امروز: جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ | ۰۵:۰۸:۴۲
آخرین بروزرسانی :
شهریور ۲۷ام, ۱۳۹۰
سرخط خبری :
تبلیغات
این کمیته با ارائه اطلاعات و برنامههای جدید به مربیان سراسر کشور وساختن نسل نو از بازیکنان که پشتوانهای برای آینده باشند و در راه اعتلا، احیا وایجاد رقابت در بین آنان تلاش مینمود. متأسفانه فدراسیون فعلی بر خلاف گفتههای خود- که باید به این کمیته اهمیت زیادی داده شود و اینکه فدراسیون قبلی توجهی…
این کمیته با ارائه اطلاعات و برنامههای جدید به مربیان سراسر کشور وساختن نسل نو از بازیکنان که پشتوانهای برای آینده باشند و در راه اعتلا، احیا وایجاد رقابت در بین آنان تلاش مینمود. متأسفانه فدراسیون فعلی بر خلاف گفتههای خود- که باید به این کمیته اهمیت زیادی داده شود و اینکه فدراسیون قبلی توجهی به این موضوع نداشته است و باید به جای داوربیشتر، مربی بیشتری پرورش داده شود- نه تنها طی دو سال اخیر این کمیته را تعطیل شده بلکه جلوی کلاسهای آموزشی برای علاقهمندان نیز گرفته شده و دیگر خبری از کلاسهای مربیگری نیست. فکر میکنم این مورد نیز مثل برنامههای دیگر ایشان میباشد و باید حتما از خارج وارد شود زیرا در داخل کشوروجود ندارد پس از برکناری مسؤول کمیته مربیان ایشان فرمودند که در طی این مدت چه کاری انجام شده است.
حال به شرح گوشهای از کارهای انجام شده توسط کمیته قبلی میپردازیم:
-
تهیه و تنظیم آئین نامه کمیته که پس از گذشت دو سال اظهار بیاطلاعی کرده واصلا آن را نگاه هم نکردهاند. زیرا به دلیل اهمیت موضوع آن را دور انداختهاند.
البته شایان ذکر است که تمامی این مراحل در زمان مهندس شهنازی ریاست قبلی فدراسیون صورت گرفته است.
-
معرفی اعضاء این کمیته به فدراسیون قبلی و تشکیل جلسه و نوشتن تمامی برنامه ها برای پیشرفت کار برای سازندگی که صورت جلسه آن نیز به ایشان تحویل گردید. این مهم نیز در زمان مهندس شهنازی انجام شده است.
-
پس از گذشت ۵ ماه از مسئولیت ایشان با مراجعه مجدد و صحبت دوباره این کمیته که ایشان فرمودند مربیان فعلا خواب هستند و نیاز به تشکیل و انجام کار نمیباشد.
-
دعوت از مربیان سراسر کشور به اردوی تیم ملی جهت دیدن یک دوره عملی وبرنامههای مختلف تمرینی، تکنیکی، تاکتیکی، بدن سازی و سایر موارد تا پس از گذشت یک هفته به استان خود رفته و آموختههای خود را برای سازندگی پیاده کنند. لازم به ذکر است که تمام هزینهها در طول مدت یک هفته به عهده فدراسیون بوده و فقط هزینه رفتوآمد با استان مربوطه میبود. وقتی با ایشان(ریاست فعلی)صحبت شد و پیشنهادگردید که همه را به صورت CD در اختیارمربیان و استانها قرار خواهند داد حال کی؟ خدا میداند. آیا به نظر شما کار به صورت عملی و حضوری نیز دیدن و نوشتن و نت برداشتن و با سؤال و جوابها بیشتر به نتیجه نمیرسد؟
-
تشویق مربیان خردسالان، نونهالان، نوجوانان و جوانان که طی نامه به استانها اعلام گردید هر مربی که بتواند بازیکن پروش دهد و در مسابقات ردهبندی مقام اول را کسب نماید؛ حقوق در نظر گرفته شده از طرف فدراسیون به مدت یک سال پس از گزارش استان نسبت به کار و ادامه برنامه پرداخت گردد.
-
برنامه برای بیشتر شدن تعداد نفرات تا مقام سوم و سه مربی را در سال دربر گیرد نیز به تصویب رسیده بود ولی باز ایشان با برنامههای خود که هیچگونه نظری به کمیته مربیان نداشت و نمیخواست مربی وجود داشته باشد کم لم یکن گردید.
-
یکی دیگر از کارها گرفتن آمار کلیه مربیان در سراسر کشور با درجه وکارت و تفکیک آنها نسبت به فعالیتشان در این عرصه بود که آن هم بیثمر و بیهوده بوده و از نظر ایشان بیاهمیت مینمود و قابل فکر کردن هم نبود.
-
کار روی CD مقام استانها و یافتن راه و روش برای دادن امتیاز بصورت تخصصی در رشته تنیس روی میز که استانها با فعالیت در بندهای تعیین شده بتوانند امتیاز بیشتری کسب کرده و این امر نهتنها باعث رقابت دربین آنها میشد بلکه نسل جدید از خردسالان، نونهالان و نو جوانان در تمامی استانها ساخته میشد. و…..
حال به این بسنده کرده و سخن را کوتاه میکنیم و پس از گذشت یک برنامه زمانی که از دست رفته و این رشته با ورود ایشان از تمامی مسائل دور شده و پلههای سقوط را یکی بعد از دیگری طی کرده وبی نتیجه و ساکن بدون فکری برای آینده باقیمانده، به نظر شما نباید فکری کرده و این کشتی را که جای جای آن صدمه دیده کمک کرده و به سر منزل مقصود رساند و از سقوط بیش از حد آن جلوگیری کرده و حداقل این داشتههای فعلی را نیز از دست ندهیم، زیرا هرآنچه که بود رفت…
نویسنده :آقای عادل علیپور
نظرات کاربران در "کمیته مربیان و اهمیت آن در سازندگی و پرورش بازیکنان"
[…] کمیته مربیان و اهمیت آن در سازندگی و پرورش بازیکنان […]