به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور به نقل از خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقهخوزستان ـ احسان باقري در مجمع انتخاب رييس هيات تنيس روي ميز استان كه امروز (18 تيرماه) در محل ادارهكل ورزش و جوانان استان برگزار شد، اظهاركرد: امروز به جايي آمدم كه در زمينه تنيس روي ميز، شرايط عجيبي نسبت به ساير استانهاي كشور دارد.
وي ادامهداد: مهد پيدايش تنيس روي ميز از خوزستان بوده است و خوزستان آنقدر ويژگيهاي متعددي دارد كه اگر بخواهيم به آنها اشاره كنيم، بايد دهها دقيقه درباره آنها صحبت شود.
دبير فدراسيون تنيس روي ميز عنوانكرد: وجود سازمانهاي نفتي و صنعتي بسيار بزرگ در اين استان، امكان به كارگيري اسپانسرهاي مختلفي را به اين استان ميدهد كه شايد چنين امكاناتي در تهران هم نباشد. به نظرم در تهران با اين همه عظمت، نسبت به خوزستان امكان به كارگيري اسپانسر وجود ندارد.
وي خاطرنشانكرد: در اين رشته برخلاف برخي از رشتهها، خانوادهها نزديك به 50 درصد و شايد بيشتر از آن، نقش اساسي در پرورش قهرمانان را دارند و ميتوان گفت كه اين رشته نسل به نسل در بين خانواده ها و اعضاي آن ميچرخد. من نام باباديوندها، علويها، ليموچيها و سليمانيها را از اين استان ميشنوم كه اين نشان ميدهد، خانوادهها در پرورش قهرمانان موثر بودهاند؛ در واقع خانوادهها يك پديده جديد به تنيس روي ميز كشور عرضه ميكنند.
باقري بيانكرد: سابقه تنيس روي ميز در كشور و خوزستان نشان ميدهد كه به واسطه تيمداري توانستهايم از مربيان و بازيكنان خارجي استفاده كنيم كه وجود اين نفرات، باعث انتقال تجربه شده است.
وي با اشاره به تيمهاي خوزستاني كه در ليگهاي كشور شركت ميكنند، گفت: اين استان تيمهاي بسياري در ليگهاي مختلف دارد كه اين نشان ميدهد ادارهكل ورزش و جوانان اين استان، همانطور كه نسبت به فوتبال حساس است، به اين رشته نيز اهميت ميدهد كه اين موضوع در استانهاي ديگر وجود ندارد و شايد اين رشته در لايههاي بسيار پايينتر اولويتبندي ادارات كل ساير استانها قرار گرفته است.
دبير فدراسيون تنيس روي ميز افزود: تمام اين موارد كه درباره خوزستان وجود دارد، خوب است ولي مسووليت سليماني (رييس هيات خوزستان) را زياد ميكند.
وي عنوانكرد: يك مدير بايد روند قرار گرفتن و مشاركت تمام طيفها را در سازمان و هيات خود تسريع كند تا كمترين اصطكاكها وجود داشته باشد كه اگر يك مدير بتواند اين اقدام را انجام دهد، آن سازمان و آن ورزش رشد ميكند؛ چرا كه افراد، تمام توان خود را، گذشته از حواشي به كار ميگيرند و به روند توسعه آن رشته كمك ميكنند و ميتوانم بگويم در خوزستان حواشي بسيار كم است.
باقري با بيان اينكه نبايد به آنچه داريد، بسنده و دل خوش كنيد، گفت: بنيه تنيس روي ميز خوزستان قوي است و بايد اين بنيه را حفظ كرد. اگر آن را حفظ و به آن كمك نكنيم، رو به نزول خواهد رفت؛ بنابراين بايد سعي كنيد اين بنيه را ارتقا دهيد و به آن بيفزاييد.
وي همچنين با اشاره به اينكه كار گروهي اين استان در رشته تنيس روي ميز بالا است، اظهار كرد: اميدوارم اين مشاركت نيز بيشتر از اين هم شود.
دبير فدراسيون تنيس روي ميز در ادامه با بيان اينكه در زمينه حمايت فدراسيون از هياتهاي استاني در سالهاي 91 و 92 حرف چنداني براي گفتن ندارم، عنوان كرد: در اواخر سال 91 و ابتداي سال 92 فدراسيون نتوانست كار خاصي براي هياتهاي استاني انجام دهد و اگر مبلغي را كه وزارت و كميته ملي المپيك بايد در اختيار ما ميگذاشت، بگويم تعجب ميكنيد.
وي افزود: همچنين بايد بگويم در كشور ما كار براي جذب اسپانسر و درآمدهاي پايهدار در بخش ورزش سخت است؛ با اين وجود اميدوارم با گشايشهايي كه در وضعيت اقتصادي كشور به وجود ميآيد، بتوانيم از منابع دولتي كمك بگيريم. هر چند كه تلاش ميكنيم تا ورزش را كمي خصوصي كرده و نقش دولت را مقداري كم كنيم.
باقري ادامهداد: البته درآمدزايي و كار در بخش خصوصي در كشور به سادگي نيست و ورزش نيز ذاتا بازگشت درآمدي ندارد. به نظرم ورزش مانند چاه ويل است؛ چاهي كه ته ندارد. به هر حال ما در سال 92 نتوانستيم به هياتهاي استاني كمك چنداني كنيم.
وي همچنين درباره اردوهاي مشترك بانوان و آقايان گفت: ما هنوز نتوانستهايم اين موضوع را در فدراسيون حل كنيم و اميدوارم برگزاري اين اردوها از استانها آغاز شود. ما هر زمان كه خواستهايم به اين موضوع بپردازيم، يك عامل بازدارنده وجود داشته است.
دبير فدراسيون تنيس روي ميز ادامه داد: به هر حال اگر بانوان كشور بتوانند با آقايان تمرين كنند ميتوانند تمام همرديفهاي خود را در خارج از كشور شكست دهند. در خارج نيز بانوان با آقايان تمرين ميكنند كه همين موضوع باعث شده آنها اين همه قوي شوند و اين يك واقعيت است.
وي در پايان بيان كرد: انتظار دارم سليماني (رييس جديد هيات تنيس روي ميز خوزستان) مشكلات هيات را رفع كند و مرجعي براي حل مشكلات باشد.