امروز: جمعه, ۳۰ شهریور , ۱۴۰۳ | ۱۸:۱۳:۰۸  آخرین بروزرسانی : آبان ۵ام, ۱۳۹۱
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : جمعه ۵ آبان ۱۳۹۱ | کد خبر : 30693
    ارسال خبر چاپ خبر
  • در حالی است که ورزش فوتبال و تیم ملی کشورمان در سال گذشته عملکرد قابل قبولی را در هیچ یک از رده های سنی خود بر جای نگذاشته و جز ناکامی چیز دیگری برای ورزش کشور به ارمغان نیاورده است. بودجه فدراسیون فوتبال به تنهایی نزدیک به ۴۳ درصد از بوجه کل ورزش را به…

    در حالی است که ورزش فوتبال و تیم ملی کشورمان در سال گذشته عملکرد قابل قبولی را در هیچ یک از رده های سنی خود بر جای نگذاشته و جز ناکامی چیز دیگری برای ورزش کشور به ارمغان نیاورده است. بودجه فدراسیون فوتبال به تنهایی نزدیک به ۴۳ درصد از بوجه کل ورزش را به خود اختصاص داده است و البته با در نظر گرفتن بودجه تحصیصی برای دو باشگاه استقلال و پرسپلیس ۸۲ درصد از بودجه ورزشی کشور را در بر می گیرد.

     

     

    به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور به نقل از بولتن نیوز،تفاوت فاحش بودجه فوتبال و بودجه سایر ورزشهای کشور نشاندهنده این مهم است که ورزش فوتبال که به تنهایی بیش از تمام ورزشهای دیگر کشورمان بابتش پول خرج می شود همواره در این سالها افتخارات کمتری را در سطح آسیا و المپیک و جام جهانی داشته است و این موضوعی است که همواره از سوی مسئولین ورزشی کشور نادیده در نظر گرفته می شود.

     


    در این رابطه به طور مثال تنها نگاهی به جدول بودجه تخصیصی به فدراسیونهای کشور از آغاز سال ۹۰ تا مردادماه ۹۱ نشاندهنده عمق تبعیض و فاجعه در ورزش کشور است و گویا وزارت ورزش هم به آن توجهی ندارد.

     

    بر اساس آمارهای اعلامی که تا این ساعت هم مورد تایید بوده است! فقط بودجه فدراسیون فوتبال در طی این دوره رقمی بالغ بر ۲۷ میلیارد تومان است که البته با در نظر گرفتن ۲۴ میلیارد تومان اعتبار دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که به صورت مستقیم از وزارت ورزش تامین می شود رقم آن به ۵۱ میلیارد تومان خواهد رسید. یعنی بودجه فدراسیون فوتبال بدون دو باشگاه یاد شده به تنهایی نزدیک به ۴۳ درصد از بودجه کل ورزش را به خود اختصاص داده است و البته با در نظر گرفتن بودجه تحصیصی برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ۸۲ درصد از بودجه ورزشی کشور را در بر می گیرد.

     

    این موضوع در حالی است که ورزش فوتبال و تیم ملی کشورمان در سال گذشته عملکرد قابل قبولی را در هیچ یک از رده های سنی خود بر جای نگذاشته و جز ناکامی چیز دیگری برای ورزش کشور به ارمغان نیاورده است.

     

     

    حال سوال مهم از وزارت ورزش این است که چرا علی رقم اینکه ۱۱ فدراسیون ورزشی دیگ کشورمان در دوره ای که بررسی کردیم دارای توفیقات عدیده ای بوده اند و فدراسیون فوتبال هیچ حرفی برای گفتن نداشته است وزارت ورزش و جوانان بیشترین توجه خود را به فدراسیون تیمهای فوتبال کشورمان معطوف داشته و دیگر فدراسیونها را ضمیمه ای از ورزش می داند که باید زیر دست فوتبال تو سری خور باشند؛ ولی افتخار آفرین.

     

    جدول ذیل گواهی است بر ناکامی های فدراسیون فوتبال و تیم ملی از آغاز سال ۹۰ تا مردادماه ۹۱ و کامروایی های ۱۱ فدراسیون وزنه برداری و جودو و کشتی و…. که حقشان تقریبا همواره به وسیله مسئولین ورزشی کشور نادیده گرفته شده و به نفع ثروتمندان ورزشی کشور! کنار رفته اند.

     

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "۱۱ فدراسیون زیر بلیط فدراسیون فوتبال/درصد بودجه فدراسیونهای ورزشی در اختیار تیم ملی و پرسپولیس و استقلال + جدول"
    تازه ترین اخبار