار دارد. حرفای من در پاسخ شماره ۱ بود.بعضی از تمرینات شما هم در راستای افزایش سرعت ساعد هست. البته نظر شخصی بنده اینطوره
بااحترام
با سلام و عرض ادب.تشکر از اقای ساکیانی .ساختمانی قرار است ساخته شود .مهندس در ده روز اول می تتواند جای ستونها را در اورده و در برنامه بعدی اسکلت بندی و در ادامه ان بتون ریزی و نهایتا در روزهای بعد قالب بندی سقف و سپی بتون ریزی سقف و بلوک و …..ارتباط بین روزهای فعالیت بمدت یک ماه بترتیب مشخص تا طبفه اول تمام شود.حال می شود ابتدا سقف را ریخت بعد اسکلت بندی.در این ساختار اولویت مشخص نقشه مشخص هدف احداث یک طبفه از ساختمانی است که مقرر است در هدف نهایی ۵ طبقه ساخت شود یعنی طبقه اول که هدف کوتاه مدت است بصورتی باتمام می رسد که توانایی ۴ طبقه دیگر روی خود را داشته باشد که هدف دراز مدت و نهایی است.این ارتبامثلا ۲ ماه کاری با ۲ ماه بعد کاری است که ادامه رسیدن به هدف نهایی و اولویت ها کاملا مشخص .صحبتی که هست و سوالی که انجام شده ان است که برنامه تمرینی شما که اعلام کردید برای بازیکن در سطح تیم ملی است ارتباط حلسه اول با دوم و ۳ و ۴ چیست .کجای برنامه پی ریزی است کجای ان اسکلت بندی است و….چطور می شود طبقه اول را زد.با تشکر.و اضافه کردن این مهم که خدای ناکرده بحث ایراد گیری نیست بلکه سازندگی و اضافه شدن اطلاعات است .انسان همیشه در همه چرخه زندگی باید بدنبال تکامل بیشتر در زمینه های مختلف بوده و این عار نیست بلکه انسان پویا بهتر می تواند به همنوع خود کمک کند و از همنوعی دیگر کمک در یافت نمایدوبا تشکر.
با سلام.دوستان در تمرینات طرح شده بایستی محتوی تمرین یا پداگوژی انرا مد نظر داشته باشند.هدف استاد ساکیانی اشنایی مربیان و بازیکنان با این امر است.وگرنه ممکن است یک تمرین برای یک بازیکن ۱۰۰ در صد مفید و برای دیگری ۶۰ درصد یا کمتر یا بیشتر مفید باشد. پس در یک تمرین مشابه هم ممکن است پداگوژی تمرین برای دو نفر متفاوت باشد.هدف از بیان این مطلب باز نمودن پنجره ای بود تا شاید نوع نگاه متفاوت داشته باشیم.بازم از استاد و جناب علوی ممنون
با سلام و عرض ادب.اگر پداگوزی را هم مد نظر داشته باشیم ارتباط بین این پداگوزی ها در ۴ جلسه تمرینی با برنامه تمرینی چیست.تمرینی سیستماتیک می تواند در روزهای مختلف تمرینی اجرا شود که مرتبط باشد.حالا مشگل من ۲ تا شد هم پداگوزی نمدانم هم ارتباط جلسات تمرینی را لطفا کمک.با تشکر.
با سلام و احترام نسبت به تمامی دوستان.
بحث پداگوژی یا محتوای تمرین، بحثیست که جای کار زیادی دارد و متاسفانه در کشور ما آنچنان که باید به آن پرداخته نشده است. اینجانب از دوستی کمک گرفته ام تا در این مورد تحقیق نموده و نتایج و اثرات ان را به سمع و نظر سایر دوستان برسانم. استاد ساکیانی هم به این موضوع توجه داشته اند و به قول معروف ” سفره ای پهن شده و برداشتن هرکس به اندازه ی نیاز آن است “. از آقای احمدی هم بخاطر یادآوری این موضوع تشکر میکنم
با احترام
با سلام
تصور من این است که همه داریم درست می گوییم با این پیش شرط که ، هر کس از دریچه دید خود این موضوع را بررسی و نهایتا نتیجه گیری می کند. معماری که قرار است ساختمانی را بسازد مشخصا اطلاع کاملی از محل احداث، کیفیت زمین محل ساخت، مکان ساخت از نقطه نظر زلزله خیزی ، کیفیت مصالح ساختمانی و دهها مورد دیگر،دارد و لذا با علم کامل به موضوع، شروع به ساخت می کند. ولی من نمیدانم کدام بازیکن ، با چه ویژگیهایی قرار است از آن سود ببرد لذا برنامه تمرینی که ارائه شده ، عمومیت دارد و اگر من بخواهم، مشخصا برای فرد خاصی که شناخت دقیقی از وی دارم ، برنامه ای طراحی و تنظیم کنم در آن صورت اظهارات حسن آقا صحیح است. ضمنا من در نظر شماره ۶ با احترام ،عرض کرده ام:از شما تقاضا دارم، یک جلسه تمرینی سیستماتیک، هدفدار و با تعیین هدف تمرین، مدت دار، علمی و مفید برای همه بازیکنان (فراموش نفرمایید برای همه بازیکنان) طراحی و ارائه فرمایید تا متوجه شوید که وقتی برنامه تمرینی ، که عمومیت دارد و ارائه می گردد ، نمی شود از آن، انتظار بر آورده شدن و تامین همه نیازهای تمام بازیکنان را داشت . چون بحث عمومیت است. لطفا امتحان کنید. من چون احتمال می دهم که کارم درست است اقدام به تهیه و ارسال برنامه می کنم و اگر با کمک گرفتن از نظرات دوستان بتوان ، برنامه بهتری ارائه نمود در آنصورت بسیار جای خوشحالی است و در واقع به کمک هم توانسته ایم کار خوبی که خد مت ناچیزی به علاقمندان است را تقدیم نماییم.از آقایان احمدی و محمدرضای عزیز هم که کمک میکنند موضوع به نحو بهتری و از دریچه دیگری مورد عنایت قرار گیرد ممنونم و اضافه کنم که همه در حال یادگیری هستیم.
با سلام و عرض ادب.تشکر از زحمات شما .انچه در تمرینات زحمت کشیده شده متوجه نمی شوم ارتباط بین تمرینات و حتی ارتباط یک جلسه تمرینی با جلسه قبل یا جلسات قبلی و این مهم که ایا قرار است بازیکنان به چه هدفی از نظر تکنیکی یا تاکتیک برسند.در تکنیکها در یک تمرین در ابتدا هدف بالا بردن سرعت ساعد و مهارت بازیکن منظور است سپس می تواند این مهم روی تکنیکهای ترکیبی در همان جلسه انجام شود و این سرعت ساعد و ترکیبی بعد از ان تبدیل به انجام تاکتیکهای ضرب ۱ یا ۳ یا ۵و…انچه واجب است اینکه تا کجا پیش امدهایم و به جلو رفته ایم جلسه بعد و جلسات بعد ان را ادامه می دهیم یعنی تمام تمریناتی که به بازیکن داده می شود مرتبط می کند تمرین اول وقت را تا اخر و ارتباط دارد با جلسه قبل و جلسات قبلی در بطن هدف اصلی تکنیکی و تاکتیک یعنی از یک جایی شروع کردهایم در این جلسه اینقدر جلو رفته ایم در جلسه بعد با تمرینات مرتبط ادامه تا به هدف برسیم..مثال بازیکنی در ترکیبی مشگل دارد ابتدا تسلط روی بکهند کار می شود سپس تمرین تسلط روی فورهند وترکیب به صورتی که چند بک هند یک فورهند انهم روی نقطه ای مشخص.سپس بکهند کمتر و فورهند اضافه و نهایتا ترکیبی کامل این مهم ممکن است ۵ جلسه طول بکشد اگر در این مدت یک تمرین غیر مرتبط داده شود کل زحمات از بین رفته و نتیجه نحواهیم گرفت.باید جلسه بعدی تمرین جلسه قبل با اتجام تکنیکهای مشابه در زمان کمتر دوره و سپس تمرین جدید و این مهم یعنی ارتباط دادن ودر رابطه با فراگیری تاکتیکهای مختلف نیز به همین ترتیب.
به همین دلیل است که باید مشخص باشد تمرین در چه شرایطی ایا شرایط مسابقه یا شرایط عادی یا قصلی یا …است و تمرینات منظور شود که اهداف از نظر وقتی و مدت مشخص و به نتیجه برسد.اگر فکر کنیم مربی خود برداشت کند کسی که بتواند برداشت کند خودش هم برنامه می نویسد چون این مهم را یا کسی می داند یا نمیداند و این تفاوتی است بین تمرینات عادتی و ….و از همه مهمتر بازیکن در اخر هر جلسه تمرین حتما باید دویدن و …. را داشته و نهایتا کوفتگی را از بدن مربی بوسیله کشش عضلات و …خارج کند و پس از ان در زمان بسیار کوتاه انچه در ان جلسه شد را توضیح و انچه در جلسه بعد قرار است پیگیر شود را روشن که بازیکن از نظر فکری برای ان اماده باشد و در عین حال سر حال بدون کوفتگی و خستگی سالن را ترک و به مسائل دیگر زندگی از جملع درس و …برسد .در این صورت تمرینات جذاب و کارا بوده و از عادتی تمرین کردن و تکراری خارج خواهیم شد.با تشکر از شما .
باسلام با نظر شماره ۱کاملا موافقم واینجانب در تمرینات ترکیبی برای بازیکنان این موضوع را کاملا درک کردام البته دست آقای ساکیانی دردنکند که زحمت میکشند واین مطالب را درسایت قرار میدهند.
با سلام از استاد ساکیانی بابت زحماتی که درارتباط با برنامه های آموزشی می کشند ممنون هستیم اگر این تمرینات برای بازیکنان در پروسه زمانی مشخصی وتحت نظر مربیان مجرب وبصورت یک تکلیف اجراء شود بازیکنان فعلی از برتری نسبی قابل توجهی برخوردار خواهند شد ولی آنچه که بنظر میرسد کم تمرین کردن وبی اهمیت دادن به تمرینات مدون است واین روندبرای رشد وارتقاء تنیس خطر ناک ونهایت آن پس روی است.
به نام خدا
با سلام
احتراما ؛ نظر ۱ درست است اما مطمینا جناب ساکیانی هم اهدافی در تمریناتشان دارند که مشکل اساسی بیشتر بازیکنان ماست همانند تشخیص و جهش کوتاه، سرعت ساعد ، تشبیه به پوین گیم و… اما آنچیزی که حسن آقا میگن در مورد مربی صادق است که همواره همراه بازیکن در مسابقات باشد و از تک تک بازیهای او فیلم و آمار گرفته و براساس آن ، طراحی تمرین کند.در اینصورت است که باید برروی نقاط ضعف او طراحی تمرین کرده و تا نتیجه گیری نهایی از افزودن تمرین بی مورد جلوگیری کند.
درضمن ؛ به عقیده ی بنده تمرکز کردن به نقطه ضعف بازیکنان در صورتی که خودش هم آگاه باشد باعث تفکرات منفی در بازیکن میشود. گاهی مربی از تمریناتی استفاده میکند که بازیکن درضمن تقویت نقطه ضعف خود از آن آگاه نمیشود یعنی فکر نمیکند این تمرینی که دارد انجام میدهد ، تکیه بر نقطه ضعف او دارد. این تمرین چند حسن دارد”
۱ باعث اشتیاق بازیکن در انجام آن میشود
۲ تفکرات منفی را از بازیکن درو میکند
۳ بازیکن را به این تفکر میرساند که چون مربی دیگر بر فلان تمرینات تمرکز ندارد پس حتما بهبود یافته است. مربی نیز با تایید این موضوع ، خودباوری دوچندان به بازیکن میدهد
.
ممکن است چندین جلسه بازیکن برنقاط ضعف خود کارکرده باشد ، بدون اینکه متوجه شود و این هنر مربیست
با احترام
درضمن باید یادآوری شود که یک مربی برای طراحی تمرین درست و سوق دادن بازیکن به سوی اوج پیشرفت باید از موارد زیر آگاه و براساس آن عمل نماید:
۱ عادات روزانه ی بازیکن
۲ نحوه و زمان استراحت و غدا خوردن و میزان آن
۳ فرهنگ خانوادگی بازیکن
۴ انتطارات والدین بازیکن
۵ سطح تلاش و پشتکار بازیکن
۶ خصوصیت های ژنتیکی خانواده بازیکن و…
این اصول زمانی رعایت میشود که موارد زیر اتفاق افتد :
۱ حاشیه امنیتی مالی مربی
۲ دلسوز و عاشق بودن مربی
۳ مربی بودن به عنوان شغل اول
۴ سطح دانش بالای مربی
فکر نمیکنم این موارد ف حالا حالاها اتفاق افتد مگر با توجه ویژه مدیران و مسولین بالا و حمایت خانواده ها و پیگیری آنها
با سلام
از توجه دوستان تشکر کرده و توضیحاتی را لازم می دانم تقدیم کنم. این جلسه تمرینی و جلسات قبلی ، فقط جلسات تمرینی پیشرفته و مسابقه ای هستند که در هر جلسه تمرین ، که از چند قسمت تشکیل شده است ، تلاش شده که تمرین در بخش اختصاصی ، از حالت از پیش تعیین شده ، به حالت غیر قابل پیش بینی و از قبل تعیین نشده،(anticipation)، مبدل گردیده که عینا همانند مسابقه است و تمام هدف هم همین است که تمرین ، شبیه مسابقه شود. و در مراحل سخت تر ، کلا با سرویس شروع و همانند یک رالی به پایان می رسد و تمرینات از حالت بسته به تمرینات باز تبدیل خواهند شد. بازیکنانی که قصد دارند تمرینات اختصاصی را که تقدیم گردیده، انجام دهند بی شک باید ویژگی تاکتیک پذیر بودن را داشته باشند که شرط آن ، با اراده به توپ ضربه زدن و نیز کنترل و حفظ توپ بر روی میز است و شاید نیاز باشد یک جلسه تمرینی را در چند جلسه به تمرین اختصاص دهید تا بازیکن به راحتی قادر به انجام آن ها باشد پس بازیکنان متوسط و کمتر از آن فقط از تمرینات عمومی آن استفاده کنند و با پیشرفت ، بتدریج تمرینات اختصاصی را انجام دهند. لذا این تمرینات حتی برای بازیکنان ملی پوش بسیار سودمند بوده و شباهت آن به مسابقه ،در آنها به وضوح مشهود است.حتی در بخش عمومی هم ،تنوع تمرین و تفاوتهایی با نوع تمرینات روزمره ، که در باشگاهها انجام می شود ،دیده میشود و در حقیقت تمرینات عمومی در هر جلسه تمرین ، تکمیل کننده همان تمرینات اختصاصی بوده و کمک میکنند تا تمرینات اختصاصی را با سهولت بهتر و بیشر انجام داد. تمرینات اختصاصی ارائه شده ، باعث ارتقای عکس العمل بازیکن ، و استفاده از بهترین حالت اجرای تکنیک را موجب می شود چیزی که نیاز واقعی یک بازیکن در مسابقه بوده و کل هدف را تشکیل می دهد. اگر این تمرینات چنین قابلیتی را بطرز چشمگیر افزایش دهند ، آیا ما چیزی جز این، از تمرین می خواهیم.اگر این تمرینات باعث ارتقای عکس العمل و واکنش پیش بینانه بازیکن شود ف نظر ما را تامین نکرده است. این تمرینات برای تمام بازیکنان قابل استفاده است برای بعضی ها کمتر و برای بعضی ها کاملا به اندازه و برای برخی هم کمتر از نیاز آنها. لذا بجای تاکید روی هدف تمرین، به نیاز بازیکن خودتان توجه فرموده و اگر هم برای بازیکنی مفید نمی دانید ، استفاده نکرده و تمرینی که به مصلحت بازیکن خودی است را انجام داده که قطعا مفیدتر خواهد بود . این تمرینات برای بازیکنان مشخصی نیستند که در آن هدف را مشخص کنم اگر بخواهم همه آیتم ها را در تمرین مشخص کنم ، باید حتما و حتما و حتما بدانیم که این برنامه برای کدام بازیکن است و بر اساس قابلیت های او ، تمرین را طراحی نمود. برای اینکه به منظور من نزدیک شوید، از شما تقاضا دارم، یک جلسه تمرینی سیستماتیک، هدفدار و با تعیین هدف تمرین، مدت دار، علمی و مفید برای همه بازیکنان (فراموش نفرمایید برای همه بازیکنان) طراحی و ارائه فرمایید تا متوجه شوید که وقتی برنامه تمرینی ، که عمومیت دارد ، ارائه می گردد ، نمی شود از آن انتظار بر آورده شدن و تامین همه نیازهای تمام بازیکنان را داشت.چون بحث عمومیت است. لطفا امتحان کنید. باز هم از دوستان و صاحب نظران ممنونم و چنانچه لازم دانستید جلسات بعدی را با احترام خاص تهیه و تقدیم نمایم و اگر هم مفید نیستند ، به طریق دیگر ارائه خدمت نموده و وقت عزیزان را هدر ندهم.
با تشکر
حسن آقا و آقا محمد رضا و آقای مهدی غفاری
با سلام
توضیحات شما با تمرینی که من ارائه داده ام ، فکر کنم تناسبی نداشته باشد من در تمرینات نه اشاره ای به بالا بردن سرعت ساعد و دست داشته ام و نه گفته ام روی نقاط ضعف بازیکن کار نشود یا اینکه مربی از مسابفه و تمرین بازیکن فیلم تهیه بکند یا نکند. من که نمی توانم در یک برنامه تمرین هزاران آیتم را در نظر بگیرم که اگر غیر از این باشد که برنامه تمرینی نیست . هر بازیکنی شرایط خاص خودش را دارد و هیچیک از هر کدام از تکنیکهای ۲ بازیکن در دنیا شبیه بهم نبوده و اختلاف دارند . ۴ نفر در ۴ فصل ، ۴ درخت را ۴ طور می بینند.
با سلام مجدد
پیشنهاد می کنم دوستان برنامه های تمرینی شماره ۳-۲-۱ را یک بار دیگر ملاحظه فرمایند. ان تمرینات مملو از روشهای مسابقه ای و غیر فابل پیش بینی است.بهترین تمرینات شامل تمرینات مسابقه ای و غیر فابل پیش بینی بر اساس قابلیتهای فیزیکی ، فنی ، تکنیکی و تاکتیکی بازیکنان است . همه بازیکنان باید قابلیت انجام تمریناتی که ارائه شده است را دارا باشند و آن چیزی که می تواند در آنها متفاوت باشد مهارت آنهاست.لطفا عنایت فرمایید.
جناب ساکیانی عزیز
سلام
احتراما توضیحات بنده را باردیگر بخوانید. من گفتم شما دارای هدف هستید و برنامه شما درراستای هم قرار دارد. حرفای من در پاسخ شماره ۱ بود.بعضی از تمرینات شما هم در راستای افزایش سرعت ساعد هست. البته نظر شخصی بنده اینطوره
بااحترام
با سلام و عرض ادب.تشکر از اقای ساکیانی .ساختمانی قرار است ساخته شود .مهندس در ده روز اول می تتواند جای ستونها را در اورده و در برنامه بعدی اسکلت بندی و در ادامه ان بتون ریزی و نهایتا در روزهای بعد قالب بندی سقف و سپی بتون ریزی سقف و بلوک و …..ارتباط بین روزهای فعالیت بمدت یک ماه بترتیب مشخص تا طبفه اول تمام شود.حال می شود ابتدا سقف را ریخت بعد اسکلت بندی.در این ساختار اولویت مشخص نقشه مشخص هدف احداث یک طبفه از ساختمانی است که مقرر است در هدف نهایی ۵ طبقه ساخت شود یعنی طبقه اول که هدف کوتاه مدت است بصورتی باتمام می رسد که توانایی ۴ طبقه دیگر روی خود را داشته باشد که هدف دراز مدت و نهایی است.این ارتبامثلا ۲ ماه کاری با ۲ ماه بعد کاری است که ادامه رسیدن به هدف نهایی و اولویت ها کاملا مشخص .صحبتی که هست و سوالی که انجام شده ان است که برنامه تمرینی شما که اعلام کردید برای بازیکن در سطح تیم ملی است ارتباط حلسه اول با دوم و ۳ و ۴ چیست .کجای برنامه پی ریزی است کجای ان اسکلت بندی است و….چطور می شود طبقه اول را زد.با تشکر.و اضافه کردن این مهم که خدای ناکرده بحث ایراد گیری نیست بلکه سازندگی و اضافه شدن اطلاعات است .انسان همیشه در همه چرخه زندگی باید بدنبال تکامل بیشتر در زمینه های مختلف بوده و این عار نیست بلکه انسان پویا بهتر می تواند به همنوع خود کمک کند و از همنوعی دیگر کمک در یافت نمایدوبا تشکر.
با سلام.دوستان در تمرینات طرح شده بایستی محتوی تمرین یا پداگوژی انرا مد نظر داشته باشند.هدف استاد ساکیانی اشنایی مربیان و بازیکنان با این امر است.وگرنه ممکن است یک تمرین برای یک بازیکن ۱۰۰ در صد مفید و برای دیگری ۶۰ درصد یا کمتر یا بیشتر مفید باشد. پس در یک تمرین مشابه هم ممکن است پداگوژی تمرین برای دو نفر متفاوت باشد.هدف از بیان این مطلب باز نمودن پنجره ای بود تا شاید نوع نگاه متفاوت داشته باشیم.بازم از استاد و جناب علوی ممنون
با سلام و عرض ادب.اگر پداگوزی را هم مد نظر داشته باشیم ارتباط بین این پداگوزی ها در ۴ جلسه تمرینی با برنامه تمرینی چیست.تمرینی سیستماتیک می تواند در روزهای مختلف تمرینی اجرا شود که مرتبط باشد.حالا مشگل من ۲ تا شد هم پداگوزی نمدانم هم ارتباط جلسات تمرینی را لطفا کمک.با تشکر.
با سلام و احترام نسبت به تمامی دوستان.
بحث پداگوژی یا محتوای تمرین، بحثیست که جای کار زیادی دارد و متاسفانه در کشور ما آنچنان که باید به آن پرداخته نشده است. اینجانب از دوستی کمک گرفته ام تا در این مورد تحقیق نموده و نتایج و اثرات ان را به سمع و نظر سایر دوستان برسانم. استاد ساکیانی هم به این موضوع توجه داشته اند و به قول معروف ” سفره ای پهن شده و برداشتن هرکس به اندازه ی نیاز آن است “. از آقای احمدی هم بخاطر یادآوری این موضوع تشکر میکنم
با احترام
با سلام
تصور من این است که همه داریم درست می گوییم با این پیش شرط که ، هر کس از دریچه دید خود این موضوع را بررسی و نهایتا نتیجه گیری می کند. معماری که قرار است ساختمانی را بسازد مشخصا اطلاع کاملی از محل احداث، کیفیت زمین محل ساخت، مکان ساخت از نقطه نظر زلزله خیزی ، کیفیت مصالح ساختمانی و دهها مورد دیگر،دارد و لذا با علم کامل به موضوع، شروع به ساخت می کند. ولی من نمیدانم کدام بازیکن ، با چه ویژگیهایی قرار است از آن سود ببرد لذا برنامه تمرینی که ارائه شده ، عمومیت دارد و اگر من بخواهم، مشخصا برای فرد خاصی که شناخت دقیقی از وی دارم ، برنامه ای طراحی و تنظیم کنم در آن صورت اظهارات حسن آقا صحیح است. ضمنا من در نظر شماره ۶ با احترام ،عرض کرده ام:از شما تقاضا دارم، یک جلسه تمرینی سیستماتیک، هدفدار و با تعیین هدف تمرین، مدت دار، علمی و مفید برای همه بازیکنان (فراموش نفرمایید برای همه بازیکنان) طراحی و ارائه فرمایید تا متوجه شوید که وقتی برنامه تمرینی ، که عمومیت دارد و ارائه می گردد ، نمی شود از آن، انتظار بر آورده شدن و تامین همه نیازهای تمام بازیکنان را داشت . چون بحث عمومیت است. لطفا امتحان کنید. من چون احتمال می دهم که کارم درست است اقدام به تهیه و ارسال برنامه می کنم و اگر با کمک گرفتن از نظرات دوستان بتوان ، برنامه بهتری ارائه نمود در آنصورت بسیار جای خوشحالی است و در واقع به کمک هم توانسته ایم کار خوبی که خد مت ناچیزی به علاقمندان است را تقدیم نماییم.از آقایان احمدی و محمدرضای عزیز هم که کمک میکنند موضوع به نحو بهتری و از دریچه دیگری مورد عنایت قرار گیرد ممنونم و اضافه کنم که همه در حال یادگیری هستیم.
سلام آیا برنامه تمرینی های۱،۲،۳…اگر پشت سر هم انجام شوند بهتر است؟