اخبار, خبرهای اصلی

بودجه وزارت ورزش وکمیته المیک بازهم کم شد!

طبق آخرین اخبار از منابع موثق دولت در سال 92 بودجه وزارت ورزش و کمیته المپیک را کاهش داده است.

به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشوربه نقل از منابع موثق در وزارت ورزش وجوانان دولت بودجه وزارت ورزش  وکمیته ملی المپیک را در سال 92 کاهش داده است.

طبق آخرین خبرها در این باره بودجه سال 92 وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به نسبت سال گذشته 10 درصد  کاهش داشته است که این کاهش میتواند به یک بحران اساسی در ورزش کشور در سال جاری مبدل گردد.

بودجه وزارت ورزش و جوانان در سال 90، 360 میلیارد تومان، در سال 91،‌ 241 میلیارد تومان و در سال 92، 201 میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته با کاهش 17 درصدی روبرو شده است.

همچنین بودجه کمیته ملی المپیک در سال 90، 24 میلیارد تومان، در سال 91، 25.5 میلیارد تومان و در سال 92، 22.8 میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته 10 درصد کاهش یافته است.

البته بحص بودجه باید با تایید مجلس برسد.

باتوجه به اینکه در سال 91 یکی از اصلی ترین مشکلات بحث کمبود بودجه ونقدینگی بوده است با عنایت به کاهش ده درصدی در سال جدید با توجه با تورم موجود باید منتظر یک بحران در این حوزه باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *