امروز: جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ | ۲۳:۵۲:۲۲  آخرین بروزرسانی : آذر ۳۰ام, ۱۳۹۲
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۲ | کد خبر : 50287
    ارسال خبر چاپ خبر
  • لیگ برتر پینگ پنگ بانوان به دلیل مشکلات مالی و نبودن اسپانسر قرار است متمرکز باشد اما در این صورت تا چه اندازه این رقابت ها می تواند نام “لیگ برتر” را یدک بکشد؟   به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی فدراسیون پینگ پنگ از برگزاری متمرکز لیگ برتر پینگ پنگ بانوان ایران…

    لیگ برتر پینگ پنگ بانوان به دلیل مشکلات مالی و نبودن اسپانسر قرار است متمرکز باشد اما در این صورت تا چه اندازه این رقابت ها می تواند نام “لیگ برتر” را یدک بکشد؟

     

    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی فدراسیون پینگ پنگ از برگزاری متمرکز لیگ برتر پینگ پنگ بانوان ایران خبر می دهد که استقبال نکردن تیم ها از این مسابقات به صورت رفت و برگشت و پایین بودن مبلغ قراردادهای بانوان، دلیل اصلی تغییر شکل برگزاری این رقابت هاست اما این سوال مطرح است که برگزاری لیگ برتر آن هم تنها در سه روز مسابقه رفت و سه روز مسابقه برگشت می تواند برای بانوان پینگ پنگ ایران مفید باشد؟ آیا هدف از برگزاری این رقابت ها تنها یدک کشیدن نام لیگ برتری است که برای ملی پوشان شناخته شده برگزار می شود؟ یا قرار است مسابقاتی باشد که در برهه زمانی چند ماه زمینه شناسایی چهره های جدید را ایجاد کند؟

     

    اصلا اصرار این که لیگ متمرکز که تنها یک هفته به طول می کشد را “لیگ برتر” نام گذاری کنیم چیست؟ آیا لیگ برتر چارچوب و قاعده ای ندارد؟ و قرار است چنین مسابقاتی را داشته باشیم که بگوییم لیگ برتر برگزار کرده ایم؟! در شرایطی که هنوز خبری از اردوی تیم ملی نیست و بانوان به ندرت به مسابقه بین المللی اعزام می شوند ملی پوشان با خانواده های خود تمرین می کنند اما آیا پینگ پنگ برای بانوانی که پدر یا برادر پینگ پنگی ندارند جایی ندارد؟

    به فرض آن که چاره‌ای جز برگزاری متمرکز این رقابت ها برای پینگ پنگ بانوان نیست و بودن این رقابت ها بهتر از نبودنش است اما سوال این است که فدراسیون کدام مسابقه را جایگزین مسابقات لیگ می کند؟ لیگی که باید برگزاری‌اش چندین ماه طول بکشد تا ورزشکاران زیر نظر باشگاه های خود تمرینات منظمی داشتند و در فصل مسابقات به سر ببرند. البته باید دید که آیا مسابقاتی که لیگ برتر نامیده می شود، از چنین مشخصه هایی برخوردار است ؟ این که مسابقات طولانی مدتی نباشد و تمرینات باشگاهی وجود نداشته باشد تنها بازیکنان چند روز مانده به رقابتی فراخوانده شوند، چقدر با ورزش حرفه ای همگون است و تا چه اندازه فرصت استعدادیابی را برای این بخش مهیا می کند؟

    کافی است نگاهی به ترکیب چند ساله تیم ملی بانوان داشته باشیم تا متوجه شویم تنها چند بازیکن مشخص عضو تیم ملی هستند که اتفاقا با توجه به نامهربانی هایی که به لیگ بانوان می شود ترجیح می دهند مسابقه لیگ را با مشکلات کمتر و در چند روز به پایان برسانند. آن ها معتقدند وقتی قراردادهای لیگ و شرایط مسابقات حرفه ای نیست بهتر است با همان میزان قرارداد لیگ به صورت متمرکز برگزار شود نه این که ماه ها درگیر مسابقات لیگ باشند و در نهایت هم قراردادی ناچیز را بگیرند. حداقل اگر لیگ متمرکز باشد، هم زمان کمتری می گیرد و هم قراردادهایشان کمی منطقی تر به نظر می رسد.

    محجوبه عمرانی، نفر دوم پینگ پنگ بانوان ایران در این باره به خبرنگار ورزشی ایسنا می گوید: با توجه به این که باشگاه ها توانایی ندارند قرارداد خوبی را با ما ببندند بهتر است با همان میزان قرارداد، مسابقات به صورت متمرکز برگزار شود چون به طور مثال نمی ارزد که با قرارداد مثلا ۴ میلیونی سه ماه درگیر مسابقات رفت و برگشت باشیم اما اگر مسابقات متمرکز باشد چنین مبلغی منطقی تر است.

    وی درباره این که آیا برگزاری لیگ برتر بانوان به صورت متمرکز کیفیت این رقابت ها را پایین می آورد یا خیر؟ اضافه می کند: درست است که از لحاظ فنی کیفیت مسابقات لیگ پایین می آید اما ما هم ازنظر مالی تامین نمی شویم. وقتی در پینگ پنگ بانوان حرفه ای کار نشود ما هم فنی فکر نمی کنیم. از سوی دیگر ما هیچ پولی از پینگ پنگ در نمی آوریم و درآمد ما از لیگ است.

    ملی پوش پینگ پنگ بانوان در پاسخ به این که آیا در کشورهای دیگر هم لیگ برتر به صورت متمرکز برگزار می شود؟ می گوید: فکر نمی کنم که در کشورهای دیگر مسابقات لیگ به صورت متمرکز باشد اما وقتی اسپانسر و منابع مالی نیست دیگر چاره ای نمی ماند. من نمی دانم که ریشه مشکلات از کجاست، یا چه کسی باید این مشکلات را برطرف کند اما معتقدم که برگزاری مسابقات به صورت متمرکز بهتر از برگزار نشدن این رقابت هاست.

    عمرانی درباره این که فکر نمی کنید غیر از ملی پوشان شناخته شده همچون شما، لیگ برای بازیکنان جوان دیگری هم هست که شاید تنها فرصت برای کشف استعدادشان باشد، گفت: وظیفه من نیست که به این موضوعات فکر کنم. ممکن است پیشنهاداتی داشته باشم اما بحث این است که نمی دانم مشکل اصلی جذب اسپانسر و … چیست.

    به گزارش ایسنا، پریسا صمدی دیگر ملی پوش ایران است که در این باره نظری مشابه عمرانی دارد، می گوید: زمانی که تیم ها برای برگزاری لیگ به حدنصاب نمی رسند راه دیگری غیر آن که مسابقات به صورت متمرکز برگزار شود وجود ندارد. در لیگ برتر هم تنها چهار مسابقه رفت و چهار مسابقه برگشت را برگزار کردیم که از نظر تعداد روزهای مسابقه تفاوت چندانی با مسابقات متمرکز ندارد.

    وی ادامه می دهد: متاسفانه حمایتی از بانوان صورت نمی گیرد و باشگاهی نمی خواهد سرمایه گذاری در پینگ پنگ بانوان داشته باشد، با این شرایط بانوان باید چکار کنند؟ معتقدم که باید در ورزش بانوان تحول عظیمی صورت گیرد تا این مشکلات برطرف شود.

    صمدی درباره وضعیت تمرینات خود می گوید: من تمریناتم را در خانه انجام می دهم و به صورت خانوادگی تمرین می کنیم. در حال حاضر هم برای تشکیل اردوی تیم ملی خبری به ما نداده اند اما می دانم قرار است مسابقات دهه فجر در تهران برگزار شود.

    به گزارش ایسنا، پیش از این هم منیژه ابری که پس از استعفای نایب رییس سابق بانوان فدراسیون پینگ‌پنگ به عنوان نماینده بانوان در کمیته فنی حضور دارد، اعلام کرده بود: امسال می‌خواهیم لیگ پینگ‌پنگ بانوان را به صورت متمرکز برگزار کنیم و به تیم‌ها گفته‌ایم که اگر پول بازیکنان را بدهند، ما هم این مسابقه‌ها را به صورت متمرکز برگزار خواهیم کرد.

     

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "لیگ متمرکز پینگ پنگ بانوان واقعا “برتر” است!؟"
    1. عمیدی گفت:

      با سلام اکنون که تمایلی برلی برگزاری لیگ بصورت رفت و برگشت در سطوح ملی دیده نمیشود هیاتهای استانی ،برای حفظ ورزش بانوان با لیگهای استانی و منطقه ای تلاشی مضاعف داشته باشند


    تازه ترین اخبار