نویسنده مطلب : نيلوفر حامدي
ورزش حرفهاي هميشه در پاسخ به عملكردهاي مثبت، نتايج شاياني را رو ميكند.
رييس آكادمي المپيك و پارالمپيك ايران قسمتي از دستمزد روابط بينالمللي خود را در انتخابات فدراسيون جهاني تنيس روی میزگرفت.
اين جلسه شاهرخ شهنازي را به سه عنوان ارزشمند رساند كه البته فدراسيون تنيس روزي ميز كشور، در اقدامي مشابه آنچه قبلا انجام داده بود به سانسور اين رويداد مهم پرداخت و با اطلاع رساني كلي نسبت به تصميمات گرفته شده در اين نشست تنها يك عنوان اخذ شده از سوي شهنازي را پوشش خبري داد.
«گل» به تفصيل انتصابهاي ديگر اين مجمع انتخابي با برخي پشتپردهها پرداخته است.
كسب سمت شهنازي بينياز به حمايت زارعپور
عضو هيات اجرايي كميته ملي المپيك كه چندي پيش نامزد پست نايب رييسي انتخابات ITTF شده بود، چند ماه پیش از سوي آدام شرارا، رييس فدراسيون جهاني دعوت به همكاري در سه عنوان مطرح بينالمللي شد.
شرارا او را به عنوان مشاور ارشد ، مشاور عالي در امور آكادميهاي بينالمللي و همچنين مسوول اجرايي مسابقات المپيك انتصاب كرد .
با اين شرايط شهنازي پس از بازگشت به ايران بايد به عنوان مشاور ارشد در مقر كميته ملي المپيك يونان حاضر شود و پس از آن براي بازديد از شرايط برزيل، ميزبان المپيك 2016 ، به آن كشور سفر كند.
در قبال اين رخداد بزرگ كه لوحي زرين در سابقه نه تنها پينگ پنگ بلكه ورزش كشور محسوب ميشود ، سايت فدراسيون كشور به سانسور اين حقيقت پرداخت و با چند كلمه نسبت به پوشش اين خبر مهم رفع تكليف كرد.
اين در حالي است كه پيش از اين محمد زارعپور، رييس فدراسيون ادعا كرده بود خودش نام شهنازي را براي اين سمتها معرفي كرده كما اینكه چنين پستهايي به هيچ وجه نيازي به معرفينامههاي فدراسيونهاي ملي ندارد.
زارعپور هم به نوايي رسيد
اما بپردازيم به ساير كرسيهايي كه از سوي مسوولان ايراني اخذ شده است.
پس از تغيير موضع افشين بديعي، مدير توسعه فدراسيون جهاني در آسیا نسبت به رييس فدراسيون ايران، گويا بدهبستانهاي اساسي بين بديعي و شخص زارعپور صورت گرفته است.
چرا كه بديعي سمت نهچندان جدياش يعني عضويت در كميته رسانهاي را به زارعپور بخشيده است. حالا زارعپور كه پيش از اين عضو مكاتبهاي كميته تجهيزات فدراسيون جهاني بود، عضو جديد كميته رسانه شده است.
هرچند قابل درك است كه بديعي براي رسيدن به عضويت در هياترييسه فدراسيون جهاني نيازمند معرفينامه از زارعپور بود، با اين شرايط علت پشتيباني بديعي در مصاحبههاي چند وقت اخيرش نسبت به عملكرد فدراسيون كاملا روشن ميشود.
و بازهم انتصابهاي بدون تخصص
اما اين پايان ماجرا نيست.زارعپور در مدت مديريت خود علاقه زيادي به استفاده از افراد غيرمتخصص این رشته ورزشی داشته است.
لازم به ذكر است كه به جز سمتهاي شهنازي كه مستقيما از سوي شرارا براي او اختصاص پيدا كرده، ساير كرسيهاي اخذ شده براي مسوولان ايراني با ارسال معرفينامه از سوي زارعپور بوده است.
با اين توضيح شايد اين پرسش كه چرا لاله سامع با مدرك دكترا در رشته روانشناسي بايد به عنوان عضو در كميته علوم و تحقيقات معرفي شود، نكته حائز اهميتي باشد! آقاي زارعپور، خانم سامع با چه سابقه و اطلاعاتي ميتواند به عنوان عضو کمیته علوم و تحقيقات مفيد واقع شود؟ فردا كه همين كرسيها به علت عدم كارآمدي از دست رفت، كسي پاسخگو است؟!
پيشكسوتان داخلي در غربت
از سوي ديگر هوشنگ بزرگ زاده، پيشكسوت نامدار ايراني ، مشاور مخصوص كميته پيشكسوتان شد. هرچند كه مشکلي بر سابقه بالاي بزرگ زاده در عرصه پينگ پنگ نيست ؛اما همه اهالي اين رشته ميدانند كه اين پيشكسوت حدود 35 سال است كه در آمريكا به سر ميبرد.
با اين وجود و در شرايطي كه تعداد پيشكسوتاني كه مسلط به زبان انگليسي باشد، در كشور كم نيست چرا بايد از گزينه خارج از ايران استفاده شود؟! آيا زارعپور مشكلي با نيروهاي باسابقه داخلي دارد؟!
با سلام و عرض ادب.
افشین بدیعی نماینده شرکت باترفلای در ایران که همیشه بدنبال منافع شخصی در این رشته ورزشی بوده و سوابق این مهم برای خاص و عام محرز است برای احراز هر پستی و این مهم که رئیس فدراسیون قبلی نیز هر چند دیر متوجه ان شد و معرفی نامه مجددی اگر به ایشان داده شده باشد ارزشها کاملا زیر سوال رفته و وزارت ورزش در این رابطه اگر انجام شده باشد گناه بزرگی را مرتکب و بایستی مسئول فدراسیون و کسی که این حرکت را انجام و منافع ملی ما را تحتاشعاع قرار داده است پاسخگو باشد.با تشکر ترکان.