امروز: پنج شنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۳ | ۱۹:۵۷:۲۴  آخرین بروزرسانی : اسفند ۱۷ام, ۱۳۹۴
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : دوشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ | کد خبر : 73008
    ارسال خبر چاپ خبر
  • صعود خارق‌العاده بازنده قدیمی به ایران؛

    زنگ خطری برای بی‌توجهی‌های مسئولان

    +توضیح مدیر سایت

    عنوان سومی تیم ملی تنیس روی میز انگلیس در مسابقات قهرمانی جهان در مالزی یکبار دیگر زنگ خطر را برای ورزش کشور به صدا درآورد. به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور وبه نقل از خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم ملی تنیس روی میز ایران در پایان مسابقات تیمی قهرمانی جهان که به میزبانی کوالالامپور…

    عنوان سومی تیم ملی تنیس روی میز انگلیس در مسابقات قهرمانی جهان در مالزی یکبار دیگر زنگ خطر را برای ورزش کشور به صدا درآورد.

    به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور وبه نقل از خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم ملی تنیس روی میز ایران در پایان مسابقات تیمی قهرمانی جهان که به میزبانی کوالالامپور برگزار شد، با چهار پله سقوط نسبت به دوره گذشته در رده ۳۳ قرار گرفت.

    این نتیجه در حالی رقم خورد که تیم ملی انگلیس با صعودی عجیب به مقام سومی مشترک با کره جنوبی رسید که این یک حقیقت تلخ برای تنیس روی میز ایران بود؛ حقیقتی که یکبار دیگر عدم برنامه‌ریزی و البته بی‌توجهی مسئولان را نشان داد.

    تیم ملی ایران در سال ۲۰۱۰ در مسکو با ترکیب محمدرضا اخلاق پسند، نوشاد عالمیان و مهران احدی ۳ بر یک انگلیس را شکست داد. در آن تورنمنت ایران در رده ۳۵ ایستاد و انگلیس در رده ۳۸ قرار گرفت.

    دو سال بعد از مسابقاتی که به میزبانی شهر دورتموند برگزار شد، ایران با ۲ پله صعود در رده ۳۳ قرار گرفت و انگلیس با ۹ پله صعود رده ۲۹ را از آنِ خود کرد.

    در مسابقات تیمی قهرمانی جهانی در سال ۲۰۱۴ که ژاپن میزبان آن بود، ایران با ۳ پله صعود در رده ۲۹ و انگلیس با ۴ پله صعود در رده ۲۵ قرار گرفتند.

    در مسابقات امسال اما انگلیس با برنامه‌ریزی خوب و ۲۲ پله صعود به مدال برنز دست یافت اما تیم ملی تنیس روی میز ایران با ۴ پله سقوط تا رده ۳۳ پایین آمد.

    در این میان یک نکته بسیار مهم وجود دارد که شاید توجه به آن بتواند مشکلات زیادی را حل کند. در ترکیب انگلیس در سال ۲۰۱۰ دو بازیکن ۲۰ و ۱۷ ساله به نام‌های پل درینکهال و لیام پیچفورد حضور داشتند. همین دو بازیکن در ۲۶ و ۲۳ سالگی ستون تیم انگلیس برای کسب رتبه سومی در رده سومی جهان را تشکیل دادند.

    در طرف مقابل در ترکیب ایران در سال ۲۰۱۰ که انگلیس را شکست داد، اخلاق‌پسند با ۳۱ سال، نوشاد عالمیان با ۱۹ سال و مهران احدی با ۳۴ سال به میدان رفتند. دو نفر از اعضای آن تیم یعنی اخلاق‌پسند ۳۷ ساله و عالمیان ۲۵ ساله در ترکیب سال ۲۰۱۶ نیز حضور داشتند.

    اجرای یک برنامه بلند مدت از سوی انگلیسی‌ها باعث پیشرفت خارق‌العاده تیم ملی تنیس روی میز این کشور در طول ۶ سال شد اما در طرف مقابل در ایران فقط به درخشش تک‌ستاره‌ها بسنده شد تا حاصل آن سقوط نسبت به دوره قبل باشد. آنچه مشخص است، اینکه اعتقادی به رده‌های پایه یا حداقل بهتر است بگوییم ارائه امکانات لازم در ایران وجود نداشته؛ چرا که اگر اینگونه بود، در مقطع زمانی کنونی شاهد پیشرفت بودیم، نه پسرفت.

    توضیح مدیر سایت:

    به طور مثال طرح هوپس به مدیریت رئیس هیئت تنیس روی میز محترم اصفهان می توانست بهترین خروجی را برای آینده سازان و درنهایت پشتوانه سازی تیمهای ملی کشورمان به همراه داشته باشد که متاسفانه با خودمحوری ودخالت مستقیم دبیر حال حاضر فدراسیون بدلیل جامع بودن این طرح از بین رفت.

    مادامی که خودمحوری در تنیس روی میز ایران وجود داشته باشد این مسیر به ناکجا آباد ختم خواهد شد ویقینا هیچ نتیجه ای در بر نخواهد داشت.

    سوال این است که وقتی شخصی نتوانسته است در مسئولیت هیئت یک استان هیچ موفقیت و فعالیتی داشته باشدوصرفا با روابط بدنبال بدست آوردن جایگاه های درون فدراسیونی بوده است چگونه خواهد توانست برای تنیس روی میز مظلوم کشور تصمیم گیری صحیح وکارشناسی شده بگیرد؟

    لذا در اینجا رسما اعلام میکنم نباید منتظر هیچ موفقیتی در این حوزه باشیم وهر روز باید شاهد نمونه هایی از این قبیل بود این گوی واین میدان.

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "زنگ خطری برای بی‌توجهی‌های مسئولان"
    تازه ترین اخبار