امروز: دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ | ۰۱:۴۵:۵۰  آخرین بروزرسانی : خرداد ۱۹ام, ۱۳۹۲
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : یکشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۰ | کد خبر : 240
    ارسال خبر چاپ خبر
  • نویسنده در این مقاله در پی انتقاد و راهکار مدرن و منصفانه بوده و هرگز دنبال تخریب یاترعیب شخص یا فرد خاصی نیست   وپیشاپیش برای تمامی دست اندر کاران این رشته ورزشی آرزوی موفقیت دارد.امروز برهمگان روشن است که  بازیکنان نسل جدید تیم ملی؛   از مربیان منتخب حرف شنوی ندارند! در وهله اول ؛این سخن ممکن…

    نویسنده در این مقاله در پی انتقاد و راهکار مدرن و منصفانه بوده و هرگز دنبال تخریب یاترعیب شخص یا فرد خاصی نیست   وپیشاپیش برای تمامی دست اندر کاران این رشته ورزشی آرزوی موفقیت دارد.امروز برهمگان روشن است که  بازیکنان نسل جدید تیم ملی؛   از مربیان منتخب حرف شنوی ندارند!
    در وهله اول ؛این سخن ممکن است   عده ای از دست اندر کاران وهمکاران درفدراسیون پینگ پنگ را ناراحت یا نگران کند اما اگر واقعا به دیده دلسوزی و ارتقاءاین رشته ورزشی کمی با دقت نگریسته شود خواهیم دید که این یک واقعیت  بوجودآمده است  که یا بازیکنان ملی فعلی یک سروگردن از مربیان نسل قبل چه از لحاظ تکنیک و چه در حوزه تاکتیک  بالاتر هستند یا اینکه انتصابات  و انتخابات اینگونه مربیان  برمبنای کاردانی  و بازیکن سازی نبوده است.
    امروزه در فرهنگ ورزشی بین الملل به کسی مربی اطلاق می شود که بتواند یک علاقمند به آن رشته ورزشی را از بدو شروع یعنی مقطع پایه زیر نظر گرفته و با همت ودرایت و کاردانی و تجربه  او را به مقاطع موفقیت ارتقا دهد.اما واقعیت این است که در رشته بسیار حساس و پرجاذبه پینگ پنگ خصوصا در این مقطع  این موارد لحاظ نشده  و علاوه برآن  مربیان فعلی رابا ایجاد پستهای جدید و القاب عجیب دچار توهم  و دانایی مطلق میکند.
    آنچه واقعیت دارد و برهمگان پوشیده نیست این است که در نسل گذشته پینگ پنگ ؛مربی اسبق تیم ملی با توجه به اینکه سالها عضو تیم ملی بوده و همچنین  سبک وسیاق بازیگری ایشان دقیقا با روشهای مدرن آن زمان سازگاری داشته  وحقیقتا از لحاظ تکنیک و تاکتیک اگر از بازیکنان ملی آن زمان بیشتر نبود  فاصله نیز نداشت و پرواضح است که نسل خودجوش و ملی فعلی با توجه باینکه پدیده هستند  وسیستم جهانی تغییر نموده (سرعت و قدرت –وزن توپ و تغییر رویه ها و چوبها از لحاظ کاربردی) بیستری از مربیان فعلی  با این سیستم تطبیق نشده اند .
    همه قهرمانان وورزشکاران و فعالان این رشته بخاطر دارندزمانی که در نسل گذشته مربی حرفی میزد یا نکته ای میگفت  عین وحی منزل بازیکن با جان و دل در پی اجرای آن بود  و غالبا نتیجه بخش نیز بود اماانصافا امروزه با این نوع بازیکنان و قهرمانان و ملی پوشان فعلی کدام مربی رابیابیم که بتواند شبیه مربیان گذشته چه در حوزه تکنیک و تاکتیک و چه در حوزه روانی  ومدیریت در دل بازیکنان اثر گذار باشد؟براستی مشکل کجاست؟ وچگونه باید این مشکل واین فاصله را مرتفع نماییم؟؟؟

    مدیر سایت: سید منصور علوی

     
     
    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    نظرات کاربران در "آسیب شناسی معمارانه در پینگ پنگ"
    تازه ترین اخبار