امروز: جمعه, ۳۰ شهریور , ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۵:۲۱  آخرین بروزرسانی : تیر ۸ام, ۱۳۹۴
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۱ | کد خبر : 36834
    ارسال خبر چاپ خبر
  • مدیریت محترم سایت جناب آقای سید منصور علوی   احتراماً ، در این بخش با کسب اجازه از استادان گرانمایه و همکاران عزیز،مجموعه ای به نام « ترفند های امتیاز گیری در تنیس روی میز» را که درحد بضاعت خود تهیه نموده جهت استفاده نونهالان، نوجوانان و…مستعد وعلاقمند که در اقصی نقاط دورو نزدیک کشور…

    مدیریت محترم سایت جناب آقای سید منصور علوی

     

    احتراماً ، در این بخش با کسب اجازه از استادان گرانمایه و همکاران عزیز،مجموعه ای به نام « ترفند های امتیاز گیری در تنیس روی میز» را که درحد بضاعت خود تهیه نموده جهت استفاده نونهالان، نوجوانان و…مستعد وعلاقمند که در اقصی نقاط دورو نزدیک کشور ، از نعمت مربیان دلسوزو با تجربه محرومند تقدیم می نماید ، باشد که سایر همکاران آنرا تکمیل نموده و استادان گرانقدر نیز نظرات اصلاحی خود را اعمال نمایند.

     

    با احترام – نیاز والی اصفهانی

    1 2 3 4

     

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "آموزشی/ترفند های امتیاز گیری در تنیس روی میز"
    1. پژمان پوربختیار گفت:

      با سپاس فراوان از جناب اصفهانی گرامی بسیار آموزنده بود*

    2. محمدرضا از مهریز گفت:

      باسلام و بازهم تشکر از اینکه وقت گذاشته و مطالبتان را تدوین میکنید و در اختیار دیگران میگذارید.
      فکر نمیکنم از بزرگان کسی مایل به بحث کردن باشد.در این یک سالی که گذشت، روند مباحث آموزشی سایت تحت الشعاع هواشی موجود قرار گرفته و پیشا پیش مشخص است که کسی دل و دماغ بحث کردن و ارایه ی مطالب خود را ندارد. بنده درصورت تمایل دوستان و استادان خودم، درمورد تک تک مواردی که شما فرمودید مطالب خود را بیان میکنم اما چه خوب بود تا اشخاص بزرگی که هم من و هم شما افتخار آشنایی با انها را داشتیم ، در این مباحث ورود میکردن تا شاهد نتایج و یکسان سازی خوبی در حوضه ی بحث های فنی می بودیم. حقیقتا با این هواشی موجود که کم هم نیست، دیگر کسی گوشش شنوای این بحث ها نیست. با احترام و پاس فراوان

    3. نیاز والی اصفهانی گفت:

      باسلام واحترام خدمت آقا محمد رضا از مهریز ، کاملاً حق با شماست با این حواشی و … استادان بزرگوار اصلاً دل و دماغ مباحثه ندارند و حق هم با آنهاست ،همه بی حوصله اند،طوطیان شکرشکن نیز نطقشان کور می شود.با تشکر

    4. رحمان محمدی گفت:

      جناب والی زاده با سلام
      در مورد ردیف ۱۶ اگر حریف مواردی را که فرموده اید نداشت لوپ هایمان را به کدام سمت اجرا کنیم؟برای افزایش صبر و بردباری چه توصیه هایی دارید؟
      باتشکر

    5. ضیایی گفت:

      با سلام و تشکر فراوان از مدیریت محترم سایت

    6. نیاز والی اصفهانی گفت:

      با سلام و عرض ادب و احترام حضور مدیریت محترم سایت ، استادن گرانمایه و دوستان عزیز ، در پاسخ به آقای احمد …….گرامی ( قاعده بر این است که با نام کامل وارد بحث شویم) در مورد ردیف ۲۰ ترفند های …. و معذرت خواهی برای تأخیر ، معمولاً یک بازیکن به تناسب فیزیک بدنش ( نسبت پایین تنه به بالا تنه) برای اجرای یک تکنیک حمله ای معین ، با خم کردن زانو وکفل وجلوبردن بالا تنه خود و…….مرکز ثقل بدنش را به اندازه لازم پایین می برد تا به خوبی در جاهای مختلف میز تکنیک را اجرا کند وبا تمرین کافی مهارت لازم را پیدا کند ودر حین مسابقه با جاگیری مناسب و…… در شرایط متعادل به صورت ملکه تکنیک را با همان مرکز ثقل اجرا می کند که مورد نظر است زیرا درصد فراوانی آن زیاد است ( قاعده ] ، ولی بهر دلیل از جمله جا گیری نامناسب ، حرکت پا غیر هم زمان و….هر گاه تحت فشار قرار گیرد و به صورت نا متعادل ، مرکزثقل بالاتر ویا پایین تر و یا پای بسیار کشیده و…… حرکتهای غیر عادی انجام دهد چه منجر به کسب امتیاز شود و یا نه مورد نظر نیست و استثناء محسوب می شود.
      ودر پاسخ به دوست عزیز آقای رحمان محمدی ، همانطور که تلویحاً اشاره داشته اید در بازی های امروزی که بیشتر نزدیک ویا میانه از میز ( کلوز و میدل) با تاکتیک محوری تاپ اسپین ( فورهند وبکهند) ودر نقاط متغیر میز اجرای تکنیک می کنند ولی تأکید « ردیف ۱۶ ترفند ها ی…..) اشاره به این مطلب دارد که اجرای تاپ اسپین های متوالی ومتغیر المکان هم تاکتیک است که امتیاز بگیرد وهم استراتژی است که در صورت باورمند بودن حتی اگر گیمی را هم از دست دهد با صبوری و ادامه آن به احتمال زیاد پیروز می شود. موفق باشید .

    7. موسی زندی گفت:

      باسلام خدمت جناب والی
      در مورد بند ۳ انطور که فرموده اید دیگر احتیاجی به تشخیص نداریم ودر هر صورتی میتوانیم هر نوع سرویس حریف رابا ضربه هول پاسخ دهیم. در صورتی که سرویس حریف دارای پیچ زیر باشد ایا دریافت ما به وسط میز حریف خواهد رسید؟ در صورت راهنمایی از شما ممنونم

    8. مدیر سایت گفت:

      به نام خدا
      جناب احمد
      با سلام
      احتراما،حتما باید نام و فامیل شما برای مدیر سایت مشخص وشناخته شده باشد.در غیر این صورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
      با تشکر

    9. نیاز والی اصفهانی گفت:

      با سلام و عرض ادب و احترام حضور مدیرت محترم سایت ، استادان گرانقدر و دوستان عزیز ، در پاسخ به دوست گرامی آقای موسی زندی به نظر بنده یکی از انواع برگشت سرویس فورهند ساده ( درایو ویا هول ) است و نه بهترین آن ودر مورد بهترین دریافت در برابر سرویس های زیر آنچه از فیلم های بهترین بازیکنان دنیا نتیجه می شود این است که : درصورتی که پیچ زیر از طول و یا عرض سطح بازی خارج شود بهترین دریافت تاپ اسپن (پرپیچ و یا سرعتی و یاهر دو)است واگر سرویس پیچ زیر کوتاه (داخل میز) باشد پوش کوتاه در جهت مخالف حریف ویا وسط میز و یا پوش عمقی آنهم به صورت غیر منتظره در گوشه بکهند است . موفق باشید.

    10. محمدرضا از مهریز گفت:

      سیدحان سلام. لطفا مطلب ” از چه چوب ورویه ای استفاده کنیم ” که در سایت mehriztt قرار داده ام را درصورت امکان برای بحث و نظرات دوستان ، درسایت خود قرار دهید. البته مطالبی در مورد خواص جدید و ترکیبات جدیدی افزوده شده به چوبها نیز در دست نوشتن دارم که میتوان به عنوان نظر در ذیل آن قرار دهم. ممنون

    11. نیاز والی اصفهانی گفت:

      با سلام خدمت کلیه عزیزان ، آقا محمد رضا دهقانی زاده گرامی ، از این که مطالب مفیدی را در سایت فوق الذکر نگاشته اید به شما خسته نباشید می گویم وبرایتان بهترین ها را آرزومندم.

    12. محمدرضا از مهریز گفت:

      با سلام خدمت سید عزیز که مارا همانند سابق از یاد برده اند و همچنین جناب آقای نیاز والی اصفهانی که همانند برادر بزرگنر بنده به من لطف دارید.این مطلب هنوز تکمیل نیست و با پیشرفت علم جدید نیز درحال تغییر است. میخواستم با گذاشتن مطلب در این سایت که امکان نظر گذاشتن فراهم است ، مطالبی به آن اضافه کنم که گویا صلاح نیست. موفق و سلامت باشید. با احترام

    13. محمد ابراهیمیان گفت:

      با سلام خدمت مدیریت سایت وآقای والی اصفهانی.دررابطه با مطالب آقای والی اصفهانی ذکر چند نکته را لازم میدانم.در شماره های ۲و۷ به استفاده از تک اشاره شده است که این تکنیک درسالهای اخیر تقریبا منسوخ شده است.ودررابطه با شماره ۱۰ اگر منظور از مخفی کردن راکت در هنگام تماس توپ با راکت است که خطاست واگر منظور قبل از شروع سرویس است که جه سودی برای بازیکن مقابل دارد.در ضمن در مطلب اول ایشان در تاریخ دوم اسفند ماه ازایشان به عنوان یکی از مربیان اصفهانی نام برده شده است که شاید این اشتباه به خاطر پسوند نام خانوادگی ایشان میباشد .با سپاس.

    14. نیاز والی اصفهانی گفت:

      با سلام و عرض ادب و احترام حضور مدیریت محترم سایت ، استادان گرانمایه و دوستان عزیز ، در پاسخ به دوست گرامی آقای محمد ابراهیمیان ، درست است که در بازی های سطح بالا اجرای برخی تکنیک ها نه فقط تک بلکه به طورکلی خشکه زنی ، اجرای تکنیک های دفاعی حتی پاس بلند و یا فاصله گرفتن از میزو….. به علت تغییر سبک بازی و افزایش سرعت بازی و آسیب های بدنی و…….بشدت کاهش یافته است ولی نفی نشده و در بازیهای سطح میانی به کار می رود. و اما در مورد ردیف ۱۰ از نظر قوانین داوری : هیچ قانونی در مورد اینکه راکت، زمان پرتاب توپ کجا باشد، وجود ندارد و چون حریف تنها یک لحظه هنگام برخورد توپ به راکت آنرا می بیند احتمال خطا برای او زیاد می شود. موفق باشید.

    15. مهدي گفت:

      با سلام و احترام
      بسیار مفید و جالب بود.
      با تشکر و آرزوی سلامتی برای شما مربیان دلسوز

      • مدیر سایت گفت:

        به نام خدا
        جناب مهدی
        با سلام
        احتراما،لازم است بصورت کامل خو را معرفی بفرمایید
        با تشکر


    تازه ترین اخبار