اخبار, خبرهای اصلی

روزنامه گل: حاشيه‌هاي تنيس روي ميز قهرماني آسيا

در ادامه مسابقات تنيس روي ميز قهرماني آسيا به غير از نوشاد عالميان شخصي از نمايندگان ايران در جدول مسابقات باقي نمانده است! پس از اينكه تيم ملي طبق آنچه نرسيدن به زمان بازي‌ها عنوان شد، حضور در رقابت‌هاي دوبل را از دست داد، نوشاد تنها بازيكني است كه به مرحله بعد مسابقات انفرادي راه يافته است.

ملي‌پوشان پينگ‌پنگ ايران با نتايج نه‌چندان مطلوب بلكه بسيار عجيب كه سندي محكم بر صحت نقدهاي اين مدت تنيس روي ميز ايران است، بازي‌هاي خود را واگذار كردند. از سوي ديگر در حالي كه تيم ملي در بوسان كره‌جنوبي در جنگ با رقبا به سر مي‌برد گويا تنش بين وزارت ورزش و فدراسيون پينگ‌پنگ هم وارد فاز جديدي شده است.

چرا كه دو روز پيش مسوولان بازرسي وزارت ورزش به منظور بررسي حوز‌ه‌هاي مختلف مالي، فني و مديريتي در فدراسيون مستقر شده‌اند.

غيبت مشكوك به بهانه همزماني بازي‌ها

پيش از رقابت‌هاي انفرادي قرار بود ملي‌پوشان مرد ايراني بازي‌هاي دوبل خود را برگزار كنند اما تيم ملي در اين رقابت‌ها حاضر نشد تا با باخت فني مواجه شود. در مصاحبه‌ اخبار ورزشي ساعت 19:45 روز پنجشنبه با ملي‌پوشان همزماني مسابقات انفرادي و دونفره دليل اين غيبت عنوان شد در صورتي كه شواهد خلاف اين مساله را ثابت مي‌كند.

ساعت مسابقه دوبل نوشاد و نيما عالميان با سريلانكا و بازي اخلاق‌پسند و طاهرخاني با هند حدود ساعت 14 بوده است. از طرف ديگر بازي‌هاي انفرادي هم پنج تا هشت ساعت بعد برگزار مي‌شد. برخي گمانه‌زني‌ها حاكي از آن است كه شايد تيم ملي با هدايت سرمربي‌اش ترجيح داده در رقابت‌هاي دوبل شركت نكند تا قدرت بيشتري در بازي‌هاي انفرادي داشته باشد. هرچند اين غيبت هم چاره‌ساز نشد.

باخت‌هاي 4 بر صفر ماحصل اردوهاي 4روزه!

اما در رقابت‌هاي انفرادي هم ملي‌پوشان ايراني با نتايج عجيبي روبه‌رو شدند. نيما عالميان، محمدرضا اخلاق‌پسند و حميدرضا طاهرخاني مقابل رقباي خودشان از چين‌تايپه و هند با نتايج 4 بر صفر مغلوب شدند. جالب اينجاست كه رقيب اخلاق‌پسند رنكينگ 528 را در مقابل رتبه 301 او دارد. در شرايطي كه اردوها چهار روزه به اتمام مي‌رسند، عجيب نيست كه اين‌چنين نتايجي به دست مي‌آيد.

صامت، تماشاچي دوبل بانوان شد

شرايط در بخش بانوان هم چندان جالب نيست. چرا كه تنها مريم صامت توانسته به دور بعد راه يابد كه البته او هم مقابل حريف چيني خود در روز گذشته چهار بر صفر نتيجه را واگذار كرد.

محجوبه عمراني هم با اين نتيجه مقابل هند شكست خورد. نكته قابل تامل در تيم بانوان بازي‌هاي دوبل است. با توجه به اينكه نمايندگان بانوان تيم ملي سه‌نفر هستند، در اين مسابقات هم همچون رقابت‌هاي جهاني فرانسه، مريم صامت تماشاچي بوده است. مساله‌اي كه مثال عيني تلف شدن سرمايه‌هاي ورزشي است.

نوشاد مبارزه كن!

ندا شهسواري و محجوبه عمراني در تيم دونفره شنبه بايد با تايوان مبارزه كنند. در بخش مردان هم نوشاد مقابل حريفي از كره‌جنوبي با رنكينگ 156 قرار مي‌گيرد.

نوشاد در دوره 64نفر با قرعه استراحت روبه‌رو شده بود و با پيروزي مقابل حريف قزاق كه 735 پله در رنكينگ از او بالاتر است به جمع 32نفر راه يافت. نابغه پينگ‌پنگ ايران كه اين روزها از نظر روحي شرايط خوبي ندارد و پس از باخت مقابل هنگ‌كنگ از شدت ناراحتي راكتش را شكست بايد در بازي بعدي تمركز خود را حفظ كند تا بتواند به دور بعدي و جمع 16نفر راه يابد.

كاسه صبر وزارت بالاخره لبريز شده؟

اما در داخل هم خبرهاي عجيبي به گوش مي‌رسد. چنان‌چه در گذشته به ويژه در ماه‌هاي اخير وزارت ورزش نارضايتي خود را نسبت به وضعيت فدراسيون اعلام كرده و حتي در برهه‌اي از زمان خواستار استعفاي محمد زارع‌پور بود، دست به اقدام جديدي زده است. چند روز گذشته حوزه بررسي‌هاي تيم بازرسي وزارت به منظور كنكاش در امور مالي، فني و مديريتي در فدراسيون مستقر شده‌اند.

اين مساله در روزهايي كه زارع‌پور در كنفدراسيون آسيايي سمت جديد هم پيدا كرده، بسيار جاي توجه دارد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *