ملیپوش پینگپنگ ایران که لیگ پر از حاشیه را در سال 91 پشت سر گذاشت پس از بخشودگی محرومیت خود باز هم به اردوی تیم ملی راه نیافت که در این باره عنوان کرد همچون دو سال گذشته تمرینات خود را به صورت شخصی ادامه میدهد.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،افشین نوروزی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره حضورش در لیگ برتر با توجه به حواشی و محرومیت او در این فصل گفت: لیگ امسال از نظر تعداد تیمها نسبت به سالهای گذشته بهتر بود و رقابت بین تیمها وجود داشت.
وی ادامه داد: من حدود 50 روز از لیگ را از دست دادم و در سه بازی تیم خود حضور نداشتم، هر چند باشگاه دانشگاه آزاد از عملکردم راضی بود و من خوشحالم که توانستم رضایت تیم خود به دست بیاورم.
نوروزی درباره دعوت نشدنش به اردوی تیم ملی هم گفت: تشخیص این بوده است که به اردوی تیم ملی دعوت نشوم، در نتیجه مثل دو سال و نیم گذشته تمریناتم را به صورت شخصی ادامه میدهم و همان طور که پیش از این اردویی نبود فکر میکنم که حالا هم اردویی نیست.