به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگکشور به نقل از خبرگزاری ايرنا، در مسابقات تيمي مردان كه در آن ۲۰ تيم شركت داشتند، تيم ملي پينگ پنگ ايران پس از تيم هاي ملي چين، ژاپن، كره جنوبي، تايوان، سنگاپور، هنگ كنگ و هندوستان در جايگاه هشتم ايستاد و تيم هاي تايلند، ويتنام، قزاقستان، ازبكستان، مالزي، مغولستان، قرقيزستان، امارات عربي متحده، پاكستان، ماكائو، سري لانكا و نپال نيز در رده هاي بعدي قرار گرفتند.
در قسمت زنان نيز كه در آن ۱۹ تيم شركت داشتند، زنان پينگ پنگ باز كشورمان پس از تيم هاي چين، هنگ كنگ، ژاپن، سنگاپور، كره جنوبي، تايوان، مالزي، هندوستان، تايلند و ويتنام يازدهم شدند و تيم هاي ماكائو، قزاقستان، مغولستان، ازبكستان، قطر، سري لانكا، تايلند و پاكستان را پشت سر گذاشتند.
در قسمت دو نفره مردان نيز تيم هاي نوشاد و نيما عالميان و محمدرضا اخلاق پسند و حميدرضا طاهرخاني در اقدامي هماهنگ پشت ميز قرار نگرفتند و به اين ترتيب هر دو تيم با قبول شكست فني از گردونه اين رقابت ها خارج شدند.
تيم دو نفره زنان كشورمان متشكل از محجوبه عمراني و ندا شهسواري نيز با قبول شكست برابر بازيكنان تايوان، از گردونه اين رقابت ها حذف شد.
در رقابت هاي انفرادي نيز تمامي بازيكنان ايران در همان مراحل ابتدايي مغلوب رقباي خود شده و حذف شدند، البته در اين رقابت ها نوشاد عالميان دو بار و نيما عالميان و مريم صامت هر كدام يك بار صاحب پيروزي شدند كه در نهايت كمكي به آنان و تيم نكرد.
** رتبه ايران نسبت به دوره هاي گذشته تغيير محسوسي نكرد
تيم مردان ايران در حالي نسبت به دوره گذشته اين مسابقات صعود يك پله اي داشت كه در بيست و يكمين دوره مسابقه هاي پينگ پنگ قهرماني آسيا در كره جنوبي همانطور كه پيش بيني مي شد،تيم كره شمالي يكي از قدرت هاي برتر پينگ پنگ آسيا شركت نداشت و در قسمت زنان نيز با توجه به غيبت تيم هاي كره شمالي و اندونزي و اينكه قزاقستان نيز نفر اول خود را به اين رقابت ها اعزام نكرده بود، تيم ما چهار پله صعود كرد و يازدهم شد.
اين در حالي است كه پيش از اين، كميته برگزار كننده نيز در رتبه بندي مسابقات، تيم ملي مردان ايران را در جايگاه هشتم و تيم زنان را در رده يازدهم قرار داده بود كه در پايان همين مساله نيز محقق شد و اين موضوع خود مهر تاييدي است بر اينكه تيم هاي ملي پينگ پنگ مردان و زنان كشورمان حركت رو به جلويي نداشته اند.
البته اين واقعيت را نبايد منكر شد كه توانايي مردان و زنان پينگ پنگ باز كشورمان بيش از اين است و توان فني شان از جايگاه واقعي شان به دليل شركت نداشتن در رقابت هاي بين المللي معتبر بيشتر است و چنانچه امكاناتي فراهم شود و آنان حداقل در ۶ تا ۸ پروتور معتبر بين المللي همانند بازيكنان ساير كشورها شركت كرده، مي توانند نتايج بهتري كسب كنند، امكاني كه در ايران فقط براي يك بازيكن به نام نوشاد عالميان فراهم شده است.
نكته ديگر در اين خصوص، نداشتن اردوهاي بلندمدت است كه بايد به آن اشاره كرد. پينگ پنگ بازان كشورمان براي شركت در مسابقات قهرماني آسيا در كره جنوبي در دو اردوي سه روزه در شهرهاي رشت و بابل شركت كرده و زنان نيز به همين ترتيب در آكادمي بين المللي پينگ پنگ در تهران تمرين كردند.
اين در حالي است كه رقبا براي شركت در اين مسابقات حداقل يك اردوي بلندمدت دو ماهه را پشت سر گذاشته اند، از اين رو نبايد از بازيكنان كشورمان انتظاري بيش از اين داشته باشيم.
** اعتراض پينگ پنگ بازان و شركت نكردن در رقابت هاي دو نفره
تيم هاي دو نفره مردان ايران در ادامه رقابت هاي پينگ پنگ قهرماني آسيا در كره جنوبي و در حالي كه تيمشان در قرعه كشي بود، هنگام آغاز اين مسابقات به صورت خودجوش و آنچه كه عنوان شده در اعتراض به تصميمات مسوولان فدراسيون پينگ پنگ كشورمان و كادر فني پشت ميز قرار نگرفتند و با شكست فني از گردونه رقابت ها حذف شدند.
البته حذف نمايندگان ايران به دليل شكست فني و حاضر نشدن در سر ميز به طور يقين تبعاتي براي بازيكنان و پينگ پنگ ايران دارد و آنان امتياز منفي خواهند گرفت.
نكته قابل توجه در اين ارتباط، مشخص بودن برنامه مسابقات و اينكه مسوولان و كادر فني از دو ماه پيش مي دانستند بازيكنان پينگ پنگ كشورمان ما بايد در اين رقابت ها شركت كنند، از اين رو بايد آنان را آماده مي كردند كه نه تنها به اين مهم نپرداختند بلكه مدعي شدند بازيكنان با هماهنگي كادر فني در رقابت هاي دو نفره شركت نكردند تا با آمادگي كامل در رقابت هاي انفرادي شركت كنند!
ادعايي كه از پايه و اساس اشتباه بود چرا كه به اعتقاد كارشناسان، شانس ما با توجه به شرايط رقابت هاي دو نفره براي باقي ماندن بيشتر در جدول مسابقات بيشتر از ساير رقابت ها بوده است فرصتي كه از ملي پوشان كشورمان گرفته شد.
در واقع كاروان پينگ پنگ ايران در مسابقه هاي پينگ پنگ قهرماني آسيا در شهر پوسان كره جنوبي درخششي نداشت و يك تيم كاملا معمولي و ناكام بود.
** توهمات رييس فدراسيون پينگ پنگ ايران
در شرايطي كه تيم هاي ملي پينگ پنگ مردان و زنان ايران در مسابقه هاي پينگ پنگ قهرماني آسيا در شهر پوسان كره جنوبي ناكام ماندند، محمد زارع پور رييس فدراسيون پينگ پنگ اعتقاد دارد، پينگ پنگ ايران سال آينده در بازي هاي آسيايي ۲۰۱۴ اينچئون حتما به روي سكو مي رود!
زارع پور كه به دنبال حفظ جايگاه خود در پينگ پنگ است، ادعا دارد اگر با اين روند پيش برويم، در بازي هاي آسيايي ۲۰۱۴ اينچئون كره جنوبي به روي سكو خواهيم رفت.
هيچ كارشناسي در پينگ پنگ ايران و جهان نمي تواند در اين خصوص ادعا كند چرا كه در بازي هاي آسيايي از هر كشور فقط دو پينگ پنگ باز مي توانند شركت داشته باشند و با توجه به اينكه در حال حاضر تيم هاي چين، ژاپن، كره جنوبي، كره شمالي، تايوان، هنگ كنگ، سنگاپور و هندوستان، قوي تر از ما بوده و رتبه جهاني بازيكنان اين كشورها با پينگ پنگ بازان ايران فاصله زيادي دارد، قطعا نماينده اي از ايران شانسي براي رفتن روي يكي از سكوها براي گرفتن مدال بازي هاي آسيايي ۲۰۱۴ اينچئون كره جنوبي را ندارد.
بنابراين نبايد از يك طرف بازيكنان را تحت فشار گذاشت و از طرف ديگر در مردم توقع ايجاد كرد.
اينكه ما در مسابقه هاي پينگ پنگ بازي هاي آسيايي ۲۰۱۴ اينچئون كره جنوبي به طور حتم مدال خواهيم گرفت، توهمي بيش نيست و بايد از آن پرهيز كرد. طرح اين موضوع فقط زاييده تخيلات موهوم و خيالبافي هاي محمد زارع پور رييس فدراسيون پينگ پنگ است كه هيچ آشنايي با اين رشته ورزشي ندارد.