امروز: جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۶:۰۸  آخرین بروزرسانی : آبان ۱۵ام, ۱۳۹۴
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : جمعه ۱۵ آبان ۱۳۹۴ | کد خبر : 68009
    ارسال خبر چاپ خبر
  • سرپرست سابق امور دبیری فدراسیون تنیس روی میز گفت: کل بودجه فدراسیون پینگ‌پنگ از یک فوتبالیست کم‌تر است در حالی که اگر کمی بیشتر خیلی از مشکلاتمان حل می‌شد. به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ  کشور،امیر عمیدی، سرپرست سابق امور دبیری فدراسیون تنیس‌روی‌میز کشورمان و مدرس این رشته در گفت‌و‌گو با خبرنگار سایر حوزه‌ها گروه…

    amidid
    سرپرست سابق امور دبیری فدراسیون تنیس روی میز گفت: کل بودجه فدراسیون پینگ‌پنگ از یک فوتبالیست کم‌تر است در حالی که اگر کمی بیشتر خیلی از مشکلاتمان حل می‌شد.

    به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ  کشور،امیر عمیدی، سرپرست سابق امور دبیری فدراسیون تنیس‌روی‌میز کشورمان و مدرس این رشته در گفت‌و‌گو با خبرنگار سایر حوزه‌ها گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص عملکرد فدراسیون سعادتمند در یک دوره کوتاه ۷ یا ۸ ماهه گفت: نمی‌توان عملکرد سعادتمند را به شکل سیاه‌و‌سفید بررسی کرد زیرا هم نقاط ضعف و هم نقاط قوتی در دوره وی وجود داشته است. وی در دوره کوتاه خود وظیفه داشت که بر اساس آیین‌نامه مجمع را برگزار کند که این کار را نکرد و همین کوتاهی باعث می‌شود که مجمع زیرسوال برود زیرا ممکن است، شاکیانی داشته باشد.

    وی افزود:همچنین از دیگر نقاط ضعف وی می‌توان به نبود هماهنگی میان فدراسیون داستان‌ها اشاره کرد. اما با تمام این موضوعات سعادتمند توانست با تیم خوبی شروع به کار کند و برنامه‌هایش را اجرایی کند. البته بازهم می‌گویم اگرهمکاری وی با استان‌ها بیشتر بود و یا مجمع را برگزاری کرد بهتر می‌توانست عمل کند. از حق نمی‌توان گذشت سعادتمند در حقیقت سکان‌دار جایی شده بود که مشکلات بسیار زیادی داشت.

    دبیر سابق فدراسیون در ادامه در خصوص ویژگی‌ها و خصوصیت‌های رییس جدید اظهار داشت: دو اصل بسیار اهمیت دارد. امانت و عدالت، رییس جدید فدراسیون را امانت می‌گیرد و باید در تمام زمینه‌ها مانند تامین و توزیع منابع مالی، سرویس‌دهی به بازیکنان و مربیان، تعامل با استان‌ها،پژوهش و سایر موارد عدالت را اجرا کند و یک هم دلی به وجود آورد.

    امیر عمیدی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که آیا تنیس‌روی‌میز در کشورمان با توجه به امکانات و پتانسیل و کم‌بود منابع مالی توانسته به جایگاه واقعی خود برسد یا خیر عنوان کرد: برای پاسخ به این سوال باید ابعاد مختلفی را بررسی کرد. به طور مثال هم اکنون در تمام پارک‌ها و مدارس میز پینگ‌پنگ وجود دارد یا در هر شهر حداقل یک سالن کوچک وجود دارد در مجموع امکانات سخت افرازی خوبی وجود دارد.

    وی افزود: همچنین تاکنون ۵۰ هزار کارت بیمه صادر شده است که البته ۳ الی ۴ برابر ورزشکار این رشته وجود دارند که تاکنون کارت بیمه دریافت نکردند. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت تنیس‌روی‌میز از ۵ تا ۹۵ سالگی استقبال کننده دارد ولی متاسفانه تجهیزات تا حدودی گران است اگر چه امکانات مناسب این رشته فراهم شده است. خوشبختانه با اطمینان می‌توان گفت پینگ‌پنگ امروزه در کشور در میان ۴-۵ رشته اول ورزشی از جهت توجه عمومی قرار دارد اما متاسفانه از جهت مسائل مالی در ۴-۵ رشته آخر کشور قرار دارد.

    وی در ادامه افزود: رقم بودجه‌ای که فدراسیون در ابتدای سال دریافت کرده است ۴۳۰ میلیون تومان بوده و آخر سال نهایتا یک میلیارد در مجموع دریافتی داشته باشد که از دستمزد یک فوتبالیست کم‌تر است. اگر همین بودجه دو برابر شود بسیاری از مشکلات حل می‌شود.به هر حال باید باشگاه‌های توسعه یابند و سطح مسابقات بالا برود.
    عمیدی در خصوص کاندیدهای انتخابات هم اظهار داشت: خوشبختانه پینگ‌پنگ‌ها زیاد هستند ولی مطمین هستم تعداد کاندیدها ۱۷ نفر نمی‌ماند و تا روز انتخابات به ۶-۷ نفر می‌رسد.
    وی در ادامه در خصوص عملکرد تیم ملی در دوره سعادتمند و موقعیت در مسابقات قهرمانی آسیا گفت : این عملکرد و موفقیت را نباید به اسم یک نفر مصدره کرد ممکن است یک بازیکن در ۷ ، ۸ یا ۱۵ سال تلاش و زحمت به موفقیت برسد . در یک دوره کوتاه نمی‌توان یک بازیکن خیلی عالی به وجود آورد اگر چه برگزاری اردو‌های مناسب می‌تواند باعث آمادگی بیشتر بازیکنان شود. به طور مثال یازیکنانی مانند افشین نوروزی و نوشاد عالمیان محصول یک دوره کوتاه نیستند بلکه از دوره شهنازی و زارع‌پور تاکنون برای این بازیکنان زحمت کشیده شده است و برای این‌که هم اکنون این بازیکنان درجایگاه فعلی باشند علاوه‌بر مربیان ، بازیکنان قبلی هم به ‌آن‌ها کمک رسانده‌اند.
    عمیدی در ادامه گفت: یکی از مشکلات بزرگی که وجود دارد آن است که بازیکنان اول و دوم و سوم مردان کشورمان در رتبه‌های ۱۰۰ الی ۲۰۰ جهان هستند در حالی که بقیه بازیکنان از رده ۴۰۰ به بعد حضور دارند. این تفاوت میان بازیکنان وجود نداشتن تیم دوم بسیار بد است. اگر به طورمثال نوشاد که که هم اکنون عیال دار است بخواهد دیگر بازی نکند و به مربیگری روی بیاورد چه کسی جایگزین وی می‌گردد؟ باید تلاش کنیم تا جایگزین‌های خوبی پیداکنیم.
    وی خاطرنشان کرد: بعد از نزدیک به ۳۵ سال در بانوان تنها یک خانم شهسواری و عمرانی را داریم. باید به وضعیت‌ها هم رسیدگی شود و حداقل حیطه تیم ملی را به ۲۰ نفر افزایش داد. زیرا اگر تیم دوم و سوم نداشته باشیم نمی‌توانیم موفق شویم. به طور مثال در مسابقات قهرمانی آسیا دیدم که تیم هند به دلیل نبودن کمال چنتا پس از چندین سال به ما باخت ب دلیل این که تیم دوم قوی تری نداشت ولی کشوری مثل چین اگر با تیم بیشتر خود هم به مسابقه‌ای برود مدعی است.
    عمیدی در ادامه افزود : باید به بازیکنانی مثل اخلاق‌پسند هم توجه شود و سرمایه‌گزاری در تیم‌های جوانان و نوجوانان هم افزایش داد. سعادتمند هم با توجه به بودجه و امکاناتی که در اختیار داشته توانسته عملکرد خوبی داشته باشد.
    عمیدی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که میزان موفقیت تیم ملی را در مسابقات جهانی مالزی چقدر می‌بینید اظهار داشت : بحث ما حالا مسابقات مالزی نیست و ما دو مسئله مبهم را در پیش رو داریم. در دوره گذشته المپیک ما دونماینده داشتیم و باید سعی کنیم که علاوه‌بر حفظ این دو یک بازیکن دیگر هم اضافه کنیم و شاید به همین دلیل مسابقات جهانی مالزی در اولویت اصلی نباشد. ولی اگر در مسابقات شرکت کردیم و این دوره از بازی‌ها به صورت تیمی بود کسب مقام ۲۵ام الی ۳۳ام یک نتیجه خوب و عادلانه برای ماست.
    عمیدی در انتها در پاسخ به سوالی مبنی بر این که :‌با توجه به زمان کم موجود ازانتخابات تا انتخابی المپیک می‌توان برای حضور در المپیک برنامه ریزی کرد یا خیر گفت: در دوره گذشته که دبیر فدراسیون بودم سعی کردیم تا جام فجر را برگزار کنیم و مقام افراد حاضر را آنالیز کنیم.
    باید برای حضور در المپیک برنامه ریزی کرد و باید مقام حریفان را شناخت. تمام فیلم‌های بازی حریفان باید دیده شود و حریفان آنالیز شوند تا نقاط ضعف و قدرت حریفان برای رقابت مشخص شود. در تورهای بین المللی باید جدا از بازیکنان مربیان هم فرستاده شوند تا نحو بازی حریفان آنالیز شود. متاسفانه تاکنون اینگونه نبوده اگر هم کسی فرستاده شده تنها برای تیم خودش رفته است.
    برای شناخت و آنالیز حریفان وجود یک کمیته فنی که متشکل شده از آنالیزورها باشد الزامی است. متاسفانه هم اکنون کمیته فنی از ترکیب داوری تشکیل شده تا فنی و همین موضوع باعث شده کمیته قوی نداشته باشیم تا بتوانیم قوی‌تر عمل کنیم.

     

     

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "عمیدی: کل بودجه فدراسیون از یک فوتبالیست کم‌تر است"
    تازه ترین اخبار