امروز: چهارشنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۳ | ۰۲:۰۳:۰۳  آخرین بروزرسانی : آبان ۱۹ام, ۱۳۹۰
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : سه شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۰ | کد خبر : 8346
    ارسال خبر چاپ خبر
  • سرانجام سازمان بازرسی کل کشور، با پاسخ صریح نسبت به نامه استعلام وزارت ورزش و جوانان، بار دیگر آب پاکی را روی دست پیرمردهای بازنشسته و دوشغله‌های حال حاضر ورزش ایران ریخت و اعلام کرد مدیران دو شغله و بازنشسته‌ها اجازه حضور در مجامع انتخاباتی فدراسیون‌های ورزشی را ندارند. واقعیت این است که بحث ممنوعیت…

    سرانجام سازمان بازرسی کل کشور، با پاسخ صریح نسبت به نامه استعلام وزارت ورزش و جوانان، بار دیگر آب پاکی را روی دست پیرمردهای بازنشسته و دوشغله‌های حال حاضر ورزش ایران ریخت و اعلام کرد مدیران دو شغله و بازنشسته‌ها اجازه حضور در مجامع انتخاباتی فدراسیون‌های ورزشی را ندارند.
    واقعیت این است که بحث ممنوعیت حضور مدیران دو شغله و بازنشسته‌ها در پست‌های اصلی فدراسیون‌های ورزشی موضوع جدیدی نیست و به دوره ریاست محمد علی‌آبادی در سازمان پیشین تربیت بدنی برمی‌گردد.
     در آن مقطع زمانی با وجود اعلام صریح حجت‌الاسلام پورمحمدی، رییس سازمان بازرسی کل کشور، اما مسوولان وقت سازمان منحل شده تربیت بدنی با هزار ترفند و استدلال تلاش کردند تا نص صریح قانون را به روش خود تفسیر و داشتن مسوولیت‌هایی در سطح ریاست، نایب رییسی و دبیری یک فدراسیون به همراه عضویت در هیات رئیسه و همچنین مسوولیت در هیات‌های استانی را شغل ندانند.
    به هر صورت، با تغییر ساختار مدیریت کلان ورزش کشور و تبدیل ساختار از سازمان به وزارتخانه، عباسی وزیر ورزش و جوانان با در نظر داشتن پایان دوره ۴ ساله ریاست تعدادی از فدراسیون‌های ورزشی، برگزاری مجامع انتخاباتی را تا اطلاع ثانوی لغو کرد و در نامه‌ای به سازمان بازرسی کل کشور خواستار تعیین تکلیف حضور مدیران دو شغله و بازنشسته‌ها در انتخابات فدراسیون‌های ورزشی شد.
    با گذشت چند ماه از ارسال این نامه، این سازمان در نامه‌ای رسما اعلام کرد مدیران بازنشسته و دو شغله‌ها برابر قانون امکان فعالیت در پست‌های اصلی فدراسیون‌های ورزشی را ندارند. در این نامه همچنین ذکر شده است که بازنشسته‌ها تنها در حالتی که وزیر از هیات وزیران مجوز بگیرد می‌توانند در راس فدراسیون‌های ورزشی فعالیت کنند، اما باید از حضور مدیران دو شغله در پست‌های اصلی طبق قانون جلوگیری شود.
    با توجه به تاکید سازمان بازرسی کل کشور، تعداد قابل توجهی از روسای فدراسیون‌های ورزشی از جمله یزدانی خرم، شعائی و صفارزاده به ترتیب اجازه نام‌نویسی برای حضور در انتخابات فدراسیون‌های کشتی، کوهنوردی و پهلوانی و زورخانه‌ای را ندارند.
    از طرفی، مدیران دو شغله تنها در شرایطی می‌توانند در انتخابات حاضر شوند که متعهد شوند در صورت موفقیت در انتخابات، از سایر مشاغل خود استعفا دهند و تک شغله شوند.
    به این ترتیب و با توجه به خبر اختصاصی روز گذشته گل، ثبت نام از کاندیداهای ریاست فدراسیون‌های کشتی، والیبال، ژیمناستیک، کوهنوردی، چوگان و کونگ‌فو از سه‌شنبه آغاز و به مدت ۱۰ روز کاری یعنی تا ۲۵ آبان ادامه خواهد داشت، ضمن اینکه نام‌نویسی از فدراسیون‌های دوومیدانی و پهلوانی و زورخانه‌ای هم به ترتیب در روزهای ۲۱ آبان و ۲ آذر به مدت ۱۰ روز کاری انجام خواهد شد.
    اجرای این مصوبه قانونی در قدم اول
    میدان را برای حضور مدیران جوان، خلاق و دارای برنامه در مدیریت فدراسیون‌های ورزشی باز خواهد کرد، ضمن اینکه در بحث استفاده از تجارب مدیران بازنشسته، در پست‌هایی مانند مشاوره این امکان وجود دارد تا این گروه مدیران همچنان بتوانند در ورزش حضور داشته باشند.
    انتظار می‌رود حال که تکلیف عباسی به عنوان رئیس مرجع اول سیاستگذاری و نظارت بر روند ورزش ایران در بحث چگونگی مهره‌چینی فدراسیون‌های ورزشی مشخص شده است، وی در اسرع وقت تصمیماتی اساسی برای تعداد قابل توجهی از فدراسیون‌های دارای مشکل و پر حاشیه اتخاذ کرده و خط قرمزی بر بحران‌های فزاینده در این فدراسیون‌ها که متاثر کننده جریان کلی ورزش کشور نیز هستند،
    بکشد.
    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "وداع اجباری دوشغله‌ها و بازنشسته‌ها با ریاست"
    تازه ترین اخبار